bu muydu yanı evlılık 4 ay kadar mıydı omru

ben bu filmi izlemiştim diyemiyorum çünki aynı filmin başrolünde oynamıştım ben:KK14:talım yapacağın şey şu bizzat bunu yaşamış olan biri olarak sana tavsiyem telefon dökümlerini alacaksın böyle bir durum varsa ki ben yüzde 100 aldatıyor diyorum kim olduğunu ve numarasını bulabilirsin mesela...aramak için falan diil yani kanıtlayabilmek için...sonra onlıne işlemlerden döküm alırken yönlerdir kocanın telini kendi teline...kendininkini de al sessize bak bakalım kim arıyor ne mesaj geliyor...onun telini kendine yönlendir sen...saklasın dursun o telini köşe bucak :KK52:istediği kadar saklasın tel sana yönlenmiş ya yap bi keyif kahvesi o iğrenç telini köşe bucak saklayan seni aptal yerine koyan kocanı izle kahveni içerken...sonuçta aramalar mesajlar sana gelcek...anlamaz bile yönlendiiğini.boş boş saklar durur:KK53:sende sabah veya istediğpin saatte iptal et yönlendirmeyi...böylece anlarsın kahveye giderken kim arıyor kim soruyor niye saklanıyor...hiç bir telefon durduk yerde köşe bucak saklanmaz:KK50:uyku ilacına falan gerek yok...bu taktikle bırak uyanık kalsın...hiç vakit geçirmeden yap bunu...marifet ilaçsız uyutmakta:KK53:

Uyku ilacı katsın en basiti :KK31:

Wc ye telefonu götürmese müshil kat derdim.
Ama o zamanda tuvaletin kapısını açık yapardı :KK9:

ayy koptummmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

şaka bir yana, ortada normaldışı bir davranış var. bir arkadaş şey yazmış, telefon yönledirmekle ilgili. yapabiliyorsan öyle yap, her şey meydana çıksın.

Son düzenleme:
Telefonu size vermemesi ortaya bırakmaması şüphe uyandırıcı bence...Mesela benim telefonumda eşimin telefonu da ulu orta durur ne o ne ben karıştırmayız oyun oynamak için alır telimi bende gereksiz mesajlarını temizlerim hiç ne alıyorsun eline falan demez alarmını ben kurarım falan eşler arasında güven olmalı kafa bulandırıyorsa bir eş bu konunun üstüne gidilmeli sizin eşiniz böyle yaparak daha çok gözleri üstüne çekiyor daha çok içinize kuşku bırakıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ihanet falan değildir Allah yaşatmasın...

Telefon kaçırıyorsa malesf muhakkak birşey gizliyordur ..

Yalnız sizi aldatmak için evlenmediyse belki bir rahatsız eden falan vardır. Görmenizi istemiyordur kendisini de suçlarsınız diye.. Çok mu iyimser oldum...

Canım uyurken baksana telefonuna yada uyurken şifresini al internetten hangi operatörü kullanıyorsa gir siteden bak bakalım neler yapmış bulursun orda bişeyler

ben o otururken alırım telefonu kitlerim odaya kendimi ne var ne yok bakarım
şaka gibi ya nereye kaçırıyor telefonu kıyamet kopar

Cnm bence şüphelerının uzerıne gıt ..Telefonu o uyurken veya bır anlık gafletıyle al ve
hemen fatura cıkartmak ıcın mesaj atıllıyor ya dökuman ıcın ıste onu yap ..Ve bak
bakalım dökumanda neler cıkacak ...ya da anıden kahveye dıye cıktıgında hemen
takıp et ..

saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı

yapmiyor olsa neden savunmasin kendini. bence de suphelen:KK50:

Çoğunluğa ve sana katılıyorum...büyük bir ihtimalle hayatında başka birisi var üzgünüm..
telefon saklamalar, her gece biryerlere gitmeler..çok açık...

Sana itiraf etmesini bekleme..yapmaz.

Nasıl olacağını mutlaka KK üyelerinden birileri söylemiştir:) ara sayfalara bakmadım da, dökümanları mutlaka almaya bak, bunu yapmazsan bu işi çözemezsin..

elinde dökümanlar olunca yüzleşmek kolay olur..

İnşallah yanılıyoruz demek isterdim ama herşey o kadar açık ki.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadasim..

