Kemalimde tam kemalim cimri odun merhametsiz büyüklerine saygısız adamın teki"Kemalim yapmaz"
Mesele zaten hastayım diyip temizliğe kvnin kendisinin istemesi. Eşimin kvden temizleyin demediğini biliyorum.Yaşlı annesi ile hamile kardeşine hizmetçi muamelesi yapıp kendi pisliğini temizlettiren hödük cimri kocanıza karşı nasıl davranış sergilemem gerek diye konu açsaydınız keşke hala kv ile tutturuyorsunuz. Akıl var mantık var görümceniz bile kadın tut demiş kv hastayım diyor sence çark mı etti yoksa oğlu sana tamam diyip annesini arayıp arkadan iş çevirip ikna etmeye çalışmış olması niye aklına gelmiyor? Burada herkesin aklına gelmiş bu ama illa kv suçlanacak cimri koca ağa paşa
Hem de çalışan bir kadınmış!!Kemalimde tam kemalim cimri odun merhametsiz büyüklerine saygısız adamın tekiinsanların fikrini alan bile yok gelip yapacaklar bak sen şuna
Kadın size diyor ki beni bir salın kızı bile resmen ne münasebet demiş mi demiş. Çok sevgili kocanız annesini sıkıştırmış belli ki istemeyen kadın pat nasıl bilsin yok şu kadar istiyorlarmış demiş oğlu demiş işte bu kadar para istiyorlar gel sen yap kardeşimle veremem diyip durmuştur. Yazık ya annesine evinin pisliğini temizlettiriyor üstüne hamile kardeşinede inşallah görümcenizin eşi ayar verir eşinize sen kimsin diye. Sizde kendi paranızın harcamasını bile yapamıyorsunuz üstüne hamile görümcenizin temizlik yapmasına başta tamam diyorsunuz öyle adamın kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırımMesele zaten hastayım diyip temizliğe kvnin kendisinin istemesi. Eşimin kvden temizleyin demediğini biliyorum.
Kv bana hastayım diyor eşime ben temizliği yaparım kadın çağırmayın diyor eşim de e annem yapıcaakmış dert etme diyor sonra başbaşayken kv yine ben hastayım diyor. Sorun aslında burası. Kv hasta değil. Ondan temizlik için eşim rica ettiğinde ben hastayım yapamam diyebilirdi. Ya da bana söylediklerini söylese bile yeterli. Sorun oğluna başka bana başka konuşması. Kayınvalidem temizlemeyi kendi istiyor ve plan yapıyor bir yandan da bana kollarım tutmuyor temizleyemem diyor
Bu kadar şey yazıldı hala anlamıyorsunuzMesele zaten hastayım diyip temizliğe kvnin kendisinin istemesi. Eşimin kvden temizleyin demediğini biliyorum.
Kv bana hastayım diyor eşime ben temizliği yaparım kadın çağırmayın diyor eşim de e annem yapıcaakmış dert etme diyor sonra başbaşayken kv yine ben hastayım diyor. Sorun aslında burası. Kv hasta değil. Ondan temizlik için eşim rica ettiğinde ben hastayım yapamam diyebilirdi. Ya da bana söylediklerini söylese bile yeterli. Sorun oğluna başka bana başka konuşması. Kayınvalidem temizlemeyi kendi istiyor ve plan yapıyor bir yandan da bana kollarım tutmuyor temizleyemem diyor
Bence kayınvalide kendi evi icin de sorduAlti ustu 2 dolap silimi icin ne tantana kopmus. Ayrica 600 tl ne la 200 m2 evime her hafta kadin geliyor 300 tlnormalde 250 burada tarife ben ev buyuk diye biraz fazla veriyorum.
Şimdi hak verilmedi diyeBu arada arkadaşlar ben konuyu uzun tutmamak için aşırı detaya girmedim. Benim hayatım ve kişiliğim hakkında bilgi sahibi değilsiniz. Eşimi de beni de kvyi de sadece bu yazı üzerinden değerlendiriyorsunuz. Ancak değerlendirmeleriniz biraz sınırı aşıyor. Üslübunuza dikkat ederseniz saygı çerçevesinde size sorduğum soru üzerinden değerlendirme yaparsanız mutlu olurum. Ben de sinir üzerine üzgün olduğum bir konu üzerine size danıştım. Elbette eleştirilere açığım ama yapıcı eleştirilere... Bu konuyu beni aşağılayın diye açmadım. Hatalarımı uygun bir dille açıklayan ve destek olan herkese teşekkür ederim.
Bence konu sahibine bedavaya getirmeyi mantıklı buldu ama konu kayınvalidenin yapamam demesiyle patladı kızgınlık bu yüzdenBu kadar şey yazıldı hala anlamıyorsunuzSizin asıl sorununuz kayınvalidenizin size başka oğluna başka davranması değil. Sizin çalışıp kendi kazandığınız parayla eve temizlikçi bile çağıramamanız. En son temizlikçi çağırmaya ikna ettim demişsiniz ama eşiniz araya yine annesini sokmuş. Ama sizin had bildirmek istediğiniz kişi kayınvalideniz
Mesafe koymak isteyen temizlige cagirmamali bence. Hem karnim doysun hem pastam dursun. Eve gelecek temizlikciyi niye esiniz dert ediyo. En basta tamam diyerek.bu duruma.siz yol acmissiniz. Kv konusunda bisi demiorum. O da az mikser degilMerhaba hanımlar,
Öncelikle biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın detaylı anlatmak istedim. Biraz kendimden bahsedip beni sinir eden olayı anlatmak istiyorum. Nasıl davranmalıyım sizce? Sağlıklı düşünemiyorum görüşlerinize ihtiyacım var.
