bu muydu yanı evlılık 4 ay kadar mıydı omru

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın :KK14:

Önceden saklamayıp artık saklıyorsa telefonu bi anormallik vardır sanırım umarım düşündüğün şey olmaz :44:

ben bile şüphelendim eşinden..telefonuyla yaşayan bir adam ve dikkat çekici davranışlar..

sen telefonu bir an önce ele geçirmeye bak,yoksa hep şüphe duyarak yaşayacaksın.

ben nasıl bır tavır takınıcam ne yapmalıyım kızlar yardım edın aldatıyorsa ne yapıcam yoksa kuru bı supheyse nasıl davranıcam

ben nasıl bır tavır takınıcam ne yapmalıyım kızlar yardım edın aldatıyorsa ne yapıcam yoksa kuru bı supheyse nasıl davranıcam

önce telefonunu bulup ne var ne yok bakacaksın..msjları,son görüşmeleri falan..eğer aldatıyorsa artık ne yapacağını eşinle senin aranda olup bitenler belirleyecek.ama gerçekten ortada bi gariplik var.bir adam banyoya tuvalete gderken neden telini de yanında götürsün? ama aynı zamanda aldatan bir erkek de bu kadar dikkat çeken davranışlarda bulunur mu orası da ayrı bir çelişki..

mrb kızlar yardımınıza okdar cok ıhtıyacım var kı 4 aylık evlıyım su son 2 haftadır esım sureklı benden telefon kacırıyor belkı sıze cok abartıyo gelebılrıırm ama benım cıddı anlamda sınırlerım bozuk tuvalete gıderken banyoda maca gıderken evde oturuken sureklı telefonu cebınde tuvalette banyoda ne ısı var telefonunun bunu acıkca sordum ona bana verdıgı cevap patron sureklı arıyo asla ınanmıyorum onun bu sozune o kadar guvenıyordumkı esıme su son ıkı haftada dagıttı benı calısan bır bayanım ısten gelıyorum yemek yıyıp ben kahveye gıdıyorum ben arkadaslarla gezmeye gıdıyorum ya bu ne boyle ben ınsan degılmıyım benı aldatıyor mu caba kızlar bu suphe benı ıcten ıce kemırıyor ona dedımkı ben boyle bır hayat ıstemıyorum saklın gızlın varsa benı bırak babamın evıne dedım sadece suratıma bakıp ofladı ben ne yapayım kızlar kendımı cok yalnız hıssedıyorum telefonunu hıc ortada bırakmıyo eskıden boyle degıldı gecen numaradan denemek ıcın dedımkı askımm hadı oyun acta su telefonunda oynıyım azcık dedım telefonuda montunun cebındeymıs dur ben alıp gelıyım dedım ay allahım bır fırladı yerınden gıttı hemen yok oyun moyn kendı telınden oyna dedı kızlar Allah rızası ıcın bısey dıyın bana anneme ablama anlatamıyorum uzulurler dıye bna yardım edın :KK14:

inanamıyorum yaa toplum bu kadar bozuldu mu? daha 4 aylık evlisin yahuu!!!!

madem bu tel mevzusundan rahatsızsın,önce onu hallet.mutlaka yanında olmadığı bir an olacaktır.mesela sen oyun oynayım dediğinde montundaymış.böyle bir an bir bak bakalım,birşey bulamazsan da canını sıkma artık.onun dışında bir şüphen yok sanırım.evliliğin ilk ayları zordur,inşallah zamanla düzene girer

üzgünüm ama bir sıkıntı yoksa neden telefonunu gizlesin sana vermesin.daha 4 aylık evlisin böyle olmamalı senden başkasını düşünmemeli.şu erkekleri ne yapmalı bilmiyorum vallahi.

ben bu filmi daha önce izledim:)

maalesef hiç de güzel değildi...
gece uyurken telefona bakın derim muhakkak. iyice daldığında sessizce bi karıştırın

ilgi çekmek için yapıyodur belki, belkide gıcıklığına göstermiyordur herkesin türlü türlü huyu var..
ama ben olsam napar ne eder şimidye kadar bakardım telefonuna bu adaam uyumuyomu gece bak ne var ne yok

Yazistigi konustugu bir kiz/kadin var kesinlikle. Saklayacak cok birseyi varki, sakliyor senden telefonunu.
Telefonun faturasini cikartmaya calis, ordan anlarsin nereler aranmis, hangi numeralara mesaj gitmis.
Esine yasak koy, hafta ici aksamlari cikamasin disari, bakalim nekadar dayanabilecek. Cikarsa pesinden git bakalim nereye gidiyor.
Bos bos tehdit etme esini, belliki seni sallamiyor.
Soguk davran, buz gibi ol, niye böylesin derse "senin sakladigin birseyler var ve inanki bunlar gün yüzüne cikacak ve ben ozaman bir dakika bile yaninda durmayacagim" de.
Telefonunu ver, karistiracagim ne var ne yok diye de. Acikca söyle, güvenmiyorum sana, ver su telefonu de.
Vermek istemesse "Suclu gibi davraniyorsun, cok süpheleniyorum senden, izliyorum seni" de. Tehditin bu olsun.
Eger önemsiz bir iliskisi varsa veya daha flört dönemindeyse seni kaybetmek istemez belki ve bitirir iliskisini normale döner sana karsi. Ozaman sende üstüne sünger cekersin istersen.
Yok ilerlettiyse ozaman yine duramaz, mutlaka kadinla bulusmak ister ve ozaman sen onu suc üstü yakalarsin.
O mesela disari ciktigi zaman habire telefon ac. Ne yapiyorsun, nerdesin su an, bende buralardayim de mesela.
Is yerindendir büyük bir olasilikla konustugu kadin, is yerine gidip bir görün, bir bak bakalim kim senden korkar gibi kaciyor veya cok asiri iyi davraniyor sana karsi.

