• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu model nişanlık nasıl olur çok mu sade yardımcı olur musunuz ?

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Bir mekan tuttum küçük hem isteme söz nişan bi arada olacak bu elbise nasıl olur çok hoşuma gitti
10C375D3-2090-42C2-A59A-A09F584CA50D.png

Ahşap konsepti olacak ahşap bi yer tuttum , yoksa daha kabarık tüllü bi şeyler mi bakmalıyım bilmiyorum 🤷‍♀️
Bence kabarık bakma düğünde zaten hafif bir kabarıklık olan bir gelin tercih edebilirsin , nişan için bunun benzeri ama daha şık elbiseler var biraz daha araştır 🥰😍

Birkaç senedir varolan moda akımı.
Evlenecek olan kadın mümkün mertebe beyaz ve tonlarıyla en sade kıyafetlerle törenlerini gerçekleştiriyor.
Bana göre gayet uygun hatta beyez bej pantolon ya da etekli ceket takımlar da tercih edilmeye başlandı.
Abartıdan ne kadar uzaklaşılırsa modernlik artıyor bana göre.

Birkaç senedir varolan moda akımı.
Evlenecek olan kadın mümkün mertebe beyaz ve tonlarıyla en sade kıyafetlerle törenlerini gerçekleştiriyor.
Bana göre gayet uygun hatta beyez bej pantolon ya da etekli ceket takımlar da tercih edilmeye başlandı.
Abartıdan ne kadar uzaklaşılırsa modernlik artıyor bana göre.
Çok zarif duruyor gerçekten bi de balon kollu tüllü modeller var onlardan mı alsam diyorum ancak çok değişik duruyorlar

Ahşap konsepti olacak ahşap bi yer tuttum , yoksa daha kabarık tüllü bi şeyler mi bakmalıyım bilmiyorum 🤷‍♀️
Kabarık nişanlık çok kıro yahu. Ne giyersen giy, ondan asla giyme. 🥹 Bu da çok güzel ayrıca.

Çok sağolun size şunu da sormak istiyorum nişan için klip çekimi yapsak olur mu fotoğrafçı tutmama gerek var mı

Back