• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Koltuğa Nasıl Bir Örtü Olabilir?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Anie

Alassea Ancalimë
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.376
27
116
Diğer
1.jpg

Kızlar günlük oturma odamın koltukları böyle. 10 aylık evliyim.

Kırık beyaz gibi bir tonu olduğu için çabuk kirlenir diye örtü almayı düşünüyorum. Sadece oturma kısmına, nasıl bir örtü olabilir ve de ne renk olabilir sizce?

------------

Eklenti: Odanın duvar kağıdı da böyle, halıda da duvar kağıdı renklerinden var:

Duvar-Ka%C4%9F%C4%B1d%C4%B1-Modelleri-renkleri.jpg

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
öncelikle güle güle kullanın. koltuklarınız çok hoşmuş.

halı rengiyle ya da odadaki esyaların ton renkleriyle aynı olacak sekilde olabilir diye düsünüyorum :34:

aynı oturma grubunun rengi gibi vızon gider bence aynı o tonlarda bı renk

yada zeytin yeşili daha farklı olur

Eklentiler

• $1314111282.webp
    $1314111282.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 125
Duvar kağıdını da ekledim ilk mesaja... Benim zevkim değil yalnız, eşim ve kvdem biz daha tanışmamışken eşimin evlenince oturacağı evi ayarlamaya başlamışlar ve onlar seçmişler duvar kağıtlarını da, bizde eşyaları ve diğer aksesuarları duvarlara uydurmaya çalıştık diyebilirim.

turuncu olabilir bence hem renk katar turuncu hem enerji veren bir renktir hem de kiri belli etmez

örtüyü bilmem ama, koltuklarda duvar kağıdınız da çoooooook güzellll bayıldımmmm :21: :21:
Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin. :nazar:

Kv örtü sürekli bozulur, odayı dağınık gösterir diyor, aklım karıştı... Nasıl bi yol izlesem acaba bu koltukları temiz tutabilmek için :44:

beninde koltuklarım açık renk ve 15 aylık kızmda olunca artık örtü şart dedim.ama ben ikea daki koltukların örtüleri gibi diktirmeyi düşünüyorum tam koltuğa geçecek sanki koltuğun orjiinal haliymiş gibi dursun istiyorum.sende öyle yaptırabilirsin yine açık ve odanauyacak şekilde

beninde koltuklarım açık renk ve 15 aylık kızmda olunca artık örtü şart dedim.ama ben ikea daki koltukların örtüleri gibi diktirmeyi düşünüyorum tam koltuğa geçecek sanki koltuğun orjiinal haliymiş gibi dursun istiyorum.sende öyle yaptırabilirsin yine açık ve odanauyacak şekilde

Aynen geçirmeli örtü de karar kıldık bizde, koltukların biraz koyu renginde örtüler aldım diktirme şeklinde yapacağız inşallah, lastiğini de aldık, diktirmesi kaldı :)

Back
X