varmi onerin ben pek birsey almayi becerememBence çok sıradan ve demode ama zevk meselesi.
İnternetten mi alacaksınız?varmi onerin ben pek birsey almayi beceremem
arastriyorum farketmez internette olurİnternetten mi alacaksınız?
netten bakiyorum hic birsey bulamiyorum ben birsey alamam oNormal dümdüz masa pek bir olayı yok, daha çok bahçe masası gibi. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Beğendiyseniz kullanın.
İkea'ya bakabilirsiniz. Masa mutfak masası mı olacak?arastriyorum farketmez internette olur
evetİkea'ya bakabilirsiniz. Masa mutfak masası mı olacak?
hayir kendine almis bana alcaksan sende al dedi bende ariyorum masa cunkuArkadaşınız size mi almış? Değiştirecek misiniz?
İşte sevdiğin renk, stilinle yola çıkarak beğeniyorsun. Ben genelde sade ama şık modern görünümlü eşyaları severim. Kimi daha otantik sever. Annem antika tarzını beğendiği için işlemeli mobilyalar sever gibi. Bende size gönderdiğim linkte ki gibi seviyorum genelde hatta bunlar bile normali ülkemde bulamıyorum zevkiminetten bakiyorum hic birsey bulamiyorum ben birsey alamam o
zaten millet evine ne guzel buluyor ben hic guzel birsey almayi beceremem
Sizin yerinizde olsam beyaz bir masa tercih ederdim, kahve çok basmış ve kaba durmuş.netten bakiyorum hic birsey bulamiyorum ben birsey alamam o
zaten millet evine ne guzel buluyor ben hic guzel birsey almayi beceremem
hayir kendine almis bana alcaksan sende al dedi bende ariyorum masa cunku
Benimde zevkim değil sıradan ama hediye sonuçta..bu masa sizce nasil arkadasim almis begendim gibi ama herkes kafami karistirdi ic acici birsey olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?