bu nasıl bir oyun

adama bak ya bide küfür ediyo. sanki siz yapmıssınızda adama iftira atıyomussunuz gibi. nasıl insanlar bunlar yaa

normalde erkenden uyanan ben bugün zar zor kalkabildim. zaten gece boyu ağlamaktan gözlerimde şişmiş. bizim erkek arkadaşımla ortak bi arkadaşımız var erkek. kendisiyle bi kursta tanıştık. evli ve karısınıda tanıyoruz. ikisinide çok seviyoruz hatta. yani düne kadar benim için öyleydi en azından. bizler 25 yaşlarında onlarda 30 yaşlarında insanlar. adları ahmet ile ayşe diyim burda karışmasın.

gelelim olaya, dün gece 11 gibi telefonum çaldı arayan ahmet. telefonu açmamla hayatımda duymadığım küfürleri duymam bir oldu ayşeden hemde. allahım ne küfürler ama ne namussuzluğum kaldı ne pazarlamacılığım (kelimenin gerçeği kadınlar üzerinden para kazanan kimse). noluyoruz ya dedim kime diyorsunuz bunları falan. neyse kapattım sevgilimde bugün yola gitcekti bundan arayıp uyandıramadım. şu an hala bilmiyor hatta. neyse ben sinirden ağlıyorum evde ailem var arayıp bağıramam edemem diye sinirden ağlaya ağlaya uyumuşum. gece 3 gibi tekrar çaldı telefonum. bu sefer ahmet. meğer ayşe ahmeti bir kızla basmış (basma dediğim bişeylerden şüpheleniyormuş takip etmiş arabada basmış oturuyorlarmış sadece kızı yolmuş orda kız kaçmış bunlar geri eve dönmüş falan). evde ayşe ahmetin telefonunu alıp kızın facene bakmış ne görsün ortak arkadaş ben ve sevgilim. ahmette onlar tanıştırdı diye uydurmak zorunda kalmış. nolur beraber bi yalan bulalım diye yalvarıyor.

ben şimdi napayım? yok desem bi türlü demesem bi türlü. yani aldatma var belliki ortada. ayrıca neden kötü olan ben olayım bilmiyorum. ahmet buluşalım herşeyi anlatcam diyorda e banane kardeşim bana anlatıyorsun beni mi aldattın sanki. bir akıl verin
cevap dahi vermiyorum kendinizi sevgilinizin karısı olarak hayal edin ve aynı mevzuyu kendinize endeksleyin ne isterdiniz bitti nokta .

mesaj yazayım o zaman artık ya. ama ne yazayım? 3. kişiyle konuştuklarımı ekleyim mi ya da kocasının yazdıklarını? çünkü kocası ya sinirlenirse?

Sinirlenirse sinirlensin
Gece kocan aradı yalan söylediğini ve toparlamak için yardım etmemi söyledi ben kimsenin günah keçisi olamam beni karıştırmayın yaz mesela

sonunda ayşe ile konuşabildim. herşeyi olduğu gibi anlattım elimdekileri attım. bir daha beni ve erkek arkadaşımı aramamalarını istedim. hemen ardından ahmet aradı küfürler edip kapattı. bende konuşmasını kaydettiğimi savcılığa gidiyor olduğumu söyledim
oha adamlardaki yüzsüzlüğe bak..iyi yapmışsın vicdanın rahattır en azından..oh olsun.

Kadinlar niye ilk olayda hemen baska bir kadin bulup ustune atlar anlamiyorum. Sen dis kapinin mandalinin mandalisin guya, catacak kadin bulamayinca direk sana. Ne kendi kocasina ne de senin sevgiline... Igreniyorum bu tur kadinlardan, ne hali varsa gorsun.

şu an sürekli arıyor ahmet. telefonu kapatıyorum mesela faceden yazıyor ordan engelliyorum başkasından mesaj atıyor. ve sabah ahmetten bir mesaj gelmiş eşimle mutluluğumuzu bozmak için yaptığınız bu oyunlar yüzünüze gözünüze bulaştı demiş. bunun içinde özür diliyor ayşe inansın diyeymiş.
Ozur diledigi mesajin resmini cekip ayseye gonderin. Bu pis isle alakaniz olmadigini soyleyin asla alet olmayin yalanina size patlar.

başıma ağrılar girdi bu ne belaymış ya. ayşe bi kaç mesaj daha attı beni ve sevgilimi suçlar tavırda. 3. kişiyle o grup içinde olan fotoğraflarımdan söz etti. yani ortamda 20 küsür kişi var mesela ve ben fotoğraf çekinirken bu insanla yanyana gelmişim. bu yakın arkadaş olduğumu gösterir mi? ahmette kelimesi kelimesine "evliliğimi bitirdiniz iki yakanız biraraya gelmesin." dedi. savcılığa gitcem dediğimden beri küfürler kesildi. 3. kişiye sordum ayşe hiç seni aradı mı ya da mesaj attı mı diye hayır dedi. ama ahmetle konuşmuş. özür dilemiş ahmet duygularınla oynadım falan diye.

