- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
İkisi de rezil, adi, bayağı, hain pisliklermiş. Çok sinir bozucu ve iğrenç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese tşk ederim yorumlarınız için kızlar. Bi arkadaş yazmış, eski eşime karşı içimde herhangi bir sevgi yok. Bu zamana kadar da pişmanlık duymadım boşanma kararımdan. Ama eski eşinin en olumlu en sevdigin yönü neydi diye sorsaydınız gecen güne kadar, kesinlikle güven derdim.
Tamam biz anlaşamadık bunda aile konusu karakter uyuşmazlıgı onun mesleği gibi etkenler oldu ama kesinlkle beş yıllık birlikteliğimiz boyunca aklıma güven konusunda tek bir şüphe düşmedi.
Bayanların çok olduguniş ortamında çalışıyordu bir gün bile şüphelenmedim.
Arkadaşıma gelirsek, onunla yakın olmamın en büyük sebebi karakterini çok sevmemdi. Aklı başında kendini yetiştirmiş olgun ne istediğini naptıgını bilen biriydi. Saçma sapan hiçbir hareketini görmedim. Haksızlık olan herhangi bir durumda hep rahatsızlıgını dile getirirdi.
Biri yaptıysa diğeri nasıl yaptı diyorum. İkisinede konduramıyorum. Eski eşim arkadaşlarına ailesine nasıl tanıştrcak? Eski eşimin en yakın arkadaşı diyemi?
Arkadaşım nasıl tanıştrcak? Çalıştgmz işyerinde eski eşimi herkes tanırdı. Şimdi onunla sevgili. Yakın arkadaşının eski eşiyle.
Eski eşimi ablasyla tanıştrnş ben bile tanımıyodum ablasını. Ablasına ne dedi? En yakın arkadaşımın eski eşi mi?
O kadar zorki benim için. Günlerdir ağlıyorum içimdeki o his geçmiyo. Kendimi salak gibi hissediyorum.
Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş.
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Benim hiç aklıma gelmedi. Arkadaşımı çok seviyodum ve en yakınım oydu. Herşeyimi onunla paylaşırdım. Kavga ettiğimizde onunla konustgm zaman hep yapıcı şeyler söylerdi bana. Benim için üzüldüğünü hissederdim. Aklım almıyo hala. Bi insan neden bunları yapar nasıl ilgi duyar arkadasının eşine. Biz evliyken ilgisi yoksa bile ayrıldıktan sonra nasıl iletişime geçtiker. Sadece birkere yüzyüze gelmiş insanlar bunlarBurada bir konuya yazmıştım..hiçbir arkadaşımla eşli görüşmüyorum yemeli içmeli sıkıfıkı görüşmeleri sevmiyorum..ben arkadaşlarımla gündüz eşsiz görüşüyorum..bu zamanda artık "asla yapmaz" dediğim kimse yok..kendi kocam için bile "asla yapmaz" demek yerine "Allah şaşırtmasın" diyorum..zaman kötü değil, insanlar kötü ve artık herkesin yoldan çıkması çok kolay..
Arkadaşlarım ve eşime güvenmemek değil bu..kendimce ufak bir önlem çünkü kocamın yaptıklarını anlatsam yada bana olan ilgisini görseler "ay ne ilgili eşin var yada bana niye böyle davranmıyor ki benimki" diye kıskançlığa girelebilir..buna meydan vermeye gerek yok..
O yüzden eşimle olan özel yaşamımı,aldığı hediyeler dahil kimseyle paylaşmam..insanlar artık herşeye haset edip kıskanır oldu başkasının eşini bile..
Eşiniz bir yol çizmiş sizde öyle ilişkilerinin eski yada yeni başlamasının bir önemi yok..ben olsam ex eşime küfür bile etmezdim..ben ayrıldığıma göre istediği haltı yiyebilir..sizin tanıdığınız biri olması sinirinize dokunmuş..dostunuz değilmiş öğrendiniz..mutluluklar dileyip geçin..bundan sonraki yaşamınız güzel şeylere gebe olsun.sevgiler.
Böyle tipler ölsün yaHerkese tşk ederim yorumlarınız için kızlar. Bi arkadaş yazmış, eski eşime karşı içimde herhangi bir sevgi yok. Bu zamana kadar da pişmanlık duymadım boşanma kararımdan. Ama eski eşinin en olumlu en sevdigin yönü neydi diye sorsaydınız gecen güne kadar, kesinlikle güven derdim.
