- 5 Şubat 2016
- 174
- 166
- 18
- Konu Sahibi 26merve2626
-
cinsel birlikteliğe dahi gerek yok. dudağından öpmesi de suçKizi uyarma.
Sonuc elde edemezsin.
Ortada cinsel birliktelik varsa polise gidebilirsin.
15 yaş asi bir yaş sizin uyarılarınızı farklıda anlıya bilir siz bir kahve içmeye kızı dışarıya çağırın sizi tanımasına izin verin sohbet edin çocukluk anılarınızı anlatın espirili bir şekilde yada onun dikkatini çekmek için azıcıkta abartıp daha eğlenceli bir hikaye anlatın sonrasında kıza faldan anladığınızı söyleyin falda çıkmış gibi ikna edecek şekilde o çocuktan uzak durması için biraz Korkut'un sürekli değil güzel şeylerde söyleyin okulundan ve onun yaşıtlarıyla ilgili ona bağlayarak olayı siz nasihat vermek için yanaşırsanız o tam tersini uygular diye düşünüyorum neticede muhakkak uyarınMerhaba..
Kısaca anlatmaya çalışıcam benim uzun sureli guzel bir ilişkim var erkek arkadasiminda 22 yasinda bir arkadasi var biliyodum gordum cok kere ama bir araya gelmedik oyle fazla..
Erkek arkadasimin arkadasi bir kizla sevgili olmus bugun buluştuk hem tanisalim beraber diye ama cocuk 22 yasinda kiz geldi gorunuste buyuk gosteriyor ama 15 yasindaymis ve bugun olan olaylar cok canimii sıktı kiz cok kucuk ve cocugun yaptigi davranislar cok yanlis daha bir kac gundur birbirlerini taniyorlar kizi opuyor dudaktan sıkıştırıyor yanimizdan ayriliyor biz kafedeyiz geri geliyor kizla bir seyler yasayip insan icinde bile yani kizin numarasi var bi daha goruscegiki sanmiyom erkek arkadasim kac kere uyardi ben gidiyom dedi kalkıyoruz geri zorla durun diyo zor dayandik o kadar bile bu kizi uyarıyim mi sizce çocuğun sevmedigi kullandigi belli cunku napayim nasil yapayim sizce
kızı uyar kesinlikle allah korusun ya ofMerhaba..
Kısaca anlatmaya çalışıcam benim uzun sureli guzel bir ilişkim var erkek arkadasiminda 22 yasinda bir arkadasi var biliyodum gordum cok kere ama bir araya gelmedik oyle fazla..
Erkek arkadasimin arkadasi bir kizla sevgili olmus bugun buluştuk hem tanisalim beraber diye ama cocuk 22 yasinda kiz geldi gorunuste buyuk gosteriyor ama 15 yasindaymis ve bugun olan olaylar cok canimii sıktı kiz cok kucuk ve cocugun yaptigi davranislar cok yanlis daha bir kac gundur birbirlerini taniyorlar kizi opuyor dudaktan sıkıştırıyor yanimizdan ayriliyor biz kafedeyiz geri geliyor kizla bir seyler yasayip insan icinde bile yani kizin numarasi var bi daha goruscegiki sanmiyom erkek arkadasim kac kere uyardi ben gidiyom dedi kalkıyoruz geri zorla durun diyo zor dayandik o kadar bile bu kizi uyarıyim mi sizce çocuğun sevmedigi kullandigi belli cunku napayim nasil yapayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?