Kızlar adetim bitti diye banyo yaptım lekelenme oldu . Sahura kalkacam orucum kabul olur mu

ayazveannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
85
-13
1
20
Kızlar araştırdım benim soruma cevap bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acilll lütfen? Adet bittiminden sonra banyoda yapıldı gelen lekelenme orucu bozar mı gusülu bozar mı

10 günü geçmediyse her lekeli günden sonra sahur öncesi gusül lazım. 💔

Kızlar araştırdım benim soruma cevap bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acilll lütfen? Adet bittiminden sonra banyoda yapıldı gelen lekelenme orucu bozar mı gusülu bozar mı
Sahurdan önce yine abdest al leke gelmezse devam edersin oruca gelirse bırakırsın

10 günü geçtiyse özür sayılır sadece namaz abdestini vaktinde tazelemen gerekir ve oruç tutabilirsin.
10 günü geçmediyse ve lekelenmen devam ediyorsa oruç tutmazsın.💐

10 gün boyunca leke geldiyse oruç tutamazsın.10 günden sonra tutulabiliyor diye biliyorum.10 gün içinde leke gördüğüm her gün abdest alıyorum mecbur.

Back
X