- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Bende yapmak istiyorum bir seyler inanin hic insanlara karisan biri degilim ama ilk defa böyle bir sey geldi basimiza erkek arkadasim bugun gordu benimle kac kere dedi kiz yanimizdan wc ye gidince yapma boyle olmaz kardesinden kucuk diye cok akil verdi ama dinlemiyor cocuk kizin ailesindende kimseyi bilmiyorum ilk defa gordum kiziVallahi ne diyeceğimi bilemedim ama elinnizden bir şey geliyorsa lütfen yapın yazık günah daha çocuk.... belki erkek arkadaşınız çocukla konuşsa bi faydası olur
Hay allah çok zor bi durum, belki bir arkadasiniza kızı gizli numaradan aratıp ailesine söylemekle tehdit etsenizBende yapmak istiyorum bir seyler inanin hic insanlara karisan biri degilim ama ilk defa böyle bir sey geldi basimiza erkek arkadasim bugun gordu benimle kac kere dedi kiz yanimizdan wc ye gidince yapma boyle olmaz kardesinden kucuk diye cok akil verdi ama dinlemiyor cocuk kizin ailesindende kimseyi bilmiyorum ilk defa gordum kizi
BUgun defalarca dedi akil verdi ama yok yani dahada bir seyler denmez kiz 15 yasinda degil 16 yasina girdi daha yeni diyor neyi degistirir ki buVallahi ne diyeceğimi bilemedim ama elinizden bir şey geliyorsa lütfen yapın yazık günah daha çocuk.... belki erkek arkadaşınız çocukla konuşsa bi faydası olur
Cok soyledik bugun fayda etmedi ama erkek arkadasim cok kalkip gitmeyi denedi ilk gördüğümuzde zorla oturun diye diye az daha durduk sonra kizdi ben gidiyom dedi ayrildik bi dahada gitmiyoz yanlarina dedi oda kizdi ama benim icim elvermiyor .sAdama söyleyin, öyle adam sizin arkadaşınız da olmasın zaten polise bile gidebilirsiniz küfür edecem bak nasıl insanlar var yaa
Cekip gitmekle canak tutmussunuz resmen. Hep beraber kalkip kizi evine biraktiktan sonra, cocukla konussaydiniz en azindan.Cok soyledik bugun fayda etmedi ama erkek arkadasim cok kalkip gitmeyi denedi ilk gördüğümuzde zorla oturun diye diye az daha durduk sonra kizdi ben gidiyom dedi ayrildik bi dahada gitmiyoz yanlarina dedi oda kizdi ama benim icim elvermiyor .s
Merhaba..
Kısaca anlatmaya çalışıcam benim uzun sureli guzel bir ilişkim var erkek arkadasiminda 22 yasinda bir arkadasi var biliyodum gordum cok kere ama bir araya gelmedik oyle fazla..
Erkek arkadasimin arkadasi bir kizla sevgili olmus bugun buluştuk hem tanisalim beraber diye ama cocuk 22 yasinda kiz geldi gorunuste buyuk gosteriyor ama 15 yasindaymis ve bugun olan olaylar cok canimii sıktı kiz cok kucuk ve cocugun yaptigi davranislar cok yanlis daha bir kac gundur birbirlerini taniyorlar kizi opuyor dudaktan sıkıştırıyor yanimizdan ayriliyor biz kafedeyiz geri geliyor kizla bir seyler yasayip insan icinde bile yani kizin numarasi var bi daha goruscegiki sanmiyom erkek arkadasim kac kere uyardi ben gidiyom dedi kalkıyoruz geri zorla durun diyo zor dayandik o kadar bile bu kizi uyarıyim mi sizce çocuğun sevmedigi kullandigi belli cunku napayim nasil yapayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?