Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Boşver iyi yapmışsın içinde kalmamış o kadarcık hakareti de çekicek gerizekalı

Valla ben de hic kiskanmam arkadaslarimdan.Dogrusu bu aslinda da serefsizlere denk gelince oluyormus demekki.Artik ozgurse de birzamanlar esinin samimi arkadasi yani.O kadar da yangozlu ve genis olmamali insanlar.

Valla ben de hic kiskanmam arkadaslarimdan.Dogrusu bu aslinda da serefsizlere denk gelince oluyormus demekki.Artik ozgurse de birzamanlar esinin samimi arkadasi yani.O kadar da yangozlu ve genis olmamali insanlar.
Özgürlük tamam ama benim mezhebimde bu tamamen midesizliktir. Birbirlerini gördükçe hiçmi akıllarına gelmiyorum acaba. Erkekler çok duygusal bakmaz işe diyelim o arkadaşım nasıl bir karaktere sahipmiş bilmiyorum..

Kadınlarda var böyle bi durum. Başkasının sevgilisini kocasını çok dinleyince canları çekiyor heralde noluyorsa artık çok duydum böyle hikayeler. Kadın kadının düşmanı ya bize birbirimizden dost olmuyor ne yazıkki

İçindeki o his nasıl oluştu bilmiyorum. Ama yine olsa yine o şekilde davranırdm o kıza. Aklımda en ufak art niyet olmadan anlatırdım ki anlattıklarımda çok iç açıcı şeyler değildi.

Çok üzücü bir durum,bir insan yaşattığını,yaşamadan ölmez.Mevlam'ın adaleti er,geç yerini bulur.
Kendinizi üzmeyin ,çok zor bir durum ama Karla kaplı yollar ,bahara gider,sizinde baharınız olacak inşallah ...

Çok tşk ederim umarım dediğiniz gibi olur..

Bazı kadınlar kocalarıyla neler yaptığını yatak odalarında davranışlarını pozisyonları dahi birbirlerine anlatıyorlar ne gerek var anlatmayın az bahsedin kocalarınızın size olan sevgisini ilgisini ne sosyal medyadan nede reelde kimseyle paylaşmayın en yakın arkadasmış Buyrun sonuç

Ben olsaydım ikisinede aynı anda mesaj atardım..
Öyle bir yazardım, öyle bir vicdan yaptırırdım ki...empati yapmasını sağlardım.
Son olarak da derdim ki bana yaşattığınız acıyı Allah da size yaşatsın ve ben bunu duyayım.
İnşallah en kısa zamanda bu acınız geçer

Aklıma demet şener ibrahim kutluay evliliği geldi
Onlarda demet akalın neredeyse intihar edecek kivama gelmişken aşklarını herkese gösteriyordu
Ne oldu demet senerin o kadar aldatilmayi yutmasina fedakarlığına rağmen bir yerde patlak verdiler ve boşandılar mi boşanmak üzereler
Birbirlerini bulmuşlar seninkiler de
Üzülme tarla kuşunun bir yuvası olmaz

Zaten erkekler hep böyle eleştirip gömdükleri kadına aslında ilgi duyar. Övgüden çok böylesine abartılı eleştiri insanı şüphelendirmeli.
Çünkü kendi akıllarınca bu kadın hakkında ne kadar kötü konuşursam ilgilendiğim o kadar anlaşılmaz diyorlar

İlk defa olan bir olay değil..bunun karısıyla birlikte çocuğunu bırakıp karısının arkadaşıyla evlenen versiyonları da var.. Üzücü maalesef..handan diye bir kitap duymuştum..olay orada da öyleymiş..o yüzden evlenince arkadaşlar olabilir, ama evliliğe asla müdahil etmemek lazım onları. Bu saatten sonra yapacak bişey yok.İlahi adalet nasıl olsa vukuu bulacak.. Ama sen önüne bak, kendin için yaşa. Allah senin karşına daha iyilerini çıkarır inşallah..

Buna benzer bir olay anlatayım
Iki arkadaş vardı sevgili.bunlarin bi de ucuncu kankalari vardi.sonra kız sevgilisini bıraktı o üçüncü adamla sevgili oldu.bunlar evlendiler..eski sevgilisi ve bunlar (mecburen)aynı apartmandalardi.ben de bunların karşısında oturuyorum.
Inanır misin sık sık kavga seslerini duyardim.adam bir hiddetle nefes nefese kaçkere evden çıktığını gordum.napimm sesli duyunca bende hemen kapıya koşup deliğe bakiyordum..hergun bağırma sesleri..icimden dedim ki ; "Bu evlilikten size hayır gelmez.." Sürekli kavgalilardi yani anlican.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…