- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
Hayır faydası olmadı çünkü durum tup bebeklik diEki Görüntüle 2131108 Bu da Benim meyvem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır faydası olmadı çünkü durum tup bebeklik diEki Görüntüle 2131108 Bu da Benim meyvem
Hayır faydası olmadı çünkü durum tup bebeklik di
Canım pazartesi aktifmişsin inş Umut olabilirsin bizlere daha önce de sormuştum ama belki bu ay olmuşturEki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
Canım en son salı aktifmişsin inşallah sana ulaşabilirim şimdi kırdık biz deEki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
Bu meyve banada geldi regillin 3 günü kaynatın eşinizle bir bardak için regil dönemin b bitena kadar dendi sonra eşinizle birlikte olun bunu üç regil döneminde yapın dendi ben yeni başladım ama hamile kalanlar olmuş bana getiren bayan söyledi inşallah şifa olur herkese eğer hamile kalırsanız bunu kurutup bir başka hamile kalmak isteyen birine verin dedi dikkat edin bunu çöpe veya suyunu. Lavaboya dokmeyin dendi bildiğim bukadar umarım yardımcı olmusumdurEki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
Merhaba faydasını gördünüz mü? Bu ay bende deneyeceğim merak ettimBu meyve banada geldi regillin 3 günü kaynatın eşinizle bir bardak için regil dönemin b bitena kadar dendi sonra eşinizle birlikte olun bunu üç regil döneminde yapın dendi ben yeni başladım ama hamile kalanlar olmuş bana getiren bayan söyledi inşallah şifa olur herkese eğer hamile kalırsanız bunu kurutup bir başka hamile kalmak isteyen birine verin dedi dikkat edin bunu çöpe veya suyunu. Lavaboya dokmeyin dendi bildiğim bukadar umarım yardımcı olmusumdur
Merhaba sonuç aldınız?Bende yeni başladım suyunu içmeye.
Slm canım.sonuç hamile kalamadım ama benim geçen eylülde negatif tüp bebek denemesimden sonra adetlerim azalmıştı düzene girdi diyebişirim.sanırım bu bitki hormonları düzenliyormuş.Merhaba sonuç aldınız?
Eki Görüntüle 1427440 Eki Görüntüle 1427443 arabistandan çocuğu olmayanlara getirilen bi meyve var daha önce gelen var mı yiyen olumlu sonuç alan varsa nasıl kullandığını yazabilir mi....acaba ...sert bi meyve cekiçle kırıp içinden mermer gibi bişi cıkıyo resimleri atıyorum
Merhaba meyvenin adi adem elmasi meyvesi olarak biliniyor ben yedim esimle rendeleyip yogurtla karistirip tukettik icindeki beyaz kisim mumkun degildi rendelemek icin esim cok ufak parcalara bolerek su ile tukettik( hap gibi ictik) biraz bogazima batti ama neyseBence bu meyvenin adı
" bilin bakalim nasil yeniyorum " meyvesi.
Cunku bana da geldi zamaninda 30 kisiye sordum kimse bilmiyordu nasil yenildigini...
Merhaba meyvenin adi adem elmasi meyvesi olarak biliniyor ben yedim esimle rendeleyip yogurtla karistirip tukettik icindeki beyaz kisim mumkun degildi rendelemek icin esim cok ufak parcalara bolerek su ile tukettik( hap gibi ictik) biraz bogazima batti ama neyse
Slm canım.sonuç hamile kalamadım ama benim geçen eylülde negatif tüp bebek denemesimden sonra adetlerim azalmıştı düzene girdi diyebişirim.sanırım bu bitki hormonları düzenliyormuş.
Kesinlikle olacak gibi degildi inanin bende ugrasamazdim ama esim oyle boyle halletti bende onu halledecek guc yoktu yedik ama tabi nasip olmadi insallah birseye gerek kalmaz rabbim en yakin zamanda bizlerede nasip eder gun gectikce sabrim tukeniyor inanin hamile kalanlari gordukce cok seviniyorum cunku rabbim kimseye aratmasin uzuluyorumda kendi adima ve hamile kalamayanlarin adina rabbim bizleride mahrum birkmasin insallahArkadasim sordu nr yaptin yedinmi diye. Yok cnm mumkun degil nasil yicem onu dedim. Uyusuklugumfan yemedim sanmis olsa gerek cikti geldi ver ben hallederim dedi. 1 saat ugrasti inanirmisin parcalanmadi bile. Havanda dövdü yinede tık demedi. Sonra birakti kullanma baksana kirilmiyor dedi. 3 ay kaldi kimse nasil yenecegini soylemeyince atmistim. Cok uzuldum yiyemedigime. Ama inanin her yolu denedim kismet degilmis...
Kesinlikle olacak gibi degildi inanin bende ugrasamazdim ama esim oyle boyle halletti bende onu halledecek guc yoktu yedik ama tabi nasip olmadi insallah birseye gerek kalmaz rabbim en yakin zamanda bizlerede nasip eder gun gectikce sabrim tukeniyor inanin hamile kalanlari gordukce cok seviniyorum cunku rabbim kimseye aratmasin uzuluyorumda kendi adima ve hamile kalamayanlarin adina rabbim bizleride mahrum birkmasin insallah
İçini çıkardıktan sonra eşim rendelemeye çalıştı ama asla mümlün değil.bende suyunu kaynatıp sabahları bir çay ardağı içtim.suyu kaynayınca vişne suyu renginde oluyor.Meyveyi nasıl kullandınız peki? Farklı farklı kullanım şekilleri var internette bende kullanacağım da fikir almak istiyorum. Tez vakitte inşallah kavuşursunuz bebişinize