- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
En son boşanma zamanında görüştük. O sa sadece msj yazmıştı nasılsın canım diye. Ama ben ondan çok şey bekledim. Birkere bile aramadı o süre boyunca. Snra bende tüm ileşimimi kestim.Her ikisi de çok çirkin bi halt yemişler tüm sayfaları okudum çok canım sıkıldı bu konuyaAllah size sabır versin...
Bu kadınla ne zaman görüştünüz en son? Hali tavrı nasıldı? Arkadaş demeye dilim varmadı şerefsize.
Size demis ya " cok sanslisin bu zamanda Boyle erkek bulmak zor"Göze sokulcak kadar mutluluğumz yoktu aslında. Sadece olması gerekenler. Bu insan bizim fotograflarımıza çok yakışıyosunuz maşallah yorumları yazan insandı. Aklım almıyo bi türlü..
Eski eşime msj yazdm kız hakkında da baya ağır şeyler yazdım, kızıda ekledim sosyal medyadan aklına msj yazmak gelmedi o an. Zaten pek sağlıklı düşünemiyodum. O da direk engelledi beni.Neden esıne mesaj atıyorsun o kadını ara kesınlıkle yaptığı pıslıgı yüzüne vur utanması varda utansın çok karakterlıymış ya ne cevap verecek acaba ben olsam kesın arardım içime atacagıma onlar vıcdan azabı ceksın
O sanimiyet içinde bu söyledikleri hiç gözüme batmadı. Çok seviyodum ben onun arkadaşlıgını kendisini. Bana doğum günü süprizi hazırlayan sırf içinden geldi diye hediye alan işyerinde bişey yiyosa kesinlkle benimle paylaşan birydi o.Size demis ya " cok sanslisin bu zamanda Boyle erkek bulmak zor"
Aslinda herseyi anlatiyor bu cumle
O kadina mesaj atin icinizde kalmasin..
Ah keşke fake olsa. Keşke kaç gündür yaşadıklarım rüya olsa. Boğazımda bişey var yutkunamıyorum nefes alamıyorum..Eşiniz ne iş yapıyordu onu merak ettim?
Bi de şu an konu fake falan deseniz yeminle sevinçten ağlayacak kıvamdayım. Bu iğrençlik gerçek olmasın ya. Gece gece bunaldım.
Sizde heBasima gelse inanin naparim bilmiyorum. Ikisini de ayaklarindan vururum sanirim. Buralari okumaktan psikolojim bozuldu artik iyice ya insanlara güvenim 0 oldu.
Kendi sahsi dusuncem. Konu sabibi benim dememle birini vuracak değil zaten.Sizde he
Gazlamasak öyle vurmak falan
İki cibilliyetsiz için daha neler
Şu an teselli etmeyi çok isterdim sizi; ama biri beni de teselli etse iyi olacak. Sizin olaya çok üzülünce kafam dağılsın diye sosyal medyada gezineyim dedim, Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberini gördüm. Bari arkadaşa yazayım o rahatlatır dedim, adamın vertigosu çıkmış. Çok b.k bir yere döndü bu dünya ya, insansız hava sahasına girmek istiyorum ya da kötülük düşünmeyen insanların arasına. Ya insan gibi insan olsunlar ya da insanlık yok olsun valla yok olsun, yıldım insanlıktan çıkmışlardan.Ah keşke fake olsa. Keşke kaç gündür yaşadıklarım rüya olsa. Boğazımda bişey var yutkunamıyorum nefes alamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?