İnşallah bakalım evet zekini hem bir sözü hem bir kitabıdır yemiceğin muzu soyma :)Profildeki mesajın anlaşıldı.Yiyemeyeceğin muzu soyma demekle ne istediğini anlamamıştım.İnşallah kavuşursun kitaplarına.
Dimi kız
nekadanda güzel bir konu
varsa birilerinde paylaşssın valla okuyup elden ele yapalım.
Dimi kızinşallah çıkar satan senle kitap kardeşliği yaparız birbirimize yollarız
Dert değil çok şükür ama diğer konularda açsam buradaki kadar okuyan olmicek o yüzden bdv ye yazıyorum şimdiden bunu dert diyenlere cevap veriyorum
Aranızda Zeki kayahan coşkunun kitapları olan var mı?
Her yerde aradım bulamıyorum
Dert değil çok şükür ama diğer konularda açsam buradaki kadar okuyan olmicek o yüzden bdv ye yazıyorum şimdiden bunu dert diyenlere cevap veriyorum
Zeki Kayahan coşkun ile karsilasmistim , üniversitede bir konserde önde oturuyordu fotosunu cekmek istedik rica ettik çok sebekce bir poz verdi:) çok tatlı ve egosuz bir adam.Dert değil çok şükür ama diğer konularda açsam buradaki kadar okuyan olmicek o yüzden bdv ye yazıyorum şimdiden bunu dert diyenlere cevap veriyorum
satışı olmayan kitaplar oldugundan sanırım bu konu açılıyorGoogle de arama yı deneyebilirsin
this HTML class. Value is http://m.kitapyurdu.
Radyocu+ yazar :)Zeki Kayahan Coskun kim?
Senden duydum ilk kez.
Yok valla kitabi.. Olsa seni mi kiracagim
Yaa cidden mi ben çok isterdim tanısmak ya :))Zeki Kayahan coşkun ile karsilasmistim , üniversitede bir konserde önde oturuyordu fotosunu cekmek istedik rica ettik çok sebekce bir poz verdi:) çok tatlı ve egosuz bir adam.
Aynen ya topiğede gel ya :)aynen çok güzel olur. çok merak ediyorum yazdıklarını.
ayrıca bugun zek formunda çok egleniyorum
Tesadüfen oldu bizim de. Sevmekte haklisin yayınlarını da takip ederim gerçekten sevilmiycek biri değil.Yaa cidden mi ben çok isterdim tanısmak ya :))
Kesinlikle ya :)Tesadüfen oldu bizim de. Sevmekte haklisin yayınlarını da takip ederim gerçekten sevilmiycek biri değil.
Verdigim Linkte satışı yapılıyorsatışı olmayan kitaplar oldugundan sanırım bu konu açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?