bu muydu yanı evlılık 4 ay kadar mıydı omru

Ben olsam yemekten sonra disari cikiyor arkadaslariyla dedin ya, takip ederim. Bir sey gormemissem de bir kac kez takip ederim. Bir imkan olursa telefonunu kurcalarim. Ama sifre koymus olabilir de bu kadar sakliyorsa. Surekli takip takip... Umarim kotu bir sey yoktur ama su soylediklerinize gore durum hic iyi de degil. Tam kesin emin olmalisin. Arastirmalisin

aldatıyor mu pek belli değil ama gizli ve yanlış bir iş yaptığı aşikar bence. bu kadar bariz saklaması ve sakladığını belli etmesi tuhaf.

bekarken sevgilimiz varsa abimizden annemizden saklamak için telefonla yaşardık tuvalete bile götürürdük birkere mesaj arama vss. anında silinir arkadaş teli bulsada göremez haa neden sürekli tel taşınır karşıdan gelecek ani mesaj durumunda anında okunnup silinmek için sizin yapacağınız işlem şu dökümana ulaşmak hemen yada bir çıngar çıkarıp beni aldattığını biliyorum yeter diyceksin inkar ederse hemen şimdi döküman isteyeceğiz istemezsen bu bunu doğruluyor diyeceksin ben gideyim annemin evine dediğinde seven bir erkek canım karıcım söyle ne istiyorsan yapayım neden inanmıyorsun der oflayarak geçiştirmez kız kardeşimde yastığının altında uyurdu delirirdim 2 saat seslen uyanmaz telefon dırt etsin bir zıplardı tabi bariz sevgilisi olduğu anlaşılıyordu.

bence uyuduğunda al telefgonu kaç tuvalete kitle kendini kurcala teli iyice..yada tuvalete bi bebefon koy onu dinle elbet konuşuyodur mesaj haricindee

bişey buluncada inkar edicek hatta üste çıkacak seni suçlayacak, bu hep böyle olmuyo mu, adamların taktik belli: yatakta bile yakalansan dibine kadar inkar

Of iyice Cem Yılmaz'ın olayına döndü bu durumlar;

Bu don kimin?
Hangi don ya?:44::26:

Seni otelde görmüşler?
Kim görmüş ya desene bi':19:

Ooof hepsini boğsak olmamı:14:

Eşinin davranışları bana da pek normal gelmedi, ne yapıp ne edip o telefonu elinize geçirmeniz lazım.

İnş. şifre vs. koymamıştır telefonuna.

Artı ben sizin yerinizde olsam akşamları dışarı çıktığında ya takip eder, yada takip ettirirdim güvendiğim birine.

şüphelenmekte haklısınız ortada bir durum olduğu telefonu sakladığına göre telefonun dökümanını çıkartabilirsiniz boğasım geliyor erkek milletini terbiyesiz

valla böyle sakin sakin durmakla olmaz bence sesinin çıkması lazım ....
anlattığın şeyler hiçde normal şeyler değil allah bilir telefonunda şifrede vardır onun ....
bence ciddi ciddi konuş eşinle balık baştan kokar derler ...
böyle şüphe içinde nereye kadar yaşıcan:ssz:

Bence şu anda çok çok sakin gözüküp, huylandığını ona belli etmemen gerekiyor ki, bunu anlayıp telefonunda bir şey varsa onları da silmesin..

Eğer ortada bir aldatma olayı varsa, bunu ortaya çıkartmak için biraz taktik uygulamak gerekir. siz bağırıp çağırıp sorsanız bir şey değişmeyecek. patronum arıyor demiş işte, daha ne konuşacaksınız? bence şimdi sakin olun.

uyuduğunda, duştayken, montunun cebinde kalmışken bir şekilde bir bakın telefonuna.. bakalım bir şey çıkacak mı. Ona göre yeni bir formül buluruz.

mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın :14:

wc de bile tel taşıyor ve kahvesi şunu bunu eksik olmuyorsa ve üstelik yeni evli bir adam... inşallah yanılıyoruzdur diyeyim ama belirgin şüpheler içeriyor. ben en kestirme yolu tercih ederdim böyle zamanlarda sabır anca peygamberde olur. kardeşin vs var mı? o akşam çıkacağı zaman takip ettir canım başka türlü emin olamazsın.

