- Konu Sahibi seray_arda
ben bu filmi izlemiştim diyemiyorum çünki aynı filmin başrolünde oynamıştım bentalım yapacağın şey şu bizzat bunu yaşamış olan biri olarak sana tavsiyem telefon dökümlerini alacaksın böyle bir durum varsa ki ben yüzde 100 aldatıyor diyorum kim olduğunu ve numarasını bulabilirsin mesela...aramak için falan diil yani kanıtlayabilmek için...sonra onlıne işlemlerden döküm alırken yönlerdir kocanın telini kendi teline...kendininkini de al sessize bak bakalım kim arıyor ne mesaj geliyor...onun telini kendine yönlendir sen...saklasın dursun o telini köşe bucak istediği kadar saklasın tel sana yönlenmiş ya yap bi keyif kahvesi o iğrenç telini köşe bucak saklayan seni aptal yerine koyan kocanı izle kahveni içerken...sonuçta aramalar mesajlar sana gelcek...anlamaz bile yönlendiiğini.boş boş saklar durursende sabah veya istediğpin saatte iptal et yönlendirmeyi...böylece anlarsın kahveye giderken kim arıyor kim soruyor niye saklanıyor...hiç bir telefon durduk yerde köşe bucak saklanmazuyku ilacına falan gerek yok...bu taktikle bırak uyanık kalsın...hiç vakit geçirmeden yap bunu...marifet ilaçsız uyutmakta