• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Messenger Saçmalığıda Ne Böyle ?

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Niye bu kadar gerekli yaygın hemen hemen her pc olan bir uygulamayı kaldırma gereği duyarlar ki:26::26:

Niye bu kadar gerekli yaygın hemen hemen her pc olan bir uygulamayı kaldırma gereği duyarlar ki:26::26:

Çünkü hotmail, facebook ve gmail karşısında batmaya mahkumdu. Herkes anlık mesajlaşma için ya facebook yada googletalk kullanıyordu. Bu yüzden skype yi satınaldı. Kendi ve skype kullanıcılarını birleştirerek pazara yeniden hakim olma çabasına girdi. Bu gidişle pek becerir gibi durmuyor ama neyse...

Son düzenleme:
Msn kaldırıldı artık. Çok uzun zamandır kaldırılacağını bildirdiler zaten. Siz duymadınız herhalde. Artık Skype var.

biz duyduk da saçma olan şu zorunlu kılınması. ki çoğu kişi memnun değil ben bir çözüm buldum ama bunda da kameralar açılmıyor. inede eski msn düzenine geçmek isteyen arkadaşlara tavsiyem ..

öncelikle 2009/2011 hangi msn sürümünü kullanıyorsanız tekrar yükleyin skype kaldırmanız lazım ama program ekle/kaldırdan. sonra başlata gelip windows live mesenger a sağ tıklayın özellikler deyin özelliklerin içinden uyumluluğu seçin. uyumluluk modu seçeneğini windows 2000 yapın . daha sonra msne komple çıkış verip bilgisayarınızı yeniden başlatın msniniz açılacak ben şahsen böyle açtım fakat camlar açılmıyor bu yöntemle de. karar size ait

Çünkü hotmail, facebook ve gmail karşısında batmaya mahkumdu. Herkes anlık mesajlaşma için ya facebook yada googletalk kullanıyordu. Bu yüzden skype yi satınaldı. Kendi ve skype kullanıcılarını birleştirerek pazara yeniden hakim olma çabasına girdi. Bu gidişle pek becerir gibi durmuyor ama neyse...

haklısın canım ki şu var zaten sen bu sürümü önceden kurdun seçenek sunup yüklemek isteyen denemek isteyen için piyasa sürdün. bunu zorunlu kıldığın takdirde pazar üzerindeki prestijini ve müşterini de kaybedebilirsin. çünkü benim çevremdeki çoğu arkadaşım bu zorunluluktan önce denedi beğenmedi ve sildi. şimdi daha çok facebook yada googletalk'a yönelim olacak.

haklısın canım ki şu var zaten sen bu sürümü önceden kurdun seçenek sunup yüklemek isteyen denemek isteyen için piyasa sürdün. bunu zorunlu kıldığın takdirde pazar üzerindeki prestijini ve müşterini de kaybedebilirsin. çünkü benim çevremdeki çoğu arkadaşım bu zorunluluktan önce denedi beğenmedi ve sildi. şimdi daha çok facebook yada googletalk'a yönelim olacak.

Yönetimleri adamakıllı olsa şuan facebook, facebook değildi.

ben de msn i seviyordum, skype a alışamadım hala.
skype ı açınca üstte skype- kişiler- çağrı -görünüm vs yazıyor. skype a tıklayın, oradan gizlilik e tıklayın sonra, geçmişi sil butonu var, ona tıklayınca kayıt altına alınmıyor eski yazılanlar.

Skype'a geçmek istemeyenler için, MSN ile devam etmenin yolunu anlatıyorum kendim denedim ve oldu.

İlk olarak; masaüstünde veya başlat menüsünde artık nerede kullanıyorsanız, MSN kısayolunu bulup sağ klikle "Özellikler" kısmına girin.
Hedef konumunda örneğin "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" gibi veya sürümden sürüme göre değişebilir, kısaca bu kısayolun hangi dosyaya tekabul edecek şekilde olduğunu bulup o ana dosyaya ulaşın.

Ana dosyayı bulduğunuzda,
Ona da sağ klik yapıp "Özellikler" bölümünden "Uyumluluk" sekmesine girip orada bulunan uyumluluk modunu işaretleyip; uyumluluk ayarını "Windows 2000" olarak belirleyin,

Daha sonra Messenger'ı ve bilgisayarınızı kapatıp açın.

İşlem bu kadar ;)

Skype'a geçmek istemeyenler için, MSN ile devam etmenin yolunu anlatıyorum kendim denedim ve oldu.

İlk olarak; masaüstünde veya başlat menüsünde artık nerede kullanıyorsanız, MSN kısayolunu bulup sağ klikle "Özellikler" kısmına girin.
Hedef konumunda örneğin "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" gibi veya sürümden sürüme göre değişebilir, kısaca bu kısayolun hangi dosyaya tekabul edecek şekilde olduğunu bulup o ana dosyaya ulaşın.

Ona da sağ klik yapıp "Özellikler" bölümünden "Uyumluluk" sekmesine girip orada bulunan uyumluluk modunu işaretleyip; uyumluluk ayarını "Windows 2000" olarak belirleyin,

İşlem bu kadar ;)

ben zaten senden önce yazmıştım canım yorulmasaydın keşke 3 yada 4 yorum üstte var :52: ama saol yinede . bide bunun için şu var unutmayalım windows 2000 seçeneğini seçmiş olsanız dahi kameralarda sıkıntı yaratıyor

Son düzenleme:

İşlem bu kadar ;)

ben skype gectım ama oncekı msne geçmek ıstıyorum neyapabılırım?yada emaillerime nerden bakıcam??

Boşuna Msn i açmaya çalışmayın arkadaşlar. illa skype kurmanızı istiyor yoksa açılmaz. mecburen kuracaksınız :14:

2 ay önce Msn i açacam açmıyor illa skype kurun diyordu. bende mecburen kurmuştum. ama Msn çook özlüyorum.
Skype hiiç güzel değil ve çok zor. Skype adresim var. şifresini bir ara unutmuştum yeni şifre almama rağmen açmadı 3 saat uğraştım :47:
eşimde bende hiç sevmedik Skype. Msn geri istiyoruzzzz... :43:

Back