madem bi şüphen var arkadaşım neden eşine belli ediyorsun ki, uyuyan yılanı uyandırıyorsun...
cep telefonunu ver de oyun oynayım diyeceğine, gidip montundan çaktırmadan alsaydın ve hemen kurcalasaydın...bşiey varsa zaten ucundan kıyısından bişeyler anlarsın...mesela son görüştüğü numaraları isimleri kendi telefonuna kaydet, erkek isimli bile olsa kaydet çünkü aldatan erkek açıkça kadın ismi yazmaz, erkek ismiyle kaydederler...burda yıllardır okuyoruz hep erkek ismiyle kaydedilern isimlerin bayan çıktığını defalarca okuduk...
mesajlara bak....muhtelen siliyordur mesajları ama bazı telefonlarda gelen ve giden mesajlar silinse bile, raporlar bölümünde kayıtlı kalıyor ordan mutlaka bak...
eğer eşin hiç ayırmıyorsa yanından şüphelerin sanki doğru gibi...
telefonu hiç boş denk getiremzesen, gece eşin uyuyana kadar bekle, o uyuyunca hemen bak bakalım...
biraz uyanık olmalısın..eşine telefonunu ver demek yerine o görmeden bakmalısın...
inşallah şüphelerin doğru çıkmaz....

Canım,,Telefonunu ele geçirmeye çalış, tuvalete bile telefonla gidiyor diyorsun,, mesela uyuduğunda bi bakabilrisin ya da duş alırken, duşun içine de sokacak değil ya. Ayrıca telefon dökümanı talep edebilirsin GSM şirketinden.Hiç normal değil, yarası olan gocunur hesabı, bi durum olmasa böyle diken üstünde gibi olmaz diye düşünüyorum ama Umarım düşündüğün gibi olmazz.... :KK43: off.......

Bence de kesin bir şey var iyi mi kötü mü bilemem ama bir şey var :KK43: İnsan niye telefonuyla tuvalete kadar gider ve o kadar panikler ki siz isteyince? Arkadaşlar ne güzel söylemiş gece uyurken karıştırın bence de. Bize de sonuçlarını yazın sonrasında, merak ettim :26:

bende şeytanın aklınıza vesvese sokmasına izin vermeyin. eğer şüpheniz varsa telefonuna bakın tabii ama aldatıyor olsa bu kadar belli eder mi? siler smslerini, aramalarını vs verir eline al bak ne arıyosan derdi heralde. dışarı çıkma konusu da; çoğu erkek kahveye gitmeyi sever arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever... etrafımdakilerden biliyorum. bunun için eşinin hoşlandığı, keyif aldığı şeyleri öğrenmeye çalışıp, onu evde tutmaya çalışırsan daha mutlu olursun diye düşünüyorum. evlilik bekarlık gibi değildir burası kesin. evliliğe alışmaya çalışın bence.

hiç normal değil...
uyurken kapatıyo mu, fırsat bulduğun anda bi karıştır ne var ne yok bak bence...

Ortalığı ayağa kaldırmak lazım.
Böyle sızlamakla , sinip oturmakla olmaz.
Normal davranışlar değil bunlar.
Sakinliğiniz ürkütücü.
Adam gözünüzün önünde sizi saf yerine koyuyor resmen.
Yoksa bu telefon kaçırma olayını bu kadar bariz yapar mıydı!
Sizin pek tepki vermeyeceğinizi, numaralarını yutacağınızı düşünüyor demek ki. :KK14:

öncelikle kesinlikle sürekli telefonun nerde, bişey mi saklıyosun ifadelerinden vazgecin..Bir süre hiç bir şey yokmuş gibi davranın , sizin şüphelendiğini unutmasını sağlayın..Bu arada GSM şirketinden ayrıntılı fatura talep edin..Orda zaten belli olur kime ne zaman mesaj cekilmiş ve ya aranmış..Ama dediğim gibi bu ara kesinlikle üstüne gitmeyin unutmasını sağlayın..

Konunuzu okuyunca suphenızı yersız bulmadım.

Tuvalete telefonla gırmek ne demek ya yok artık daha neler ıcınıze kurt dusurmek ıstemem ama suphelenmekte cok haklısınız.

Kesınlıkle sızden sakladıgı bıseyler var.
Ve en kotusu buyuk ıhtımal hayatında bırısı olabılır.

Pekı bısey dıcem gece esınız uyurken telefonunu kontrol edemez mısınız?

Son düzenleme:
X