Bu konuyu defalarca açtım tepki göstermeden cevap verir misiniz

asdfgl123456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
33
2
1
Geçmeyen özellikle sol meme ucu ağrısı ve sağ göğsümde de genel acı kasık ağrısı bacak bazen kol ağrısı bide bel ağrısı çekiyorum bekarım erkek arkadaşımla kıyafetler varken 1 nisanda sürtünmeli ilişki yaşadık daha sonra erkek arkadaşım kendine ara sıra dokundu biraz zaman geçtikten sonra içerden vajinama dokundu elde kalan sperm olduysa bu kadar kolay hamilelik olur mu daha regl olmama 12 gün var ve belirtilerim regl olacakmışım gibi yumurtlama dönemimdeyim 3-4 gündür yoksa ondan mı bu belirtilerim psikolojik olarak??

Konuyu defalarca açtıysan, muhtemelen defalarca bunun mümkün olmadığı cevabını almışsındır. Ben tekrar söyleyeyim senin güzel hatırın için, “mümkün değil”

Geçmeyen özellikle sol meme ucu ağrısı ve sağ göğsümde de genel acı kasık ağrısı bacak bazen kol ağrısı bide bel ağrısı çekiyorum bekarım erkek arkadaşımla kıyafetler varken 1 nisanda sürtünmeli ilişki yaşadık daha sonra erkek arkadaşım kendine ara sıra dokundu biraz zaman geçtikten sonra içerden vajinama dokundu elde kalan sperm olduysa bu kadar kolay hamilelik olur mu daha regl olmama 12 gün var ve belirtilerim regl olacakmışım gibi yumurtlama dönemimdeyim 3-4 gündür yoksa ondan mı bu belirtilerim psikolojik olarak??
Su an yumurtlama doneminizse 1 nisanda zaten normal sartlarda gebelik iliskiyle bile olmaz. Yani yumurtanin max 24 saati oluyor dollenme o arada olmali. Zaten o sekilde de hamile kalinmaz o kadar kolay degil.

Burada kadın doğum uzmanı var mı bilmiyorum ki olsa da o bile kesin tanı için gelin muayene edeyim buradan net konuşamam der. Doktora görünün, buradan biri bir şey söyleyince içiniz mi rahatlayacak

Canım her ay düzenli olarak konu açıyorsun şubat mart şimdide Nisan? Defalarca kez ihtimalin yüzde 1 den bile düşük olduğunu belirtti arkadaşlar daha ne duymak istiyorsun söyle ona göre konuşalım?

Burda herkes size defalarca hayır mümkün değil yazmıştır. Şimdi ben de yazıyorum kıyafetle sürtünerek gebelik olmaz.

Psikolojik destek almayı deneyin bence

Back
X