Selamlar kizlar,
Biz 2 Temmuz'da başladığımız surecte (halen gece bezi bagli) gunduz ise 3 gundur sifir kacakla yolumuza devam ediyoruz.
Dun oglen saatlerinden beri kizim, ben sormadan kendisi lazimligi aramak suretiyle cisinin geldigini belli ediyor, lazimligi bulunca da kiyafetlerini cikartip oturuyor, kendini henuz temizleyemedigi icin yanima geliyor, anne popomu sil diye.
Ancak, normalde 1 gun arayla kaka yapan cocuk, 12 gundur toplamda 3 kez kaka yapti, sanirim kaka yapma dongusunu daha kavrayamadi, bugun (az evvel) anne diye telasli telasli dolaninca bu sefer kaka oldugunu anladim, cunku mahcup ve korkmus (karin agrisi var) bakislarla arandi, lazimliga oturmasiyla kalkmasi bir oldu, annecim kaka biraz daha zor cikar sabirla poponu kullanmalisin, ikinmalisin dedim (ikinmayi daha once ogretmistim) .
Lazimliga tekrar oturdu ben de yanina comeldim, ikinmayi tekrar ettik birlikte ve yaklasik 1 dk sonra kaka ciktiginda anladi. Sanirim surec bi tik daha normale donmeye basladi böylece.
Gece bezi konusu, 2 gundur bunu konusuyoruz, bu gece ilk kez bezsiz yatiracagim. Saat 20.30'da uyuyan cocuk icin sanirim biraz zor olacak ama benden onceki anneler nasil sabrettiyse öyle sabredip halledeceğiz artik.
Laale canim sanirim vazgeciyorsun, ben 2 kez vazgecmistim, kendini yalniz hissetme, durumlar nedir