bu muydu yanı evlılık 4 ay kadar mıydı omru

mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın :KK14:

Valla arkadaşım yazdıkların hiçde hayırlı şeyler değil. Bi erkek telefonunu cebinden hiç çıkarmıyorsa özellikle sizin yazdığınız gibi wc ye dahi yanında taşıyorsa bunun altında bi sebep muhakkak vardır. Patron sık arıyorsa nolmuş yani siz cvp verirsiniz, eşim müsait değil kendisine iletirim dersiniz olur biter.eşin kesinlikle yalan söylüyor. Aslında peşin hükümlü biri değilimdir ama 2 , 2 daha 4 se eşinin bi halt karıştırdığı da net.

Ha aldatılıyorsun diyemem ama kesin olan bişey varki senden gizlediği bi durum var.

Yazistigi konustugu bir kiz/kadin var kesinlikle. Saklayacak cok birseyi varki, sakliyor senden telefonunu.
Telefonun faturasini cikartmaya calis, ordan anlarsin nereler aranmis, hangi numeralara mesaj gitmis.
Esine yasak koy, hafta ici aksamlari cikamasin disari, bakalim nekadar dayanabilecek. Cikarsa pesinden git bakalim nereye gidiyor.
Bos bos tehdit etme esini, belliki seni sallamiyor.
Soguk davran, buz gibi ol, niye böylesin derse "senin sakladigin birseyler var ve inanki bunlar gün yüzüne cikacak ve ben ozaman bir dakika bile yaninda durmayacagim" de.
Telefonunu ver, karistiracagim ne var ne yok diye de. Acikca söyle, güvenmiyorum sana, ver su telefonu de.
Vermek istemesse "Suclu gibi davraniyorsun, cok süpheleniyorum senden, izliyorum seni" de. Tehditin bu olsun.
Eger önemsiz bir iliskisi varsa veya daha flört dönemindeyse seni kaybetmek istemez belki ve bitirir iliskisini normale döner sana karsi. Ozaman sende üstüne sünger cekersin istersen.
Yok ilerlettiyse ozaman yine duramaz, mutlaka kadinla bulusmak ister ve ozaman sen onu suc üstü yakalarsin.
O mesela disari ciktigi zaman habire telefon ac. Ne yapiyorsun, nerdesin su an, bende buralardayim de mesela.
Is yerindendir büyük bir olasilikla konustugu kadin, is yerine gidip bir görün, bir bak bakalim kim senden korkar gibi kaciyor veya cok asiri iyi davraniyor sana karsi.

bunu yapma derim ben, cunku yapicagi sey belli.
yok gostermem der,5 dk sonra hayatim aslinda haklisin evlilikte guven onemli seni cok seviyorum yani al telefonumu karistir.
neden? cunku o 5 dk icinde butun riskli mesajlari felan ortadan kaldirmistir.
hic farkettirme supelendigini, gizliden arastir,arkadaslarin dedigi gibi uyurken en uygun zman.

Son düzenleme:
kizlar bi arkdasin dedigi gibi yonlendirme en iyi fikir,cunku boyle bi adam uyurken kesinlikle bi sifre ayarlamistir.

ama ben sunu biliyorum yonlendirmede:

bikez ogretmenimi aramistim biraz daha uzun bekletildim sonradan yonlendirme #138 gibi bisey yazdi.
herkestemi boyle numaralar cikiyo?

iyi bi fikire benziyo bu yonlendirme ama ya yonlendirilen numarada #138 gibi degilde ekranda aryan kisinin ekraninda senin telefon numaran yazarsa?
su numaraya yonlendirildiniz felan diye?

bence bu yontemi denemek isteyen kizlar, kardesinizin yada bi baskasinin teliyle bi deneyin plani.
riskli geldi bana

