bu muydu yanı evlılık 4 ay kadar mıydı omru

ben bu filmi izlemiştim diyemiyorum çünki aynı filmin başrolünde oynamıştım ben:KK14:talım yapacağın şey şu bizzat bunu yaşamış olan biri olarak sana tavsiyem telefon dökümlerini alacaksın böyle bir durum varsa ki ben yüzde 100 aldatıyor diyorum kim olduğunu ve numarasını bulabilirsin mesela...aramak için falan diil yani kanıtlayabilmek için...sonra onlıne işlemlerden döküm alırken yönlerdir kocanın telini kendi teline...kendininkini de al sessize bak bakalım kim arıyor ne mesaj geliyor...onun telini kendine yönlendir sen...saklasın dursun o telini köşe bucak :KK52:istediği kadar saklasın tel sana yönlenmiş ya yap bi keyif kahvesi o iğrenç telini köşe bucak saklayan seni aptal yerine koyan kocanı izle kahveni içerken...sonuçta aramalar mesajlar sana gelcek...anlamaz bile yönlendiiğini.boş boş saklar durur:KK53:sende sabah veya istediğpin saatte iptal et yönlendirmeyi...böylece anlarsın kahveye giderken kim arıyor kim soruyor niye saklanıyor...hiç bir telefon durduk yerde köşe bucak saklanmaz:KK50:uyku ilacına falan gerek yok...bu taktikle bırak uyanık kalsın...hiç vakit geçirmeden yap bunu...marifet ilaçsız uyutmakta:KK53:

gerçekten katılıyorum size berbat bi durum ama sanırım yönlendirmede sadece aramalar geliyor msjlar gitmiyor diye biliyrum..

konu sahibi arkadaşım inşallah yanlış anlıyorsundur çünkü evlilik cidden kolay kuruluyo belki ama yıkması çok zordur hemde çok ben evli değilim ama ailem de bu tür durumlar çok yaşadım

ablam kaç defa aldatıldı 3 tane çocugu vardı boşandılar çocukların velayeti ablamda olmasına karşın çocukları okuldan kaçırdı

berbat bişeydi mecbur ablamda evlatlarına dayanamayıp o iğrenç kocasına tkrar döndü haa baba evine gitmek hiç mi hiç kolay değil

hani derlerya buzdolabını açmaya bile çekiniyorum... aynen öyle ablam da çok gördüm bunu ve sürekli kavgalar vardı evimizde

üzüntüler çagresizlikler :KK43: umarım sen hislerinde yanılıyorsundur çünkü çocugun dahi olmasa baba evinden çıktıktan sonra girmek zordur

onlar seni hoş karşılar kanatlarına alır ama sen öyle hissetmezsin belki evli değilim ama gördüm nolur takip ettir onu ama asla kendin takip etme

bu sefer işler fena sarpa sarar bitecegi yoksa da üzgünüm evliliğin biter yada arkadaşların dediği gibi döküman çıkarttır evliliğini kurtarmak için sanırım mecbursun!! :KK43:

mesela avea ise *952 kare yapıyosun eşini telinden tabi anında bir şifre geliyo ona saniyelik bir iş bu şifreyi alıyosun zaten şifre kendini imha ediyo:KK53:internetten online işlemler yazıyosun sayfa zaten seni yönlendirecek.şifreyi ve numarayı giriyosun...son 3 aylık tel dökümleri herşeyi elinde:KK53:işte buuuuuu.yanlız ilk iş olarak orada soracak her girdiğinde sana güvenli mesajı gelsinmi diye güvenlik bölümünden hayır istemiyorum tıklayacaksın.böylece istediğin an girebilirsin ruhu duymaz...fatura işlemlerimlerimden dökümlerini alacaksııın.hat işlemlerinden de yönlerdir tıklayacaksın numaranı yazacaksın bu kadar...arayanlara yönlendirildi falan demiyor kimse bişi anlamıyor.ben yaptığım için rahat rahat yapabilir diyorum.eğer eşinin hattı kontürlü ise son dakikaya kadar kimle konuşul duğunu veriyor fakat faturalı ise fatura kesim tarihine kadar olan son 3 ayı veriyor...ayrıca her seferinde şifre almana gerek yok...herzaman aynı şifre ile girebilirsin...tek yapman gereken şey güvenlik kısmındanher açtığımda mesaj istemiyorumu tıklamak.vede yönlendrdiğinde işin bitince iptal etmek...çok basit ve sıfır risk:KK53:ne arayan anlıyor yönlendirme olduğunu nedetelefon sahibi...:KK52:

gerçekten taktir ettim sizi hayranlıkla okudum bu msjı bence de yapsın bunu mehteşem bi fikir ilk defa duydum yemin ediyorum kontürlü olsa da ögrenebiliyormuyuz? trkcll de nasıl oluyor? ben kendi telefonumda denedim ama göremedim ben arama kaydını yanlışmı anşadım acaba???

Son düzenleme:
eski acmis oldugun konulara bir goz attim da simdi. gozun mu kor oldu bu adamla evlendin, niyetim seni incitmek degil sadece cok uzuldum, sinirlendim kocana. nisanliyken sana olan ilgisizligi alakasizligi davranislari.... Hayat su gibi geciyor tutamiyoruz. Umarim aldatilmiyorsundur, bu kadari cok agir gelir :KK50:

X