Kontakt Lens Bu kızın gözündeki lensler hangi marka?

haklısın canım ama barız lens
ya bıraz bakıyorum hala bı kac makyajında markayı vermıs ama o marka öyle durmamış başkalarında bunda nasıl durmus
hiçbişey anlamadım ya

Bu lens değil.Gözüne fotoşop yapmıştır ama mavi gözlü bu kadın.Lens olsa gözbebeği ışıkta büyüdüğü zaman gerçek göz rengi çıkardı alttan zaten.

tek tek mi photoshop yapılmış hepsi farklı cunku
ya desıo lens yazmış bı makyajında desio lens bakıyorum sitesinden o kadarda doğal durmuyo

olmazsa bı tane denemelık sipariş vericem bakalım nasıl olucak

Eki Görüntüle 783132

buda kırmızı goz olmuşşşşş

canım çoğu fotoğrafta dikkat edersen gözbebeği çok küçülmesine rağmen halen daha her yeri aynı renk. lens olsa gerçek rengi çıkardı gözbebeği çevresinden. Renkli gözler her ışıkta her makyajda farklı yansıma veriyor çoğu kişide onun etkisi olabilir. kırmızı da photoshop kullanmış olabilir.

konuyu açan arkadaş yolladıgın bayanın gözlerı kendı doğal rengi..yabancıların göz renkleri mavisi yeşili bıle çok açık oluyor ..sadecefoto çekımınde ışık oynaması yapılmış yanı boşuna ona buna sorma bunun doğal oldugunu anlamayacak kdr kör deılsın heralde cnm:)))

fotoğraf çekildikten sonra küt diye koymuyolar zaten bu gibi uzman çekimlerde. doğal rengin alttan göründüğü yerler shoplanıyor :)

Bu lens değil.Gözüne fotoşop yapmıştır ama mavi gözlü bu kadın.Lens olsa gözbebeği ışıkta büyüdüğü zaman gerçek göz rengi çıkardı alttan zaten.

Kesinlikle katılıyorum photoshop kullanan biri olarak shop yapılmış diyebilirim. Ama tabiki gösterdiğiniz bazı resimlerdede lens var gözlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…