- 5 Aralık 2012
- 104
- 0
- Konu Sahibi seray_arda
ben bu filmi izlemiştim diyemiyorum çünki aynı filmin başrolünde oynamıştım bentalım yapacağın şey şu bizzat bunu yaşamış olan biri olarak sana tavsiyem telefon dökümlerini alacaksın böyle bir durum varsa ki ben yüzde 100 aldatıyor diyorum kim olduğunu ve numarasını bulabilirsin mesela...aramak için falan diil yani kanıtlayabilmek için...sonra onlıne işlemlerden döküm alırken yönlerdir kocanın telini kendi teline...kendininkini de al sessize bak bakalım kim arıyor ne mesaj geliyor...onun telini kendine yönlendir sen...saklasın dursun o telini köşe bucak istediği kadar saklasın tel sana yönlenmiş ya yap bi keyif kahvesi o iğrenç telini köşe bucak saklayan seni aptal yerine koyan kocanı izle kahveni içerken...sonuçta aramalar mesajlar sana gelcek...anlamaz bile yönlendiiğini.boş boş saklar durursende sabah veya istediğpin saatte iptal et yönlendirmeyi...böylece anlarsın kahveye giderken kim arıyor kim soruyor niye saklanıyor...hiç bir telefon durduk yerde köşe bucak saklanmazuyku ilacına falan gerek yok...bu taktikle bırak uyanık kalsın...hiç vakit geçirmeden yap bunu...marifet ilaçsız uyutmakta
gerçekten katılıyorum size berbat bi durum ama sanırım yönlendirmede sadece aramalar geliyor msjlar gitmiyor diye biliyrum..
konu sahibi arkadaşım inşallah yanlış anlıyorsundur çünkü evlilik cidden kolay kuruluyo belki ama yıkması çok zordur hemde çok ben evli değilim ama ailem de bu tür durumlar çok yaşadım
ablam kaç defa aldatıldı 3 tane çocugu vardı boşandılar çocukların velayeti ablamda olmasına karşın çocukları okuldan kaçırdı
berbat bişeydi mecbur ablamda evlatlarına dayanamayıp o iğrenç kocasına tkrar döndü haa baba evine gitmek hiç mi hiç kolay değil
hani derlerya buzdolabını açmaya bile çekiniyorum... aynen öyle ablam da çok gördüm bunu ve sürekli kavgalar vardı evimizde
üzüntüler çagresizlikler umarım sen hislerinde yanılıyorsundur çünkü çocugun dahi olmasa baba evinden çıktıktan sonra girmek zordur
onlar seni hoş karşılar kanatlarına alır ama sen öyle hissetmezsin belki evli değilim ama gördüm nolur takip ettir onu ama asla kendin takip etme
bu sefer işler fena sarpa sarar bitecegi yoksa da üzgünüm evliliğin biter yada arkadaşların dediği gibi döküman çıkarttır evliliğini kurtarmak için sanırım mecbursun!!