• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımm bi bakıverinn

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar 2012 ortaöğretim kpss ye girdim ve çok kötü geçti bende umudumu kestim lisans son sınıf öğrencisiyim bu arada umudu kesince lisansa çalışmaya karar verdim. ama öyle bir puan aldım ki son atamada bi ihtimal atanma umudum oldu. şimdi lisans kpss ye girsem puan yanıyor mu noluyor boşu boşuna 2 yıl beklemekte var işin ucunda yani kalakaldım ki ben böyle :ssz:

puanın ve bölümünüde yazarsan daha çok yardımcı olmaya çalışırız bende 4 yıllığı bitirip lisanstan sınava girmeyi düşünüyorum evde boş boş oturacağıma ders çalışırım hem çalışmalar daha aklımdayken bilgilerimi unutmadan çalışmam daha kolay olur sende öyle birşey düşünüyorsun sanırım

puanın ve bölümünüde yazarsan daha çok yardımcı olmaya çalışırız bende 4 yıllığı bitirip lisanstan sınava girmeyi düşünüyorum evde boş boş oturacağıma ders çalışırım hem çalışmalar daha aklımdayken bilgilerimi unutmadan çalışmam daha kolay olur sende öyle birşey düşünüyorsun sanırım

evet canım aynen öyle düşünüyorum tarihe çok yüklenmiştim ve unutmadan kullanmak istiyrm lisans kpss de
lise bilgisayar mezunuyum 85 puan almışım sıralamamda 13binlerde 2010 yılında alan kontrolü olmadığından 88 le kapamış ama o zaman ki 86 puanın sıralaması bile 22binlerde 2008 de alan kontrolü olmuş puanı 84 le kapamış sıralama 23 binlere kadar düşmüş napıyım canım ben şimdi kaldım mı böyle :ssz:

evet canım aynen öyle düşünüyorum tarihe çok yüklenmiştim ve unutmadan kullanmak istiyrm lisans kpss de
lise bilgisayar mezunuyum 85 puan almışım sıralamamda 13binlerde 2010 yılında alan kontrolü olmadığından 88 le kapamış ama o zaman ki 86 puanın sıralaması bile 22binlerde 2008 de alan kontrolü olmuş puanı 84 le kapamış sıralama 23 binlere kadar düşmüş napıyım canım ben şimdi kaldım mı böyle :ssz:

ya gerçekten muallakta kalmışsın ki bende birşey diyemiyeceğim olabilirde olmayabilirde
lisanstan sınava girersen evet puanın yanar die biliyorum bende sormuştum çünkü arkadaşlar böle cevap vermişti
vallaha hakkında hayırlısı ya 2 sene bekleyeceksin son atamalara kadar ne kadar düşer bilmem yada lisanstan sınava gireceksin zor karar

kızlar 2012 ortaöğretim kpss ye girdim ve çok kötü geçti bende umudumu kestim lisans son sınıf öğrencisiyim bu arada umudu kesince lisansa çalışmaya karar verdim. ama öyle bir puan aldım ki son atamada bi ihtimal atanma umudum oldu. şimdi lisans kpss ye girsem puan yanıyor mu noluyor boşu boşuna 2 yıl beklemekte var işin ucunda yani kalakaldım ki ben böyle :ssz:

Canım bu konuyu sana şöyle açıklayabilirim. Sen şu an bu puanı aldın ve 2012 atamalarının hepsinde kullanabilirsin taki 2014 kpssye kadar. Aynı zamanda bu sene mezun olacaksın ve A grubu kpssye girmeyi düşünüyorsun sanırım 2013 senesinde. 2 puanı da kullanabilirsin bu konuda sıkıntı yok. Ben bu konuyu çok araştırdım ben de şuan önlisans kpssye girdim ve lisans mezunu oldum. 2013 senesinde ki lisans kpssye girmeyi düşünüyorum. Hiç bir sıkıntı olmaz merak etme.

Back