Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Tesadüf olmasa öğrenmeyecektim bu durumu. Bileren birlkte olsa bile benim duyacagımdan nasıl emin oldu? Neden canımı acıtsınki ikimizde istedik ayrılmayı sadece ben değil. Nasıl bi vicdandır bu

Güven konusu dışında bir sürü sorunlar vardı. Sevgiliyken bile iyi anlaşan bir çift değilken biz bide evlendik. Ama birlkteliğim boyunca güvenimi sarsacak tek bir olaya şahit olmadım. Aklıma bile gelmezdi öyle şeyler.

Alsın tepe tepe kullansın salak. Kendi yaptıklarından kimseye güvenemezler, kimseyle arkadaş olamazlar.

Kalbim acıdı resmen okurken. Benim bile ah edesim geldi burada, sizi düşünemiyorum.
Keşke hiç okumasaydım bu başlığı, kk dan çıkınca bile aklımdaydı bu başlık. Zaten dertliydim, ağlayasım geldi. Insanlar ne hale gelmiş ya, bu kadar mı insanlıktan çıktık artık.

Her saat yeni bişey hatırlıyorum kız hakkında eski eşim hakkında. Şuan yinehatırladım.eski eşimin işi dolayısıyla hep yurtdışına giderdi. Arkadaşımda derdi hep ben olsam göndermem sen iyi gönderiyosun hiçmi aklın kalmıyo diye.
Sürekli bişeyler hatırlıyırum. Kafamda ikisinin yakınlaşmalarını canlandırıyorum. Midem kaldırmıyo

Arkadaş değil arkayataşmış
Hayır barış eski kocanla
Kalsın dımdızlak diyesim var olmuyor
İki karekteri aynı birbirini bulmuş
Allah yardımcın olsun

Kaç gündür nefes alamıyorum sanki, sığamıyorum biyere. İşyerindeki müdürüm halimi görünce acıyıp eve gönderdi. Oturtamıyorum kafamda olanları. Evliyken yoktu belki ama sonrasında nasıl olur. Aynısını ben yapmış olsaydım nasıl bi sıfatım olurdu onun gözünde

Tehlike yurt dışında değil yanı başınızdaymış, bizzat kendisiymiş halbuki

İki haysihetsizden kurtulmuşsun canım
.

Eşiniz ne iş yapıyordu onu merak ettim?
Bi de şu an konu fake falan deseniz yeminle sevinçten ağlayacak kıvamdayım. Bu iğrençlik gerçek olmasın ya. Gece gece bunaldım.

+1

Güçlü olun . Ne kadar çok önemserseniz önemseyin üzülürseniz üzülün bunu göstermeyin onlara . Kurtulmuşsunuz böyle insanlardan ne kadar uzak olursanız o kadar iyi bence. Birbirlerine aynısını yapmayacaklarının bir garantisi var mı ? Hayır . Siz önünüze bakın , yeni bir hayat kurun kendinize . Cicim ayları bitince karakterleri ortaya çıkar .maske düşer içinizi rahat tutun. Hayatınızda mutluluklar dilerim.

Adiligin, rezilligin, kitabını yazmışlar. Bu tür insanlar her lafı hakediyor. Umarım hayatlarının sonuna kadar mutlu olamazlar. Yorumların hepsini okuyamadim ama umuyorum ki kimse de çıkıp aşk bu kardeşim olabilir dememistir. Edepsizler.

Adiligin, rezilligin, kitabını yazmışlar. Bu tür insanlar her lafı hakediyor. Umarım hayatlarının sonuna kadar mutlu olamazlar. Yorumların hepsini okuyamadim ama umuyorum ki kimse de çıkıp aşk bu kardeşim olabilir dememistir. Edepsizler.

Neden esıne mesaj atıyorsun o kadını ara kesınlıkle yaptığı pıslıgı yüzüne vur utanması varda utansın çok karakterlıymış ya ne cevap verecek acaba ben olsam kesın arardım içime atacagıma onlar vıcdan azabı ceksın

Her ikisi de çok çirkin bi halt yemişler tüm sayfaları okudum çok canım sıkıldı bu konuya Allah size sabır versin...
Bu kadınla ne zaman görüştünüz en son? Hali tavrı nasıldı? Arkadaş demeye dilim varmadı şerefsize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…