- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Ahhahajjzjzj.Ya kıskanıyorum böyle güzel kadınları napimParmağında yüzük var, başka kız bakalım bence:)
Geçen gün de en güzel kadını arıyordunuz hatırladım evetAhhahajjzjzj.Ya kıskanıyorum böyle güzel kadınları napim
İnsanların beni ben olduğum için sevmeyeceğim düşünerek güzellik ve zeka hakkında takıntılar ediliyorum.Halbuki şükredecek çok şeyim var.Ailem,sağlığım,elim yüzüm düzgün,zekam yerinde.Ahhahajjzjzj.Ya kıskanıyorum böyle güzel kadınları napim
Sanırım kaygılı bağlanmam da var.İnsanların beni ben olduğum için sevmeyeceğim düşünerek güzellik ve zeka hakkında takıntılar ediliyorum.Halbuki şükredecek çok şeyim var.Ailem,sağlığım,elim yüzüm düzgün,zekam yerinde.
Artizin teki. Napıcan yat uyuAcayip merak ettim bu kız kim?Arastitdim çok google lensten ama bulamadım.
YaaSenin randevu ne zmandi?o zmana kadar hayrına telefonu biri alsa elinden.gidişat nanay çünkü.
Zekanın sadakası olsun öbür güzel kızlar:)İnsanların beni ben olduğum için sevmeyeceğim düşünerek güzellik ve zeka hakkında takıntılar ediliyorum.Halbuki şükredecek çok şeyim var.Ailem,sağlığım,elim yüzüm düzgün,zekam yerinde.
Gözü çıksın şu 6 kasımın gelmedi bir türlüSenin randevu ne zmandi?o zmana kadar hayrına telefonu biri alsa elinden.gidişat nanay çünkü.
Sanmayın boşverin.. sürekli kendinize psikolojik rahatsızlık türetiyorsunuz, türetmeyin...Sanırım kaygılı bağlanmam da var.
Gözü çıksın şu 6 kasımın gelmedi bir türlü
sevgiliyi test etmek için yeterince güzel miGeçen gün de en güzel kadını arıyordunuz hatırladım evet
Aramayın, hep daha güzeli vardır.
Kadınların yakasından da düşerseniz belki kendinizle barışırsınız.