İnşallah yanılıyorsundur cnm. Bazı erkekler şüphe çekmeye bayılırlar mesela benim eşim bir ara aynı senin eşin gibiydi, o geçti, sonra tele sürekli güvenlik şifresi koymaya başladı ama asla benimle paylaşmazdı, geçen teli masanın üstündeydi baktım artık şifre bile yok ama bende senin gibi az çıldırmadım. Telini açar rehberi vs. gösterir ama ben kendim elimi bile süremezdim valla bu erkekleri anlamak çok zor. Umarım senin eşinde böyledir.

ben nişanlımla ilk çıkmaya başaldığımızda aynı problem vardı telefonunu hiç çıkarmaz gittiğimiz yerde masa üstüne koymazdı dikkatimi çekti bigün istedim telefonunu vermede şaşırdım ye ver bakmak istiyorum telefonunun modelini bile bilmiyorum dedi göstermek istememişti ve baya ciddi kavga etmiştik daha bir haftalıktı ilişkimiz meğerse eski kız arkadaşı hala msj atıyormuş onun için saklıyormuş telini valla cnm üzülerek söylüyorum bir erkek saklıyorsa telefonunu ciddi bişiler vardır:50::31:

eşinin davranışları hiç normal:50: değil şüphelenmekte haklısın daha 4 aylık evli derdi neymiş:23:
gece uyurken teli al kurcala varsa imkanın dışarı çıktığında takip et yada birine ettir

umarım 2haftadır güzel bi yılbaşı sürprizi arayışı peşindedir..telindede onunla ilgili bişi vardır da kurcalamandan korkmuştur olumlu olarak aklıma gelen tek şey bu..iyi bi pencerenden bakmaya çalışıyorum..bikaç gün çokda üstüne gitme ayık ol ama yatıyor takıl yılbaşında güzel bi masa hazırla güzel bişiler giy ara gelsin eve o günü güzel geçirmeye bakın hem böölece bişeyi varsa çıkar oyunu..sana yaklaşması filan ne durumda muhabbetiniz nasıl sarılıp öper mi gönlünü hoş edermi akşamları evde yada dışarda birlikte zaman geçirir misiniz

Bence de bu kadar telefonla haşır neşir olması pek normal değil.
Ayriyeten pek ilgi de göstermiyor anlaşılan sana karşı.
Telefonunda ne var ne yok diye bakman gerekir.Uyuduktan sonra mesela sen uyuma gece kalkıp kontrol et bence.

Bence de bu kadar telefonla haşır neşir olması pek normal değil.
Ayriyeten pek ilgi de göstermiyor anlaşılan sana karşı.
Telefonunda ne var ne yok diye bakman gerekir.Uyuduktan sonra mesela sen uyuma gece kalkıp kontrol et bence.
bu çare etmez gibi geldi bana yatıncada muhtemelen ya teli kapatıyodur yada yastığının altına koyuyodur bilemedim:26: umarım saçma sapan bişi çıkmaz bunun altından arkadaşımızın evliliği de epey yeniymiş
:50:

Benim esim de cep telefonunu heryerde yaninda tasir
tuvalet, yatak, banyo... ama baskalari ile gorusmek icin kullanmadigini da cok iyi biliyorum
Mesela tuvaletteyken angry birds oynamayi cok sever telefonunda
Yani bu bir kanit degil ama icinde bi suphe varsa bence de bir gun takip et
Nerede takildiklarini ogren umulmadik bir anda git bak orada mi gercekten..

ne desem bilemedim ben..

çok üstüne gitme, çaktırmadan kontrol et yada ne yapacaksan belli etmeden yap bence :50:

netleştirmeden kanıtlamadan kavgada etme derim ben, yoksa sonuç alamazsın, önce sakin ol :50:

Back
Yukarı