- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi GunesinKizi35
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bu kadar gerekli yaygın hemen hemen her pc olan bir uygulamayı kaldırma gereği duyarlar ki:26::26:
Msn kaldırıldı artık. Çok uzun zamandır kaldırılacağını bildirdiler zaten. Siz duymadınız herhalde. Artık Skype var.
Çünkü hotmail, facebook ve gmail karşısında batmaya mahkumdu. Herkes anlık mesajlaşma için ya facebook yada googletalk kullanıyordu. Bu yüzden skype yi satınaldı. Kendi ve skype kullanıcılarını birleştirerek pazara yeniden hakim olma çabasına girdi. Bu gidişle pek becerir gibi durmuyor ama neyse...
haklısın canım ki şu var zaten sen bu sürümü önceden kurdun seçenek sunup yüklemek isteyen denemek isteyen için piyasa sürdün. bunu zorunlu kıldığın takdirde pazar üzerindeki prestijini ve müşterini de kaybedebilirsin. çünkü benim çevremdeki çoğu arkadaşım bu zorunluluktan önce denedi beğenmedi ve sildi. şimdi daha çok facebook yada googletalk'a yönelim olacak.
Skype'a geçmek istemeyenler için, MSN ile devam etmenin yolunu anlatıyorum kendim denedim ve oldu.
İlk olarak; masaüstünde veya başlat menüsünde artık nerede kullanıyorsanız, MSN kısayolunu bulup sağ klikle "Özellikler" kısmına girin.
Hedef konumunda örneğin "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" gibi veya sürümden sürüme göre değişebilir, kısaca bu kısayolun hangi dosyaya tekabul edecek şekilde olduğunu bulup o ana dosyaya ulaşın.
Ana dosyayı bulduğunuzda,
Ona da sağ klik yapıp "Özellikler" bölümünden "Uyumluluk" sekmesine girip orada bulunan uyumluluk modunu işaretleyip; uyumluluk ayarını "Windows 2000" olarak belirleyin,
Daha sonra Messenger'ı ve bilgisayarınızı kapatıp açın.
İşlem bu kadar
Skype'a geçmek istemeyenler için, MSN ile devam etmenin yolunu anlatıyorum kendim denedim ve oldu.
İlk olarak; masaüstünde veya başlat menüsünde artık nerede kullanıyorsanız, MSN kısayolunu bulup sağ klikle "Özellikler" kısmına girin.
Hedef konumunda örneğin "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" gibi veya sürümden sürüme göre değişebilir, kısaca bu kısayolun hangi dosyaya tekabul edecek şekilde olduğunu bulup o ana dosyaya ulaşın.
Ana dosyayı bulduğunuzda,
Ona da sağ klik yapıp "Özellikler" bölümünden "Uyumluluk" sekmesine girip orada bulunan uyumluluk modunu işaretleyip; uyumluluk ayarını "Windows 2000" olarak belirleyin,
Daha sonra Messenger'ı ve bilgisayarınızı kapatıp açın.
İşlem bu kadar
skype sil istediğin msn sürümünü yükle canım sonrada yukarıdaki işlem basamaklarını yap açarsınben skype gectım ama oncekı msne geçmek ıstıyorum neyapabılırım?yada emaillerime nerden bakıcam??