- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- Konu Sahibi seray_arda
mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın
Valla arkadaşım yazdıkların hiçde hayırlı şeyler değil. Bi erkek telefonunu cebinden hiç çıkarmıyorsa özellikle sizin yazdığınız gibi wc ye dahi yanında taşıyorsa bunun altında bi sebep muhakkak vardır. Patron sık arıyorsa nolmuş yani siz cvp verirsiniz, eşim müsait değil kendisine iletirim dersiniz olur biter.eşin kesinlikle yalan söylüyor. Aslında peşin hükümlü biri değilimdir ama 2 , 2 daha 4 se eşinin bi halt karıştırdığı da net.
Ha aldatılıyorsun diyemem ama kesin olan bişey varki senden gizlediği bi durum var.