bu nasıl bir oyun

Yuh kadin hem kocasini kizla basiyo hem de hala ona inaniyo. Senin icin sevgilisini birakip onunle evlenen adam baskasi icinde ondan vazgecer bu kadar basit bu kadar aptal olmaya gerek yok. Adam her halti yesin suclu sen ol oh valla adami kizla yataga da zorla sen sokmussundur zaten! Ay nasil sinir oldum yaa. Kadin o ekran goruntulerine ragmen hala inanmiyosa azicik da kocasinin telefonunu baksin kimle ne konusuyo diye! Neyse sevgilin gelsin de halledersin. İsiniz gucunuz yok sanki evli adami arkadasiniza ayarlamaya caliscaksiniz kadinin dusunclerindeki sacmaliga bak. Adamin mesajlarini sesini kadinin mesajalrini sesini kaydettin mi bu olayin sonumda savciliga ver bence manevi tazminat davasi acmalisin bu hakaretlerin altinda kalmaa

Yuh kadin hem kocasini kizla basiyo hem de hala ona inaniyo. Senin icin sevgilisini birakip onunle evlenen adam baskasi icinde ondan vazgecer bu kadar basit bu kadar aptal olmaya gerek yok. Adam her halti yesin suclu sen ol oh valla adami kizla yataga da zorla sen sokmussundur zaten! Ay nasil sinir oldum yaa. Kadin o ekran goruntulerine ragmen hala inanmiyosa azicik da kocasinin telefonunu baksin kimle ne konusuyo diye! Neyse sevgilin gelsin de halledersin. İsiniz gucunuz yok sanki evli adami arkadasiniza ayarlamaya caliscaksiniz kadinin dusunclerindeki sacmaliga bak. Adamin mesajlarini sesini kadinin mesajalrini sesini kaydettin mi bu olayin sonumda savciliga ver bence manevi tazminat davasi acmalisin bu hakaretlerin altinda kalmaa
Senin icin sevgilisini birakan yazmisim yanlislikla onum icin sevgilisini birakan yazacaktim sinirden yanlis yazmisim

ses kaydı değil ama mesajlarının hepsi kayıtlı.

arabada otururken bastığı için sadece güveniyor gibi geliyor. ama bastığı yerde ankarada panora avm var bir tane. onun açık otoparkında böyle tepe gibi bi kısım var. insanlarda arabalarıyla oraya gidip içip muhabbet ediyorlar falan. hani akşamları kalabalık ortam. orda otururlerken basmış.

:KK57: Şaka gibi. Allah size sabır versin ne iğrenç yaratıklarmış bunlar böyle. Umarım daha da çirkinleşmezlero_O

sonunda ayşe ile konuşabildim. herşeyi olduğu gibi anlattım elimdekileri attım. bir daha beni ve erkek arkadaşımı aramamalarını istedim. hemen ardından ahmet aradı küfürler edip kapattı. bende konuşmasını kaydettiğimi savcılığa gidiyor olduğumu söyledim
Bunlar ne rezil insanlar yahu bi karisi ariyo kufrediyo bi kocasi. Aldatan herif suclu sen ne ahlaksiz bi kari koca. Ben olsam kesinlikle savciliga verirdim. Yok oyle sayip sovup bedel odemeden yasamak

Sakin yapmayin,
Kendinizi o Aysenin yerine koyun.
Ayseylede araniz iyiymis zaten zamaninda.
Bu hainligi yapmayin ona.

Ahmet kendi ettiginin cezasini ceksin.
Adam olsaydi.

harika yaaaa. Adam sefa sürüyor,cefası size mi kalıyor? Bu nasıl iğrençlik.

Bence her şeyi anlatın. Neden suç size ve erkek arkadaşınıza kalıyor? Bi de ne için kim için kendinizi feda ediyorsunuz? Yanlış izlenimi kabul ediyorsunuz?
Anlatın her şeyi.

siz aracı olduğunuzda adamın suçu azalmayacağı gibi siz de vebal altında kalacaksanız uzak durmalısınız bence.. :KK20:
ayrıca sevgilinize bir an önce durumu anlatmalısınız..

X