- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Mesela sabah cocuk eve gıdıp anne babasının kahvaltısını hazırlıyor, evı o topluyor. Evlenınce hepsını kız yapacak dogal olarak. Kız kabul edıyor hepsınıAlzheimer hastasina bakip ev cekip cevirenden ilgi beklemk mantiksiz. Adamin kendine zamani yoktur. Arkadasin basini yakar. Ek not: zamaninda biz hasta babama baktik. Hic de kolay isler degil bunlar. Öyle disardan yaparim ederim demekle.olmuyor bence. Arkadasiniz biraz kendini düsünsün
Aılesı yaslı hasta bısey olmaz dıyor
Degıl. Evler kira. Sadece dindar, Allah korkusu var dıye ıstıyor.Ne bu ısrar yaaa çok zengin filan mı adam. Koca mı yok bu kıza?
Bu hayatta en önemli şey insanın kendine değer vermesi ve kendini sevebilmesi.Niye üzülüyor anlamadım.
Bu adam gibi binlercesi var sokakta. .
Ayrica Sevgilisinden ayrılmıyor ki.
Bir çeşit görücü usulü bu. Ve görücüler birbirine uymazsa yolları ayırırlar. Gönül bağı olmadığı icin de ağlanacak cırlanacak bi şey yok.
23 yaşında kızın arkasından ağladığı hayata bakın ya. Çok çok üzgünüm ama biz kız cocuklarimiza hiçbir sey veremiyoruz . Hepsi aşağı yukari bu konuda bahsedilen kızın ayarında.
Anam babası bi de alkolik.Bütün yük kızda olacak.Baba faktörü de yok.Ay Allah aşkına bırakın aralarını yapmayı aralarını bozun.Sevaba girersiniz.Bakıcı parası veremeyebılırler. Hem ev kırası falan var. Babası emeklı ama babası alkolık. Eve babası bakmıyor sanırım
Ben fıkırlerımı söyledım. Hatta baska kısıler de bırak dedı ama hemen bırakmam kolay kolay dıyor.Sakin karismayin kiz gercek dunyada yasamiyor
Ortak iş yapıyorlarmış aile ile, az buz durumlar iyi. Ev de kendilerinindir. Birçoğu için harika imkanlar olabiliyor bu. Bizim oralarda da bi evin bi oğluna gelin olmak harika birşey mesela, ailesi üstünde ev yaptı mı Ooo baş üstü edilmiş demektir gelin:)) Dışı lokum içi b.kum bele bişey.Ne bu ısrar yaaa çok zengin filan mı adam. Koca mı yok bu kıza?
Son dindar bu adam mıymış?Yo
Degıl. Evler kira. Sadece dindar, Allah korkusu var dıye ıstıyor.
Kızın vazgecmeye nıyetı yok. Sadece konuscak bu ılgısızlıgıAnam babası bi de alkolik.Bütün yük kızda olacak.Baba faktörü de yok.Ay Allah aşkına bırakın aralarını yapmayı aralarını bozun.Sevaba girersiniz.
Niye, Allah ona git bu çocukla evlen,hizmetçiliklerini mi yap diyor?Arkadaşınız iyi değil.Yo
Degıl. Evler kira. Sadece dindar, Allah korkusu var dıye ıstıyor.
Yok evı kıra. Dükkan maasından 2 ev gecındırıyorlar. Aılesı kirada. Dugun bıle yaparsa kredi çekecek cocuk. Kızın hosuna gıden sey kendı ısı, dındar tam aılemın ıstedıgı damat adayı dıyor.Ortak iş yapıyorlarmış aile ile, az buz durumlar iyi. Ev de kendilerinindir. Birçoğu için harika imkanlar olabiliyor bu. Bizim oralarda da bi evin bi oğluna gelin olmak harika birşey mesela, ailesi üstünde ev yaptı mı Ooo baş üstü edilmiş demektir gelin:)) Dışı lokum içi b.kum bele bişey.
Onu aldatmaz, dövmez sövmez dıye ıstıyor. Ama ılgısız dıye cok mutsuz suanNiye, Allah ona git bu çocukla evlen,hizmetçiliklerini mi yap diyor?Arkadaşınız iyi değil.
Siz üstünüze düşeni yapın gerisini bırakın o zaman.Kız evlenince buraya konu açar.Tanırız hep birlikte.Kızın vazgecmeye nıyetı yok. Sadece konuscak bu ılgısızlıgı
Artık düzenimi kurmak ıstıyorum dıyor arkadaşım24 yasinda kendinden 10 yas buyuk adam, ne bu inat, sanki evde kalmis gibi, baska adam kalmamis gibi, kac kisi daha cikacak karsisna, ilk buldugunda israr etmesin
Evlenince yetmeyecek o dindarlık işte.Yok evı kıra. Dükkan maasından 2 ev gecındırıyorlar. Aılesı kirada. Dugun bıle yaparsa kredi çekecek cocuk. Kızın hosuna gıden sey kendı ısı, dındar tam aılemın ıstedıgı damat adayı dıyor.
Evlenırse bosanmak yokmus onlarda. O yüzden dönusü yok. Ben aıle konusunda basına gelecekleri anlattım. Yaparım temızlık yemek yeterki benı sevsın ılgılensın dıyorSiz üstünüze düşeni yapın gerisini bırakın o zaman.Kız evlenince buraya konu açar.Tanırız hep birlikte.
Oysaki en büyük sorunlardan biri de aileyle ortak iş yapmak.aileyle ortak iş yapan erkekler hiçbir zaman kendi başlarına birey olamıyorlar tatile gitmek icin bile aileden izin almalari gerekiyorOrtak iş yapıyorlarmış aile ile, az buz durumlar iyi. Ev de kendilerinindir. Birçoğu için harika imkanlar olabiliyor bu. Bizim oralarda da bi evin bi oğluna gelin olmak harika birşey mesela, ailesi üstünde ev yaptı mı Ooo baş üstü edilmiş demektir gelin:)) Dışı lokum içi b.kum bele bişey.
Allah kizi koruyor, uyarı gönderiyor ama kız görmüyor. Adam kizi sevmiyor sevmeyi birak deger vermiyor net, seven insan iki arada bir derede arar, ilgi gösterir. isin başında böyleyse, evlenince yüzüne bakmaz.Kız dıyor kı bana ılgı göstersin benı sevsın ben aılesıne bakarım da dıyor. Bunları sorun yapmıyor