Bu kitapları bana temin edebilicek olanlar var mı?

Kitapları nereden temin edebilirsin bilmiyorum ama bekarken çok dinlerdim. Hey gidi heyy... Hatta Türkleri Anlama Kılavuzu kitabını alıp okumuştum..
Ya böyle ikinci el birda elinde olan biri varsa satsa keske :) bende yıllardır dinliyorim :)

Kitap listeme ekledim alayim....tabi konu acilma sebebi olan bulursaaam diyerek hoop donerim başa

Ben ümidimi kaybettim, 3 ayda bi bakıp çıkıyorum.
Zeki'yi de sevmem göz göre göre forumu bitirdiği için.
Aa zekiyle ne alakası var adamın bir sürü işi gücü var otirup zekirdekle uğraşıcak vaktimi var artık twitter,instagram var kullanan kalmadı web sayfası

Türkleri anlama kılavuzu bende var. 15 yaşındayken falan dinlerdim, kitabını da almıştım. Kitap siteleri satmıyor mu ki? Tükenmiş mi?

Türkleri anlama kılavuzu bende var. 15 yaşındayken falan dinlerdim, kitabını da almıştım. Kitap siteleri satmıyor mu ki? Tükenmiş mi?
Hayır vardır muhakak ama ben burdan birinden almak istedim bi kac ker ebirdan kitap satın aldm çok memnun kaldm daha iyi geliyor bana satar mısın bana peki?

Hayır vardır muhakak ama ben burdan birinden almak istedim bi kac ker ebirdan kitap satın aldm çok memnun kaldm daha iyi geliyor bana satar mısın bana peki?
Keşke birden fazla kitabı olsa hepsini birden yollardım.
http://www.kitapyurdu.com/yazar/zeki-kayahan-coskun/26971.html
Kitap zaten 7 lira. Sana yollasam kargosu daha fazla tutar. Dediğim gibi birkaç kitap olsa yollamama değerdi.
Hatta nette varmış bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…