- 30 Mart 2009
- 439
- 13
- Konu Sahibi seray_arda
cep telefonunu karistirirken yakalanirsan sorun daha cok buyuyebilir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence şu anda çok çok sakin gözüküp, huylandığını ona belli etmemen gerekiyor ki, bunu anlayıp telefonunda bir şey varsa onları da silmesin..
Eğer ortada bir aldatma olayı varsa, bunu ortaya çıkartmak için biraz taktik uygulamak gerekir. siz bağırıp çağırıp sorsanız bir şey değişmeyecek. patronum arıyor demiş işte, daha ne konuşacaksınız? bence şimdi sakin olun.
uyuduğunda, duştayken, montunun cebinde kalmışken bir şekilde bir bakın telefonuna.. bakalım bir şey çıkacak mı. Ona göre yeni bir formül buluruz.
Benim esim de cep telefonunu heryerde yaninda tasir
tuvalet, yatak, banyo... ama baskalari ile gorusmek icin kullanmadigini da cok iyi biliyorum
Mesela tuvaletteyken angry birds oynamayi cok sever telefonunda
Yani bu bir kanit degil ama icinde bi suphe varsa bence de bir gun takip et
Nerede takildiklarini ogren umulmadik bir anda git bak orada mi gercekten..
Peki eşiniz telefonuna bakmanıza izin veriyor mu? Konu sahibinin eşi izin vermiyormuş çünkü.. Yoksa dediğiniz gibi olsa sorun yok.. Ama konu sahibinin eşinin şüpheli davranışları var..
Beni cep telefonunu karistirirken gordugunde cok kizar ve hatta gunlerce konusmaz bile
O bunu guvensizlik ve hakaret olarak nitelendiriyor ve bu durumun onu cok uzdugunu soyler..
Ama ben yine de arada bir ic gudusel olarak bakmisimdir..
Zaten nedeni cep telefonundaki smsler falan olsa siler eve gelmeden ve yine gosterir telefonunu
Beni cep telefonunu karistirirken gordugunde cok kizar ve hatta gunlerce konusmaz bile
O bunu guvensizlik ve hakaret olarak nitelendiriyor ve bu durumun onu cok uzdugunu soyler..
Ama ben yine de arada bir ic gudusel olarak bakmisimdir..
Zaten nedeni cep telefonundaki smsler falan olsa siler eve gelmeden ve yine gosterir telefonunu
herşey apacık ortada deılmı hayatım ne diyelim :44: ''askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedi'' cümlesine kadar yok canım diodum cunku bendede wc gıderken telefonu goturme takıntısı vardır guncellemelere bakarım wcdeyken ama o cumleyı okuduktan sonra kabak gibi ortada yanı hersey üzülme her işte bi hayr vardır :26:mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın
mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın
Bana da biraz şüpheli geldi durum. Çok üzüldüm, nasıl ele geçireceksin ki ? Çok da yeniymiş evliliğin