Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadına değil kocanıza haddini bildirin bence. 32 haftalık olana kadar çalışmışsınız daha kendi çalıştığınız parayla temizlikçi çağırmanıza izin vermiyor. Sırf cimriliğinden kaç yaşındaki hasta olduğunu söyleyen annesine evini temizletmeye çalışıyor. İnsan o yaştaki annesine biraz merhamet etmez mi yahu? Israrla annem yapsın annem yapsın diye tutturmuş. Anneye fikir soran bile yokBu kadına haddini bildirmek istiyorum
Kayınvalidelik genleriEşimin davranışına sorun olduğunu kabul ediyorum. Bunun kendiyle konuşup hallettik aslında.
Benim size danışmak istediğim kvye nasıl davranmam gerektiği... Yani bu ikili davranışı altına ne yatmakta?
Eşimin davranışına sorun olduğunu kabul ediyorum. Bunun kendiyle konuşup hallettik aslında.
Benim size danışmak istediğim kvye nasıl davranmam gerektiği... Yani bu ikili davranışı altına ne yatmakta?
Eşinle halledememişsiniz işte sorun orda. En son temizlikçi çağırmaya ikna etmişsin sonra tekrar annemler temizliğe gelmek istiyor demiş sana. Muhtemelen annesini kendisi arayıp bize temizliğe gelin dedi. Öyle olmasa ve Kayınvaliden kendi bile arasa “anne sen yorulma biz temizlikçi çağırmaya karar verdik” demeliydi. Ama cimrilik yapıyor ısrarla anlamıyorsunEşimin davranışına sorun olduğunu kabul ediyorum. Bunun kendiyle konuşup hallettik aslında.
Eşinizle annesinin ne konuştuğunu bile tam bilemezsiniz ki.Eşimin davranışına sorun olduğunu kabul ediyorum. Bunun kendiyle konuşup hallettik aslında.
Hemen küs görüşme . Sen nasıl biricik kocanı kiramiyorsan o biricik oğlunu kiramiyor eee kv gelin aynisiniz işte pasanizin kalbi kirilmssin siz onun etrafında dönüp durunEşimin davranışına sorun olduğunu kabul ediyorum. Bunun kendiyle konuşup hallettik aslında.
"Kemalim yapmaz "Yaşlı annesi ile hamile kardeşine hizmetçi muamelesi yapıp kendi pisliğini temizlettiren hödük cimri kocanıza karşı nasıl davranış sergilemem diye konu açsaydınız keşke hala kv ile tutturuyorsunuz. Akıl var mantık var görümceniz bile kadın tut demiş kv hastayım diyor sence çark mı etti yoksa oğlu sana tamam diyip annesini arayıp arkadan iş çevirip ikna etmeye çalışmış olması niye aklına gelmiyor? Burada herkesin aklına gelmiş bu ama illa kv suçlanacak cimri koca ağa paşa