Ozur diledigi mesajin resmini cekip ayseye gonderin. Bu pis isle alakaniz olmadigini soyleyin asla alet olmayin yalanina size patlar.

herşeyi gönderdim. ama ayşeye göre ben mesela başka birini ahmet ismiyle kaydedip ona bu mesajı attırmışım falan filan. 3. kişiyle plan kurmuşum ben onla konuşmalarımızda danışıklı dövüşmüş.

herşeyi gönderdim. ama ayşeye göre ben mesela başka birini ahmet ismiyle kaydedip ona bu mesajı attırmışım falan filan. 3. kişiyle plan kurmuşum ben onla konuşmalarımızda danışıklı dövüşmüş.

Geçmiş olsuun. Resmen çirkefe itildin. Ve en başında karışmaman gerekirken gittin bir de öteki kızla konuştun.

Olayın daha en başında telefonda Ahmet'i tersleyip cevap vermemen ve ikisini de engellemen gerekiyordu.

Bu saatten sonra ikisi de peşinde olacak. Daha fazla rahatsız ederlerse çok ciddi olarak savcılığa başvurman gerekiyor.

Geçmiş olsuun. Resmen çirkefe itildin. Ve en başında karışmaman gerekirken gittin bir de öteki kızla konuştun.

Olayın daha en başında telefonda Ahmet'i tersleyip cevap vermemen ve ikisini de engellemen gerekiyordu.

Bu saatten sonra ikisi de peşinde olacak. Daha fazla rahatsız ederlerse çok ciddi olarak savcılığa başvurman gerekiyor.

inanın gecenin o vaktinde ne olduğunu anlayamadım. ve ayşeye üzüldüm. 3. kişiyle konuşmamın sebebi buydu. daha fazla devam etsinler bakalım sıkıyorsa akşam babamla konuşmayı düşünüyorum.

Bu ne ya kız boşanmaya hesap sormaya niyeti yok bahane arıyor işte
Anlamıştır da işte adam ikne etmek için size suç atıyor
Karısı er geç anlar farkına varır zaten
Yuvasını yıkmışsınız da bilmemne de
uzak durun bu adamdan da karısından da

sonunda ayşe ile konuşabildim. herşeyi olduğu gibi anlattım elimdekileri attım. bir daha beni ve erkek arkadaşımı aramamalarını istedim. hemen ardından ahmet aradı küfürler edip kapattı. bende konuşmasını kaydettiğimi savcılığa gidiyor olduğumu söyledim
Peki cidden kaydettiniz mi :)

Bu ne ya kız boşanmaya hesap sormaya niyeti yok bahane arıyor işte
Anlamıştır da işte adam ikne etmek için size suç atıyor
Karısı er geç anlar farkına varır zaten
Yuvasını yıkmışsınız da bilmemne de
uzak durun bu adamdan da karısından da

ne halleri varsa görsünler artık zaten. benden sevgilimden uzak olsunlar.

Bence o gönderdiklerin yeterli ordan alması gerekeni alır kendine.
Ayşe de şuan bir şok yaşıyor. Bi anda böyle birşeyle karşılaşmak kolay birşey değil.
Tabiki bu size söylediği hakaretlerin terbiyesizlik olduğu gerçegini değiştirmez fakat eşini sevdiyse şuan bir yıkım yaşıyor. gün geçtikçe eşinden tiksinecek gerçekleri görecek. Heryerden engelleyin her ikisini de ve daha da bulaşmayın derim ben. Onlar sizi ne kadar tahrik edici sözlerde bulunsalar da.

Baştan sona hepsini okudum keşke hiç karismasaydiniz ki erkek arkadaşınız ben gelene kadar bişey yapma diye uyarmis zaten ins hakliyken haksız duruma dusmezsiniz Erk arkadasiniz da bozulacak beklemediğiniz için. .

Bence o gönderdiklerin yeterli ordan alması gerekeni alır kendine.
Ayşe de şuan bir şok yaşıyor. Bi anda böyle birşeyle karşılaşmak kolay birşey değil.
Tabiki bu size söylediği hakaretlerin terbiyesizlik olduğu gerçegini değiştirmez fakat eşini sevdiyse şuan bir yıkım yaşıyor. gün geçtikçe eşinden tiksinecek gerçekleri görecek. Heryerden engelleyin her ikisini de ve daha da bulaşmayın derim ben. Onlar sizi ne kadar tahrik edici sözlerde bulunsalar da.

yok benim için bitmiştir artık.

Baştan sona hepsini okudum keşke hiç karismasaydiniz ki erkek arkadaşınız ben gelene kadar bişey yapma diye uyarmis zaten ins hakliyken haksız duruma dusmezsiniz Erk arkadasiniz da bozulacak beklemediğiniz için. .

zaten bi kısmı onu ona gidene kadar yaşandığı için olmuştu artık. :KK12: o muhattap olmasın istiyorum artık. hani kavga eder olay daha kötü boyutlara gider diye. :KK11:

X