Esinin davranislari kesinlikle normal degil. KK'de kac tane benzer seyler gorduk ve ne yazikki sonunda hep 3. sahislar vardi. Benim esimde telefonunu wc'ye goturur ama video filan izler telefonundan. Ben ne zaman telefonunu kurcalasam hic tepki gostermez.

Senin esinin o kadar tepki gostermesi zaten basli basina suphe uyandiran bir davranis. Bi de patronu ariyacakmis pehh ne patronmus yaa

Canim senin sakin olup mutlaka gizli sakli bu isi yuzeye cikarman gerekli. O uyurken gizlice telefonunu karistir yada bir arkadasin daha onceki sayfalarda soyledigi gibi kisa bir sureligine aramalarini ve mesajlarini kendi telefonuna yonlendir. Kesinlikle o sekilde bir sonuca varirsin. Allah sabir versin cok ama cok dikkatli bir sekilde sessiz sakin hallet. Yine normal davran esine ki biseylerden suphelendigini anlamasin.

boşanacaksan zaten mahkeme telefonda kimlerle konuşulduğunu istiyor.sen kanıtlayamasanda mahkeme operatörden istiyor bu numara kimler tarafından arandı bu numara kimleri aradı diye.orada numaralar tek tek saat saat çıkacak.bunu söyleyebilirsin.derdi neyse itiraf etmeye zorlayabilirsin.aldatmadan daha vahim konular da olabilir.yasa dışı işlere bulaşmış da olabilir.kumar,dolandırıclık gibi şeylerde olabilir.

Bence bir süre bir sey yokmus gibi davran. Telefona takma fazla. Unuttugunu, hatta umursamadigini düsünsün.
Sürekli hatirlatirsan, hep tetikte olur. Unutturmaya bakki acik versin rahat rahat. Sonra uyurken, veya montunun cebindeyken icine bir göz at derim.
Insallah birsey yoktur. Belki´de baska kadin degilde erotik fotograflar, videolar vardir internetten indirdigi veya internetin gecmisinde falan, onlari görmeni istemiyordur.
Sonucta hic yaninda telefon veya mesaj geldimi? Sende süphe uyandiran?

Bana kalırsa da bir kaç gün bu konuyu açma, gayet normal davran. Uyku sırasında alamıyorsan duşa girdiğinde almaya çalış telefonu.
Eğer bunlarda olmazsa açık açık al karşına konuş. Baban yok ki karşında hayatını birleştirdiğin ve paylaştığın adam kocan var bunların açıklamasını yapmak zorunda! heee yok yaomıyorsa çok ciddi ve kararlı bir tavır takınmalısın bence. Nacizane fikrim

Allah aşkına 4 ayda neyin sıkıntısı bu :KK53:
zaman iyice kötü oldu...
Anlattıklarına göre eşin senden birşe saklıyor,
saklanan şey ya sürpriz yapılır iyi birşeydir,
ya da kötü birşeydir.
ilki olmadığı aşikar.
herkesin aklına ilk gelense aldatma.
benimde öyle.
öncelikle bir süre takibe al ve elinde delil olsun.
eşin sallapati bi insan belli.
şimdi ona durduk yere beni aldatıyor musun desen,
ne alaka canım der geçer,birde üstüne tedbir alır;
varsa birşeyler öğrenmen gecikir.
o yüzden kanıtlayana kadar bekle.
daha sonra da al karşına.
o seni nasıl kırdıysa sende onu kır.
içinden ne geçiyorsa söyleki rahatla.
affeder misin,gider misin o kısmı bana düşmez.
fakat gideceksen herşeyi yak git,geride hiç bir umut bırakma.aldatan erkek çabuk pişman olur.
yelkenleri suya indirme.
affedeceksen(ki bunu hiç istemem,hiç bir bayan için)de burnunu iyice sürt önce.

Son düzenleme:
ha bu arada nasııl yakalırım soruna gelince,arkadaşlara katılıyorum.
eşini sakın işgillendirme.
yoksa yakalaman zorlaşır.
3 5 gün iyi davran.
en mantıklısı bana göre gece uyurken telefonuna bakman.
ama bana kalırsa eşin onuda düşünmüş olabilir.
yani en azından mesajlar ve aramalar bölümüne şifre koymuş olabilir.
o zamanda iş saati dışında takip et veya ettir.
varsa facebook hesabını kontrol et.
arkadaş listesine son 4 ayda ekli kimler var bak,şüphelileri aklında tut.

X