- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Tesadüf olmasa öğrenmeyecektim bu durumu. Bileren birlkte olsa bile benim duyacagımdan nasıl emin oldu? Neden canımı acıtsınki ikimizde istedik ayrılmayı sadece ben değil. Nasıl bi vicdandır buBence eşiniz bilerek onunla birlikte olabilir size daha fazla acı vermeye çalışıyordur diye düşündüm. Arkadaşlarında dediği gibi şanslısınız demek ki Rabbim size onların yüzünü görmeyi nasip etmiş. Zaten sizde kendinizd yeni bir yol seçmişsiniz. İnş bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur
Güven konusu dışında bir sürü sorunlar vardı. Sevgiliyken bile iyi anlaşan bir çift değilken biz bide evlendik. Ama birlkteliğim boyunca güvenimi sarsacak tek bir olaya şahit olmadım. Aklıma bile gelmezdi öyle şeyler.Senin evliliğindeymiş gözü
Boşayınca meydan ona kalmış
Senden önce olduğuna inanmıyorumda sen tanıştırdın muhtemelen
E boşa dememişler kadın kadının kurdudur diye
Sizin çok öZel değilse boşanma sebebiniz neydi
Alsın tepe tepe kullansın salak. Kendi yaptıklarından kimseye güvenemezler, kimseyle arkadaş olamazlar.Sevgili konusunda biraz değişikti. Çok kısa süreli ilişkileri oluyordu. Birde sevgililerinde meslek olayına dikkt ediyordu. Hatırladıklarım bunlar. Eski eşimle aynı meslekten biriyle birlkteydi ben yanındayken, sadece işine olan hayranlığından bahsederdi hep. Ona hediye alması gerektiğini ama sevgilisinin almadıgını fln söylerdi. Banada ne kadar şanslı oldgmu söylerdi..
Kaç gündür nefes alamıyorum sanki, sığamıyorum biyere. İşyerindeki müdürüm halimi görünce acıyıp eve gönderdi. Oturtamıyorum kafamda olanları. Evliyken yoktu belki ama sonrasında nasıl olur. Aynısını ben yapmış olsaydım nasıl bi sıfatım olurdu onun gözündeKalbim acıdı resmen okurken. Benim bile ah edesim geldi burada, sizi düşünemiyorum.
Keşke hiç okumasaydım bu başlığı, kk dan çıkınca bile aklımdaydı bu başlık. Zaten dertliydim, ağlayasım geldi. Insanlar ne hale gelmiş ya, bu kadar mı insanlıktan çıktık artık.
Her saat yeni bişey hatırlıyorum kız hakkında eski eşim hakkında. Şuan yinehatırladım.eski eşimin işi dolayısıyla hep yurtdışına giderdi. Arkadaşımda derdi hep ben olsam göndermem sen iyi gönderiyosun hiçmi aklın kalmıyo diye.
Sürekli bişeyler hatırlıyırum. Kafamda ikisinin yakınlaşmalarını canlandırıyorum. Midem kaldırmıyo
İki haysihetsizden kurtulmuşsun canımSelam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
Eşiniz ne iş yapıyordu onu merak ettim?Kaç gündür nefes alamıyorum sanki, sığamıyorum biyere. İşyerindeki müdürüm halimi görünce acıyıp eve gönderdi. Oturtamıyorum kafamda olanları. Evliyken yoktu belki ama sonrasında nasıl olur. Aynısını ben yapmış olsaydım nasıl bi sıfatım olurdu onun gözünde
+1Efsane bir ş....sizlik yapilmis size. Kanim dondu okurken. Mide bulandirici. Su an caniniz cok aciyor yeni ogrendiniz. Zamanla yaralariniz kabul baglar umarim. Sizi sevecek birini bulursunuz, mutlu olursunuz cok icten istedim.
Onlarsa ikisi de ayni pisligin lacivertiymis.
Simdi burada belki siz ayrildiktan sonra sevgili oldular ozgurler vs tarzi yorumlar da gelir ama bence oylesi de igrenc. Arkadasiniz mesaj atmayi kesmis falan. Sizden uzaklasmis. Sinsiligin karaktersizligin bu kadari. Birbirlerini yerler umarim.
Selam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
Neden esıne mesaj atıyorsun o kadını ara kesınlıkle yaptığı pıslıgı yüzüne vur utanması varda utansın çok karakterlıymış ya ne cevap verecek acaba ben olsam kesın arardım içime atacagıma onlar vıcdan azabı ceksınBenim hiç aklıma gelmedi. Arkadaşımı çok seviyodum ve en yakınım oydu. Herşeyimi onunla paylaşırdım. Kavga ettiğimizde onunla konustgm zaman hep yapıcı şeyler söylerdi bana. Benim için üzüldüğünü hissederdim. Aklım almıyo hala. Bi insan neden bunları yapar nasıl ilgi duyar arkadasının eşine. Biz evliyken ilgisi yoksa bile ayrıldıktan sonra nasıl iletişime geçtiker. Sadece birkere yüzyüze gelmiş insanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?