• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mobilyalar nasıl sizce?

bence yatak odası güzeel şık ama yemek odası artık bu kadar çok mobilya seçmiyorlar. masa tv ünitesi yeterli oluyor.

Çok şık cnm beğendim. Ben mobilyalarımı buradan aldım Erol Mobilya - Dn Paketi - 3 l Mobilya Dn Paketleri eğer İstanbulda ikamet ediyorsan bunlara da bakabilirsin.

çok saol canım istanbulda oturmuyorum ama istanbuldan alıcam mobilyalarımı edirnede oturuyorum burada fazla seçenek yok bide çok pahalı senın mobılyacınada baktım çok güzel şeyler var fiyatlarıda çok uygun burayada bakıcam çok teşekkür ederim

her ikside guzel... eger evn kucukse her parcayi alma yemek odasinda . siks pikis olunca evn ferah olmaz... kiracysan hele dahada zor olablir ilerde kucuk eve tasnsan ne yapicaksn....ama genel olarak her ik takimda guzell...

şuan kiradayım canım oyuzdende hiçbir mobilyamı almadım ev almayı planlıyoruz allah izin verirse ozaman alıcam mobilyalarımıda

Ben beğendim zaten açık renk her zaman evi ferah gösterir ve mobilyaların kenarlarındaki kahverengide ayrı bi güzellik katmış halı + perdeleride ona göre kombinleyebilirsiniz :34:

Ben beğendim zaten açık renk her zaman evi ferah gösterir ve mobilyaların kenarlarındaki kahverengide ayrı bi güzellik katmış halı + perdeleride ona göre kombinleyebilirsiniz :34:

kahverengide güzel ama ben eğer yaptırabilirsem kahverengi yerlerini siyah düşünüyorum siyah beyazdan bi türlü vazgeçemiyorum:34:

Back
X