Söyledikleriniz çok makul ve mantıklı şeyler nitekim ben bunları 3 yıl boyunca uyguladım. Bu insan ilk tanıştığımız günden beridir kilomla, saçımla, boyumla, gülmemle her şeyimle dalga geçer. Konuşmamı, giyindiklerimi, arkadaşlarımı eleştirir. Bir hafta böyle davranır bana cehennem azabı yaşatır sonraki bir hafta öyle melek olurdu ki inanın kendimden utanırdım. En başından beridir sabret, onun da kişiliği böyle, kötüniyetli değildir diye sabrettim. Hatta biz tatile gitmeden önce bikini seçerken oranı buranı açıp elin heriflerini peşimize takma gibi bir laf etmişti bana. Buraya konu açmıştım onun üzerine onu hala seviyorum özünde iyi bi insan dediğim için linç yemiştim. Fakat sonraları bu insanın gerçekten fesat ve iğrenç biri olduğunu fark ettim. Bana ‘senin bazı hareketlerinin beni aşağıya çektiğini düşünüyorum’ dedi üstelik bunu ben aaa çay tabağı güzelmiş dediğimde bunu anaaa olarak algıladığı için dedi. Hayır anaa demedim aa dedim dediğimde yalan söylüyorsun dedi. Yetmezmiş gibi hadi diyelim ki öyle bana görgüsüz diyebilir misin dediğimde hak edersen her şeyi derim dedi. Ben bu insana elbet uçan tekme atmak isterim. Madem öyle düşünüyor yanıma gelmesin. Nitekim ben onunla selam sabahı kestim ne ölüme ne dirime gelsin. Benle iletişim kurmak da değil onun derdi sırf gelip negatiflik yaymak. İletişim kurmak isteyen insan gelir merhaba nasılsın der. Bu gelip eyelinerını yamuk yumuk çekmişsin diyor. Ben hayatımda bir insana karşı şiddet uygulamayı hiç düşünmedim en sinirli anımda dahi. Ki hiç o kadar sinirlenmem. Ama bu kız 3 yılda benim tahammülümü o kadar bitirdi ki gerçekten çenesinin kırılıp bi daha konuşamamasını çokkkk isterim. Zira kendisiyle güzelce konuştum eleştirmeyi dalga geçmeyi iğnelemeyi kesmedi. Mesafe koydum merhaba merhaba dedim sırf yanımdan geçerken ‘hahaha kaç aylık hamilesin yaaaa’ dedi. Kavga ettim hakaret ettim ve inanın bir müddet rahatlamıştım artık hiç sesini duymuyorum diye. Bugün yine geldi. Ben bu kıza tahammül edemiyor ve onun insaniyet hak ettiğini düşünmüyorum