• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Messenger Saçmalığıda Ne Böyle ?

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
kızlar sabahtan bu yana hiç msninizi açmaya çalıştınız mı bilmiyorum ama açılmıyor. illa ki skype sürümü istiyor . bende skype sevmiyorum ama mesenger bunu zorunlu tutmuş başka türlü msn açılmıyor . bir saattir uğraşıyorum çok sinir oldum !!!!!

evet ben de iş yerinde açamadım. deli oldum. bıraktım açmayı

evet bendede öyle yeni sürümü seçmeniz gerekiyor diyor yoksa açılmaz
ben şimdi mecbur seçicem...

kızlar sabahtan bu yana hiç msninizi açmaya çalıştınız mı bilmiyorum ama açılmıyor. illa ki skype sürümü istiyor . bende skype sevmiyorum ama mesenger bunu zorunlu tutmuş başka türlü msn açılmıyor . bir saattir uğraşıyorum çok sinir oldum !!!!!

Yıllar önce ortaya bir msn attılar baktı tuttu olay şimdi de skype yi zorunlu kılıyorlar. Çünkü bunu da parayla bağdaştırdılar.
Skype nin paralı olanı da var. Üzerinden bedava telefonla konuşabiliyorsun gibi ayrıcalıklı fonksiyonları. Yavaştan paralıya da dönerse şaşırmayın. Ben de sevmiyorum skype ama gözümüz alışır sanırım. Yılların alışkanlığı işte. Ben de açamadım bugün mecbur kurdum.

Bende gıcık oluyorym skype' a. Sürekli msn de kullanmadığım için kurmadım lazım olduğunda hotmaili ya da ebuddy kullanıyorum.
Skype biraz daha yayılsın paralı olur gibime geliyor :31:

Evet msn in kalkacagı söylenmisti halbukı güzeldi ya bowling oynuyodum ben cok keyifliyfi skype yi bende sevmıyorum cok degisik msn cok basitti :37:

Bu Microsoft'un yaptığı bir değişiklik.Anlık mesajlaşma yazılımı olan Messenger kapanıyor.
Ama Microsoft Messenger kullanıcılarını da kaybetmek istemiyor.
Bundan dolayı da Live messenger kullanıcılarını Skype üzerinden iletişime yönlendiriyor.
Skype üzerinden hotmail hesabınızla oturum açıp Skype güncellemesi yapılarak anlık mesajlaşma ve görüntülü görüşme yapılabilecekmiş.

Messenger kullanmadığım için tam ayrıntıları bilmiyorum.
Ama kısaca messenger yazılımı üzerinden yapılan görüşmeler artık Skype yazılımı üzerinden yapılacak.

Bu Microsoft'un yaptığı bir değişiklik.Anlık mesajlaşma yazılımı olan Messenger kapanıyor.
Ama Microsoft Messenger kullanıcılarını da kaybetmek istemiyor.
Bundan dolayı da Live messenger kullanıcılarını Skype üzerinden iletişime yönlendiriyor.
Skype üzerinden hotmail hesabınızla oturum açıp Skype güncellemesi yapılarak anlık mesajlaşma ve görüntülü görüşme yapılabilecekmiş.

Messenger kullanmadığım için tam ayrıntıları bilmiyorum.
Ama kısaca messenger yazılımı üzerinden yapılan görüşmeler artık Skype yazılımı üzerinden yapılacak.

peki msndeeki arkadaş listemiz skype a geçince silincek mi off ya kafam karıştı .

maillerime nerden bakıcam arkadaş....offf çok sinir bozucu....

bide konuştukların da kalıyor kayıtlı orda....:27:

gitti güzelim messenger bende açamadım yeni versiyonu güncelle deyince msn listemi skypa yükledi msn kalktı sanırım ordan devam edicez artık bunlar zaten tekli kamera açmayı kaldırdıkları zamandan bozdular msnyi .

arkadaş listesi silinmiyo. bende geçmek zorunda kaldım skype :ssz: arkadaşla yazıştık bugün ama konuşma sayfasını kapatsan bile aynı kişiyi açınca eski yazdıkların duruyo , bende onu çözemedim daha :44:

Msn artık iptal, yerine skype geldi. Hotmail olayı da yok artık. Outlook.com dan göreceksiniz maillerinizi.

Kafayi yemek usereyim
Cunku pc kurulurken sifre girilmisti ve ben sifremi unuttum o secenekte cikmiyo ne etcem bilmem

Back