• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kitapları bana temin edebilicek olanlar var mı?

Matrax :) ama sürmedi çok hemen bitti :KK43:
Biraz pratik zekali biraz catlak olmak lazim onu anlamak icin. 15dk sonra haaaa diyen biri icin olmuyo oyle programlar :-/ zaten deli oluyorum ben siritiyorum bazen kiriliyorum yanimdaki o mesaji daha alamiyo falan. Olmuyo yani...

Biraz pratik zekali biraz catlak olmak lazim onu anlamak icin. 15dk sonra haaaa diyen biri icin olmuyo oyle programlar :-/ zaten deli oluyorum ben siritiyorum bazen kiriliyorum yanimdaki o mesaji daha alamiyo falan. Olmuyo yani...
Evet bende herkese tavsiye ettim ama herkes o zekada olmayınca haaa diyee kalıyor :D

Genelde Ben:rolleyes: yanimdaki :110: ben:KK45:yanimdakio_Oben:KK9:yanimdaki:KK64: e en sonunda ben:KK67:
Ahahha ilahi güldürdün beni ya :KK70: bugün bi arkadaşım bana aynem şöyle dedi"Ben bi sözü mesela elli kere düşünsem birşey anlamıyorum hani sen çok okuyorsun ya hemen anlıyorsun dedi" şaşırd bu itirafıduyumca :KK70:

Ahahha ilahi güldürdün beni ya :KK70: bugün bi arkadaşım bana aynem şöyle dedi"Ben bi sözü mesela elli kere düşünsem birşey anlamıyorum hani sen çok okuyorsun ya hemen anlıyorsun dedi" şaşırd bu itirafıduyumca :KK70:
Esime sordum bende bir gün gidersem en cok neyimi ozlersin? Aklimdan neler geciyor ama gülüşünü kokunu yemeklerini demesine de raziyim. Herseye verecek bir cevabin olmasini dedi :KK53:

Türkleri Anlama Klavuzu bende var ama siz şimdi böyle fellik fellik aranınca kıymete bindi. Virmiycemmm :))) Neden ya, satışları mı durmuş??

Biraz eskidi benimki. Yani yırtık yok ama ev taşırken annem kitap kutularını açık bırakmış toz almışlar. Ben de ıslak silince yan kısımlarda leke gibi izler kaldı. Adres verin özelden gönderirim. Bu kadar sevdiğinize göre ben de mutlu olurum.

Biraz eskidi benimki. Yani yırtık yok ama ev taşırken annem kitap kutularını açık bırakmış toz almışlar. Ben de ıslak silince yan kısımlarda leke gibi izler kaldı. Adres verin özelden gönderirim. Bu kadar sevdiğinize göre ben de mutlu olurum.
Ayy çok sevinirim:KK73: duamı alırsın bak :p

_Makaron_ _Makaron_ çoook ama çoook teşekkür ederim beni çok mutlu ettin:KK60:ayrıca tertemiz :KK37:
IMG_20160305_132921960-1.webp

Back