Bu nasıl bir kız? (İlk kez birinden hoşlanırken kızın verdiği gizli gözdağı)

Son durum nedir, bir gelişme oldu mu merak ettim beyefendiyle aranızda

Son durum nedir, bir gelişme oldu mu merak ettim beyefendiyle aranızda
Benim ve onun arasında ciddi bir şey olmadı, aşırı sessiz ve ciddi bir de işkolik zaten. Bazı zorlandığım işler vardı geçen sistemden fark ettim hiç söylemeden yerime yaptığını. Bilmiyorum açıkçası bir bilinmezlik şu an o da bana ille bir şey hissediyor diyemem. Burada bahsettiğim arkadaş da çocuğun beni teselli etmek için yanıma geldiği o günden beri hızlanarak gaza basıyor, ne vakit yanıma gelse gelip lafa falan giriyor, şaka ayağına beni kötülüyor alayla. Net olarak emin olduğum şey çocuğun kendisinden köşe bucak kaçtığı. Benim de genel olarak modumu düşürmeyi başardı galiba. Zaten kimsenin peşinde koşacak bir yapım yok, benim olan bana gelir elbet

Tabi ki öyle ben de kadere inanıyorum dediğiniz gibi beraber bir geleceğiniz varsa boşuna çıkmamıştır o kişi karşınıza. Siz de biraz daha ılımlı, sıcak davransanız, bir tık ilginizi belli etseniz nasıl olur? Bu kötü bir şey değil ki. Belki sizin olumlu hislerinizi fark ederse o adım atar. Herkese davrandığınız gibi nötr iseniz kafa karışıklığı yaşayıp uzak durabilir sizden hoşlanıyorsa bile

İlk adımı erkek atmalı diye düşünüyor olabilirsiniz ama o adımı atacak bazı güvencesi olmalı erkeğin de. Reddedilme ihtimali olduğu, sizden yana ufak bir mesaj-tepki almadığı durumda erkeğin de net adım atamaması normal bence.

Sizi kıskandırmaya çalışıyor, aranızdaki elektriği hissetmiş çünkü.
Adamın da sizden hoşlandığını düşünüyorum. Galiba birşeyler yavaş ilerliyor ama. Bir şey diyim mi ben sizi sıcacık buldum öyle safsınız ki konu için tekrar açıklama bile yapmışsınız....
Sinemaya ya da bir yemeğe davet etseniz ya da yemekte yanına otursanız ya da asansör falan varsa durun bi dk basar mısınız deyin güzel olur. İş ortamında anca böyle olur..... Yılbaşı çekilişi falan yapmayın sakın o kız da napar eder ona hediye alır oldu mu sana senin sinirler tavan. Güzel bir senaryo yazmışım fjdjdjd
hep mutlu olursun inşallah. Ben dediğim gibi elektrik hissettim

Bu arada kızgın emojisi bıraktım,sana değil arkadaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…