Bu Küçük Kızı Çocuktan Nasıl Koruyabiliriz ?

Adamı uyarın bence kızı zaten uyarsanızda bir sonuç elde edemezsiniz sanırım rehber öğretmeni de mantıklı .ama aileye söylemek yada fotoğraf göndermek riskli çünkü her ailenin olaya bakış açısı farklı töre cinayetinden intihara kadar giden aileler (aile yapısı)var Tanımıyorsanız aileye hiç bulaşmayın derim kaş yapayım derken gözde çıkabilir

kız karşılık veriyorsa uyarsanda anlamazki arkadaşınız arkadaşını uyarsın bence ne biçim arkadaşın var diye sende sevgilini uyar bence biraz karışık oldu sanki

Tövbe yarabbi ne ırz düşmanı varlıklar var yaa insan böyle şeyler duyunca şok geçiriyor. Benim tavsiyem kimseyle konuşma direk okula git ve rehber öğretmen ve sınıf Öğretmeni ile konuş aile yada polis işini okul halletsin.

Vayy s......z vay!!deseydiniz ya ayni durumda seni kizkardesin olsaydi ne yapardin?diye allahin belasi sapik!rehber ogretmen fikri bencede mantikli,en azindan kizla konusur sonrasinda ailesiyle irtibata gecerler ve sizin uzerinizden de yuk kalkar..ayrica tebrik ediyorum sizi duyarli davrandiginiz icin

o öpücük oğlanı hapse götürür haberiniz olsun.Hatırladığım kadarıyla siz de tacizi görüp haber vermeyince suçlu oluyorsunuz.Uzak durun si ze ne

Direkt kizla konusun, boyle olmaz diye anlatin, anlamamaya direnirse ailene anlatirim diye korkutun.
Kesinlikle direkt gidip aileye ya da ogretmenine ulasmayin.
Okulda farkli bi duruma dusebilir, ailenin yapacaklarini tahmin bile edemiyorum.
Hele psikopat bi aileyse, allah korusun.

Kesinlikle aile ile iletişime girmeyin. Kız bir şekilde mevzuyu size çevirir ve arada siz kötü olursunuz yada tam tersi aile anlık tepki verir olay daha da buyur . Bir öğretmen olarak bu gibi durumların rehber öğretmenle konuşmanin daha faydalı olduğunu düşünüyorum . Eğer konusamazsaniz kızla iletisime geçip yüz yüze abla nasihati verir gibi konuşun herseyi.

Bence sizin uyardiginizi anlamamalılar
Ailesine ulasmaya çalışın ablasına falan ya da annesine

15 yaş asi bir yaş sizin uyarılarınızı farklıda anlıya bilir siz bir kahve içmeye kızı dışarıya çağırın sizi tanımasına izin verin sohbet edin çocukluk anılarınızı anlatın espirili bir şekilde yada onun dikkatini çekmek için azıcıkta abartıp daha eğlenceli bir hikaye anlatın sonrasında kıza faldan anladığınızı söyleyin falda çıkmış gibi ikna edecek şekilde o çocuktan uzak durması için biraz Korkut'un sürekli değil güzel şeylerde söyleyin okulundan ve onun yaşıtlarıyla ilgili ona bağlayarak olayı siz nasihat vermek için yanaşırsanız o tam tersini uygular diye düşünüyorum neticede muhakkak uyarın

kızı uyar kesinlikle allah korusun ya of

Boylelerine subyanci deniyor.. birde gecip karsinizda kizi opmesi cok terbiyesizce, ayrica 15 yasindaki bir cocukla iliski yasamasi bilemiyorum yani, bazi ulkelerde normal karsilaniyo, ama anormal bir durum tabikide.. kizin ailesine bisey soylemeyin, direk kizla muhattap olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…