şu telefon yönlendirmesi işini biraz açsak nasıl oluyordu pardon :KK3:

mesela avea ise *952 kare yapıyosun eşini telinden tabi anında bir şifre geliyo ona saniyelik bir iş bu şifreyi alıyosun zaten şifre kendini imha ediyo:KK53:internetten online işlemler yazıyosun sayfa zaten seni yönlendirecek.şifreyi ve numarayı giriyosun...son 3 aylık tel dökümleri herşeyi elinde:KK53:işte buuuuuu.yanlız ilk iş olarak orada soracak her girdiğinde sana güvenli mesajı gelsinmi diye güvenlik bölümünden hayır istemiyorum tıklayacaksın.böylece istediğin an girebilirsin ruhu duymaz...fatura işlemlerimlerimden dökümlerini alacaksııın.hat işlemlerinden de yönlerdir tıklayacaksın numaranı yazacaksın bu kadar...arayanlara yönlendirildi falan demiyor kimse bişi anlamıyor.ben yaptığım için rahat rahat yapabilir diyorum.eğer eşinin hattı kontürlü ise son dakikaya kadar kimle konuşul duğunu veriyor fakat faturalı ise fatura kesim tarihine kadar olan son 3 ayı veriyor...ayrıca her seferinde şifre almana gerek yok...herzaman aynı şifre ile girebilirsin...tek yapman gereken şey güvenlik kısmındanher açtığımda mesaj istemiyorumu tıklamak.vede yönlendrdiğinde işin bitince iptal etmek...çok basit ve sıfır risk:KK53:ne arayan anlıyor yönlendirme olduğunu nedetelefon sahibi...:KK52:

mesela avea ise *952 kare yapıyosun eşini telinden tabi anında bir şifre geliyo ona saniyelik bir iş bu şifreyi alıyosun zaten şifre kendini imha ediyo:KK53:internetten online işlemler yazıyosun sayfa zaten seni yönlendirecek.şifreyi ve numarayı giriyosun...son 3 aylık tel dökümleri herşeyi elinde:KK53:işte buuuuuu.yanlız ilk iş olarak orada soracak her girdiğinde sana güvenli mesajı gelsinmi diye güvenlik bölümünden hayır istemiyorum tıklayacaksın.böylece istediğin an girebilirsin ruhu duymaz...fatura işlemlerimlerimden dökümlerini alacaksııın.hat işlemlerinden de yönlerdir tıklayacaksın numaranı yazacaksın bu kadar...arayanlara yönlendirildi falan demiyor kimse bişi anlamıyor.ben yaptığım için rahat rahat yapabilir diyorum.eğer eşinin hattı kontürlü ise son dakikaya kadar kimle konuşul duğunu veriyor fakat faturalı ise fatura kesim tarihine kadar olan son 3 ayı veriyor...ayrıca her seferinde şifre almana gerek yok...herzaman aynı şifre ile girebilirsin...tek yapman gereken şey güvenlik kısmındanher açtığımda mesaj istemiyorumu tıklamak.vede yönlendrdiğinde işin bitince iptal etmek...çok basit ve sıfır risk:KK53:ne arayan anlıyor yönlendirme olduğunu nedetelefon sahibi...:KK52:

Biz kadınlar şeytanız vallahi :KK1:

Çook Mersi :116:

canım tek çare telefonuna bakman,eğer temizliyosa aramalarını filan o zamanda şifre alıp internet sitesinden ayrıntı raporuna bakacaksın.kesin çözüm bu yani kimlerle görüşmüş msjlaşmış açık açık yazıyo :KK66:

vodafone dende daha başka bi işlem yapılıyo,mesela eşinin telinden s yazıp gönderiyosun anında şifre alıp internet sitesinden her istediğin anda bakabiliyosun her girişinde aynı şifreyle çok basit bir işlem..

Aynı durum benim başımdaydı.Eşimin ilk haftalarında tesadüfen aşkım mesajını görmüştüm.Yeminler etti sana yazmıştım yanlışlıkla arkadaşa göndermişim dedi.O da yanından hiç ayırmazdı telini.Ben de her gece o uyurken kurcalardım.Ama hep silerdi.Sonra tatil için izin aldı hep telini kapalı tuttu.Ve bu bana beni aldattıgını kanıtladı.Meğer yokluğumda işte nöbette sürekli mesajlaşıyormuş.5 aylık evlilik böle son buldu.Hani seni üzmek istemem.Ama benim kuşkularım doğru çıktı.Umarım eşin hakkında düşündüklerim yanlış çıkar .Aldatılmayı allah kimseye yaşatmasın.

