Bu konuda ne yapabilirim ?

Maviguny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2021
5
10
24
Herkese iyi akşamlar sizlere danışmak istediğim bir sorunum var benim 4 senelik bir ilişkim var ve artık bir söz bir nişan yapmak istiyorum fakat ben üniversiteyi yeni bıraktım bırakma sebebimin bu konuyla alakası hiç yok yapamadığım için bıraktım fakat ben aileme bu durumu söylersem bu şekilde eminim ki yanlış düşünürler evlenmek için bıraktı diye bu durum için ne yapmalıyım beklemelimiyim ve aileme bu durumu istediğimi nasıl söyleyebilirim :)

Ben üniversiteyi okurdum. Bitirmeden evlenmezdim. Bu bölüm olmadiysa istedigim bölümü okurdum. El eline bakacağıma, koluma bilezik takar meslek sahibi olurdum.

Ben bıraktım da hiç okumayacağım artık demedim ki :)
Ben de zaten bu bolumu birakmis olabilirsin başka bir bölüm dene dedim :)
Bu süreçte erkek arkadaşınla adını koymak icin söz yapabilirsin. Aile arasinda. Bunu önce annene söyle. O usulünce babana söyler

Tatlım bize yazdığın gibi anlatacaksın annene, okulu bıraktığını ama hazır hissettiğinde başka bir bölüm okuyacağını, evlilik kararının bundan bağımsız olduğunu. Uzun süredir tanıdığını artık adını koymak istediğini vs... Allah tamamına erdirsin şimdiden mutluluklar

X