• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu köye araba ile gitmek imkansız! Nedeni ise...Giethoorn’a nasıl gidilir?

Giethoorn-1728x800_c.jpg
giethoorn_masal_koyu-1728x800_c.jpg
giethoorn_masal_köyü-1728x800_c.jpg
giethoorn_nederland-1728x800_c.jpg
giethoorn_sandal-1728x800_c.jpg
giethoorn_wonderful_house-1728x800_c.jpg

Beni alın götürün,kitaplarımla şuraya bırakın. 1 haftacık sadece 1 haftacık ya.
Çok mu şey istiyorum.
Muazzam ,bayıldım. Tam kafa dinlenecek,huzur bulunacak yer.

Orada yaşayan köylüler çok şanslı.Sebze ekimi yapsalar su da ayaklarının altında ,zorlanmazlar.:KK53:

Böyle bakıyorum:KK51:
Bakmak bile bu kadar huzur veriyorsa,orada yaşamak nasıl olur düşünemiyorum. Ordaki insanların tümünün psikolojisi düzgündür eminim:KK48:

Hiç begenmedim.

Ulasimi bile çile... Misssler gibi balık istifi zamlı ulaşım araçları var benim şehrinin bi kere... :63: Sonra sidik kokan isli havası, beton yığını zevksiz binalarııı... Her kosede AVM bataklıgı, balgamlı kırık dökük kaldırımları, yolları falan...:63: Oraya mi kaldim.?!1!11 :63:

Bayıldım harika bir köy orada yaşamayı isterdim.

O okypete buranin varlığını bilmeden daha mutluydum yaaa:KK12: Dünyada boyle guzellikte bir yer olduğunu ve asla orada yasayamayacagini bilmek:KK43: Donup donup resimlere bakiyorum :KK51:
sorma ya masal köyü resmen. bende bakıyorum arada. içim gidiyor. inallah bir gün burayı görmek nasip olur hepimize

Köy demeye şahit lazım evler harika bizim köyler halen ortaçağda gibi ev, villalar var asfaltlı yollar yok, cadde lambası yok, yağmur suyu için akacak olan kanal yok, her caddeden geçen dolmuş yok alt yapı yok katlı,katlı
binalar var , evlerde ses yalıtımı yok
mütahitler sahtekar

Elalemin yolu bile olmayan koyune bak yav.. Ben de kimbilir ne gorcem sandim.. Bizdekilerin duble yollari var halbusem..o_O

Back