Ben 34 haftalık hamileyim. 2 hafta öncesine kadar çalışıyordum. Erken doğum riski var. Doğal olarak hem hamilelik hem de işin yoğunluğu eve dip köşe temizlik yetiştirememiştim. Eşime yardımcı bir kadın tutmak istediğimi söyledim. Eşim ise annem ve kardeşlerim sana yardım eder masraf etmesek onlara söylesek dedi. Ben de kabul ettim. Biz de konuyu kayınvalidem ve görümcemle konuştuk. Bu arada kayınvalidem ile arama mesafe çizmeye çalışıyorum. Sürekli evliliğimize dahil olmaya çalışıp sürekli içiçe olmak istiyor. Bununla ilgili zaten soğuma politikası izliyorum. Kendisi de bu durumun farkında hastalıkları bahane edip sürekli ilgi istiyor. Her gün hastalık anlatır her gün çok yorgun olduğunu kolunu kaldıramadığından falan bahsediyordu. Kendi aspratörünü sildi bir gün 2 gün yattı yorgunluktan. Öyle bir durum yani... Bu sırada görümcemin de hamile olduğunu öğrendik. Bu durumda ben de bu hasta (!) kadını ve hamile görümcemi temizlik için çağırmaktan vazgeçtim haliyle. Bu durumu eşimle konuştum ama eşim bir şey olmaz annem gelir dedi.
Bir gün kvde görümcem ve ben bu konuyu konuştum. Görümcem kadın çağırsana dedi. Kv de hak verdi. Ben ama eşimi ikna edemiyorum dedim kadın çağırmak istemiyor, annem yapar diyor dedim. Konu kapandı orada. Birkaç hafta sonra ben eşimin gergin olduğu bir zamanda ben tekrar konuyu açtım ve bu konu araya gitti eşim sinirle kadın madın yok kirli kalsın ev ben dert etmiyorum. Ya annem gelsin ya da kirli kalsın dedi.
Ben de kvye anne oğlunu ikna edelim. Sen yapamam de bari de kadın çağıralım sen de hastasın. Evin temizlenmesi laızm dedim. Tamam dedi. Biz hep birlikte ymeke yerken kv birden bana dönüp bence kadın çağırma 600 tlye geliyolarmış boşa masraf dedi. Beynimden vurulmuş döndüm. Görümcem kolunu sıktı. Ben fiyat alırım diye geçiştirdim. Başbaşayken naptın anne biz böyle mi konuştuk dedim. Ay ben unuttum aklımdan çıktı kusura bakma dedi. Bu duruma çok sinir oldumu belirttim. Kusura bakma dedi konu orada kapandı. Sitem ettim biraz.
Daha sonra eşimle konuyu sakince konuşunca tamam o zaman kadın çağır dedi. Bu arada kayınvalideme de ben eşimi ikna ettim dedim. O da aslında annenle ikimiz yavaş yavaş yapardık dedi. Ama bunu söylerken de ne kadar hasta olduğunu anlatmaya devam diyordu.
Eşimi aramış ben diyorumki annesiyle mutfağı temizleyelim demiş. Ama ben hiç oralı olmamışım falan demiş. Ben D eçok sinirlendim çünkü annesi resmen ikili oynuyor hem hastayım diyor ben evimi bile temizleyemez diyor hem de eşime temizlemek istediğini söylüyor.
Bugün eşim tekrar aradı annem cts günü görümcemi alıp temizliğe gelmek istiyormuş dedi. Eşim de planı benimle yapması gerektiğini beni aramasını söylemiş (henüz beni aramadı) karışmam ben demiş.
Yani şimdi bu kadın ne yapmaya çalışıyor? Biz eşimle kadın çağırma konusunda anlamışız. Sen nrdne karışıyorsun? Ayrıca sadece mutfak dolaplarını silmekle dipköşe yapılmıyor. Aklımı kaybedicem. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım? Sinirden kafam çalışmıyor hormonlar da etkiliyor. Bu kadına haddini bildirmek istiyorum
Bu arada arkadaşlar ben konuyu uzun tutmamak için aşırı detaya girmedim. Benim hayatım ve kişiliğim hakkında bilgi sahibi değilsiniz. Eşimi de beni de kvyi de sadece bu yazı üzerinden değerlendiriyorsunuz. Ancak değerlendirmeleriniz biraz sınırı aşıyor. Üslübunuza dikkat ederseniz saygı çerçevesinde size sorduğum soru üzerinden değerlendirme yaparsanız mutlu olurum. Ben de sinir üzerine üzgün olduğum bir konu üzerine size danıştım. Elbette eleştirilere açığım ama yapıcı eleştirilere... Bu konuyu beni aşağılayın diye açmadım. Hatalarımı uygun bir dille açıklayan ve destek olan herkese teşekkür ederim.