Babası hasta yatalak , annesi her gün onunla uğraşmaktan yoruldu. Dün kardeşim biraz bahsetmiş ayakkabılarımız kayıp diye kadının yüzünün rengi değişmiş.. annesi insan içine çıkamıyo onun yüzünden...Bi abisi var ondan çok korkar şimdi ablaları ona söyleyecek...
Açıkçacı bende düşündüm konuşup bunu söylemeyi..Doktora gözümesi lazım çünkü hiç umurunda değil sanki bizim ayakkabıları ablası kimin bunlar diye sorunca en yakın arkadaşının adını vermiş...
Ailesi nasıl karşılar bilmiyorum böyle demedizi ama pişkin pişkin etrafımda dolaşmasına tahammül edemiyorum...En iyi çözüm konuşmak galiba...
kızlar geçen saat 11 30 eve gelmemiş annesi ağlıyo onu arıyo babamla birlikte buldular ...
Annesi nasıl bi evlatsın sen falan dedi ... Babam gibi dedi...
Babası sorunlu,abisi de dövüyo daha önce küpeleri aldığında demiştik dövmüş...Kızın hiçbir şeyi umursadığı yok... Derim ailesine ama ne kadar işe yarar bilemem...
kızlar geçen saat 11 30 eve gelmemiş annesi ağlıyo onu arıyo babamla birlikte buldular ...
Annesi nasıl bi evlatsın sen falan dedi ... Babam gibi dedi...
Babası sorunlu,abisi de dövüyo daha önce küpeleri aldığında demiştik dövmüş...Kızın hiçbir şeyi umursadığı yok... Derim ailesine ama ne kadar işe yarar bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?