eşinin yaptığı aldatan erkek davranışı:KK50:
eğer boşanmayacaksan hiç kurcalayıp yüzgöz olma...
bilmediğini sansın, bilipte affetmiş olma...

konu sahibinin ilk sayfa haricinde hic mesaji yok sanirim.

durum nedir?
telefonunu elegecirebildin mi canim?

mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın :KK14:

Bizimde evliligimiz henuz cok yeni, ve hata benim esimde telefonu hic elinden dusurmez, ozelikle wc girerken. Ama senin esinden tek farki kotu bir bahane demezsi.
Ben esime sormuyorum, izliyorum, ne yapiyor diye merak ettigimde, soyle cakdirmadan bakarim,o filim ariyor, haber okuyor, alis veris merkezinde yada oyun oynuyor.
Birde gizlice o uyudugunda bir goz atarim:KK66:

Ama seninki, baya bir ucuz yalan soylemis. Ben olsam bende inanmazdim.Ve anladiklarin gercekden ilginc butun supeleri istemedigimiz seyleri dusunduruyor...

istersen benim teknigi kulan, ve o uyurken gizlice goz at telefonuna. Eyer sifrelerse bundan sonra sende onun icin cok gizemli davran, onu oyle supelendirki catlasin iyice...

Son düzenleyen: Moderatör:
cidden şupheli durum, hak veriyorum sana. Ama erkeklerin cok farklı yolları vardır. Mesela o kızları erkek ismiyle yazarlar, genelde bu isimler bi usta ismidir (rasim usta, su tesisatçısı) gibi. Malum senin bilebilecegin bir isim olmaması lazımdır, ayrıca da akıllı olan erkekler o numarayı aramayın diye 1 numarayı kasıtlı yanlış yazarlar ve kendileri o numarayı bilir, sen aradıgında ya baskası cıkar yada varolmayan numara, sen sordugunda aaa yine numarası değiştirmiş bu adam der sıyırırlar, bunlar akıllı çapkındırlar.
Birde ileri zekalar vardır ki, ikinci telefon taşır ve genelde arabasındadır (torpido gözü degil o kadar salak degildir). Mesela bagaj bunun icin en guzel yerdir. Hayatta bir bayanın bakmayacagı yerdir, yada torpido gözünde olur, sordugunda ya guzelim o acil durum telefonu hani kaza maza olur ya telefonum şarjı biterse buda yedek der
birde onlar aferim akıllı aşkım gibi iltifatınızıda alırlar. Salak erkekler ise aynen seninkisi gibi cebinde wc e girer ve sana telefonu kurcalatmaz. Açıkcası durumun ciddi, bence durumu acık acık konusman lazım, 4 ay icinde bu duruma gelen bir erkegin sorunu ne olabilir. Evlenmeden önce nasıl bir erkekdi, capkınmıydı, yoksa cok mu özgürdü ki, evlilige henuz alışamadı.

Aynı durum benim başımdaydı.Eşimin ilk haftalarında tesadüfen aşkım mesajını görmüştüm.Yeminler etti sana yazmıştım yanlışlıkla arkadaşa göndermişim dedi.O da yanından hiç ayırmazdı telini.Ben de her gece o uyurken kurcalardım.Ama hep silerdi.Sonra tatil için izin aldı hep telini kapalı tuttu.Ve bu bana beni aldattıgını kanıtladı.Meğer yokluğumda işte nöbette sürekli mesajlaşıyormuş.5 aylık evlilik böle son buldu.Hani seni üzmek istemem.Ama benim kuşkularım doğru çıktı.Umarım eşin hakkında düşündüklerim yanlış çıkar .Aldatılmayı allah kimseye yaşatmasın.

baskasini seviyorsa sizinle neden evlenmis?
yada evlendikten sonra mi tanismis o bayanla?

5aylik evlilik hemde cicim aylari, Allah kimseye hicbirzaman yasatmasin aldatilmayi ve aldatmayida.

X