Tamam biz anlaşamadık bunda aile konusu karakter uyuşmazlıgı onun mesleği gibi etkenler oldu ama kesinlkle beş yıllık birlikteliğimiz boyunca aklıma güven konusunda tek bir şüphe düşmedi.
Bayanların çok olduguniş ortamında çalışıyordu bir gün bile şüphelenmedim.
Arkadaşıma gelirsek, onunla yakın olmamın en büyük sebebi karakterini çok sevmemdi. Aklı başında kendini yetiştirmiş olgun ne istediğini naptıgını bilen biriydi. Saçma sapan hiçbir hareketini görmedim. Haksızlık olan herhangi bir durumda hep rahatsızlıgını dile getirirdi.
Biri yaptıysa diğeri nasıl yaptı diyorum. İkisinede konduramıyorum. Eski eşim arkadaşlarına ailesine nasıl tanıştrcak? Eski eşimin en yakın arkadaşı diyemi?
Arkadaşım nasıl tanıştrcak? Çalıştgmz işyerinde eski eşimi herkes tanırdı. Şimdi onunla sevgili. Yakın arkadaşının eski eşiyle.
Eski eşimi ablasyla tanıştrnş ben bile tanımıyodum ablasını. Ablasına ne dedi? En yakın arkadaşımın eski eşi mi?
O kadar zorki benim için. Günlerdir ağlıyorum içimdeki o his geçmiyo. Kendimi salak gibi hissediyorum.
İkisi de beş para etmez insanlarmış. Şimdi üzülüyorsun ama ilerde geçecek ve inşallah çok mutlu olacaksın. Aslında bu iki insandan kurtulduğuna ve gerçek yüzlerini gördüğüne sevinmelisin. Birde ilahi adalet var, zaman alsa bile elbet tecelli edecektir , içini ferah tut arkadasım , kimsenin yaptığı yanına kalmazSelam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
Tşk ederim. Bendeki sadece eski eşim nasık yapar hırsı değil o sevdigim arkadaşım nasıl yapar hırsı.. kabullenemiyorum çünkü ikisinide. Ama dediğiniz gibi umarım bundan sonrası güzel olurbenim içinne deesek acını hafifletmeyecek ama kurtulduğuna şükret şimdi sende ki birazda hırs nasıl yapar hırsı.eğer çok seviyor olsaydın şuan yanında olurdu sanırım.kendini yıpratma hatta sen de önüne bak.hem de hemen :) çok mutlu ol inşallah
Çok sağlıklı bir ilişki yaşayacaklarını düşünmüyorm. Yada diyormki yakın zamanda düğün haberlerini alırım. Bilemiyorum..İkisi de beş para etmez insanlarmış. Şimdi üzülüyorsun ama ilerde geçecek ve inşallah çok mutlu olacaksın. Aslında bu iki insandan kurtulduğuna ve gerçek yüzlerini gördüğüne sevinmelisin. Birde ilahi adalet var, zaman alsa bile elbet tecelli edecektir , içini ferah tut arkadasım , kimsenin yaptığı yanına kalmaz
İnanmıyorum ya şok oldum resmen.Selam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
yani ben sana nisbet olsun diye yaptgnı düşünüyorm eski eşinin.Tşk ederim. Bendeki sadece eski eşim nasık yapar hırsı değil o sevdigim arkadaşım nasıl yapar hırsı.. kabullenemiyorum çünkü ikisinide. Ama dediğiniz gibi umarım bundan sonrası güzel olurbenim için
Benim hiç aklıma gelmedi. Arkadaşımı çok seviyodum ve en yakınım oydu. Herşeyimi onunla paylaşırdım. Kavga ettiğimizde onunla konustgm zaman hep yapıcı şeyler söylerdi bana. Benim için üzüldüğünü hissederdim. Aklım almıyo hala. Bi insan neden bunları yapar nasıl ilgi duyar arkadasının eşine. Biz evliyken ilgisi yoksa bile ayrıldıktan sonra nasıl iletişime geçtiker. Sadece birkere yüzyüze gelmiş insanlar bunlar