- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kız mesaj atsada böyle konusmak istese de cocuk kısa cevap verıyormusÇocuğu en yakın eşin tanıyor. Onun lafına itibar etmelisiniz. Alzehemir gerçekten çok zor bir hastalık. Allah düşmanıma yaşatmasının. Kimbilir nelerle mücadele ediyordur damat adayınız. İlgisi olmasa, kızı beğenmese baştan aramazdı. Gelin adayı kız gerçekten böyle zor bir sınava girebilecekse bu yola başlasın. Karşı taraftan beklemesin. Kendi mesaj atsın. Hesap sorar gibi değil. Hatrını soruyor gibi.
Kız dıyor kı bana ılgı göstersin benı sevsın ben aılesıne bakarım da dıyor. Bunları sorun yapmıyorTemelli bitirse hayrına olur. Aile ile ortak iş, kaynana kayınbaba yanı.... Büyükler onlarda diye kimse evinden de çıkmaz. Evlilik değil hizmetçilik bu.
Arkadaşınız neden kendini hizmetci yerine koydurtuyor ki."bana kalbini açsın ben ailesine bakarım" demek ne alaka.evlilikte erkek kalbiyle sevince kadın aileye hizmetcilik etmek zorunda mı? Değil.Çok sevdigim bir kız arkadaşım var. Konuyu onun için açıyorum.Tüm önerileri okuyacak.Bu kız arkadaşımla eşimin bir arkadaşını tanıştırdık. Arkadaşım 24 yaşında çocuk 33 yaşında.Kızın hayatında neredeyse hiç sevgilisi olmadı. Karşısındaki kişiyi direk evlilik amacıyla tanımak istiyor, bu çocukta öyle. Çocuk muhafazakar, dindar, işinde gücünde. Çocuk abisi ile ortak iş yapıyor. Kasadan kimin ne ihtiyacı varsa o kadarını Alıyor.Çocugun anne babası 67 yaşlarında. Annesi alzheimer hastası,kadın herşeyi unutuyor. Evin tüm işi yemek kahvaltı herşey bu çocukta. Diger abisi evli ve o pek ilgilenmiyor. Bugün arkadaşımla konustum ve telefonda agladı. Onun için gercekten uzuldum, keske tanıştırmasaydım dıyorum. Sorun şu ki başlarda ilgili olan beyimiz adam gibi ne arıyormuş ne mesaj atıyormuş. Arkadaşım diyor ki o bana ilgisi olsa kalbini açsa ben bakarım ailesine bile diyor. İleride ailesi ile bile yaşarım nolacak yaşlı insanlar diyor. Ama ben o evde hizmetçi mi olacagım diyor. Evdeyken fırsatı olsa da kızla ılgılenmelı yerıne annemlerle sohbet edecegım, şunu yapacagım dıyormuş. Hep aılesını ön planda tutuyormuş. Bu kız dogulu. Evlenince aldatma hariç kesınlıkle boşanmak yok diyor. Eşimde çocugun kafası dolu. Hem evle hem işle ilgileniyor yoruluyor diyor. Ama başlarda hep arar sorardı. Arkadaşım konuşmayı düşünüyor çocukla. Sizce bu kişiyle evlılık kötü mü olur. Kız gercekten kötü ve cok üzülüyor.
Hayret ya. Niye yapmıyor. 23 yaşında kız neden kendine bunu yaptırıyor. 33 yasinda adam bakamiyor mu anasina. Hayret ya.Kız dıyor kı bana ılgı göstersin benı sevsın ben aılesıne bakarım da dıyor. Bunları sorun yapmıyor
İster fıtratı böyle olsun, ister işleri yoğun olsun. Kız arkadaşınız her türlü üzülür. Kızın beklentileri farklı, çocuğun karakteri ortada. Kendini yakmasın. Yol yakınken, ortada ciddi bir şey yokken iletişimini kessin. Şimdi üzülür belki ama geçer. Yasını tutar, geçer.Çok sevdigim bir kız arkadaşım var. Konuyu onun için açıyorum.Tüm önerileri okuyacak.Bu kız arkadaşımla eşimin bir arkadaşını tanıştırdık. Arkadaşım 24 yaşında çocuk 33 yaşında.Kızın hayatında neredeyse hiç sevgilisi olmadı. Karşısındaki kişiyi direk evlilik amacıyla tanımak istiyor, bu çocukta öyle. Çocuk muhafazakar, dindar, işinde gücünde. Çocuk abisi ile ortak iş yapıyor. Kasadan kimin ne ihtiyacı varsa o kadarını Alıyor.Çocugun anne babası 67 yaşlarında. Annesi alzheimer hastası,kadın herşeyi unutuyor. Evin tüm işi yemek kahvaltı herşey bu çocukta. Diger abisi evli ve o pek ilgilenmiyor. Bugün arkadaşımla konustum ve telefonda agladı. Onun için gercekten uzuldum, keske tanıştırmasaydım dıyorum. Sorun şu ki başlarda ilgili olan beyimiz adam gibi ne arıyormuş ne mesaj atıyormuş. Arkadaşım diyor ki o bana ilgisi olsa kalbini açsa ben bakarım ailesine bile diyor. İleride ailesi ile bile yaşarım nolacak yaşlı insanlar diyor. Ama ben o evde hizmetçi mi olacagım diyor. Evdeyken fırsatı olsa da kızla ılgılenmelı yerıne annemlerle sohbet edecegım, şunu yapacagım dıyormuş. Hep aılesını ön planda tutuyormuş. Bu kız dogulu. Evlenince aldatma hariç kesınlıkle boşanmak yok diyor. Eşimde çocugun kafası dolu. Hem evle hem işle ilgileniyor yoruluyor diyor. Ama başlarda hep arar sorardı. Arkadaşım konuşmayı düşünüyor çocukla. Sizce bu kişiyle evlılık kötü mü olur. Kız gercekten kötü ve cok üzülüyor.
Ben gerekırse aynı evde yasayacagını falan zorlukları anlattım. Olsun onlar büyüğümüz bakarım ben, Temızlıgı ı de yaparım dedı. Mesela kirayı cocuk verıyor. Evlenince ıkı eve bakacak. Kız dıyor kı ben calısırım bızım ev kırasını verırım, o da o evın kırasını verır dıyor. Yaşı ufakta cıdden cok uzuluyor. Uzulme sebebı dindar iyi bırı de uzuluyorNiye üzülüyor anlamadım.
Bu adam gibi binlercesi var sokakta. .
Ayrica Sevgilisinden ayrılmıyor ki.
Bir çeşit görücü usulü bu. Ve görücüler birbirine uymazsa yolları ayırırlar. Gönül bağı olmadığı icin de ağlanacak cırlanacak bi şey yok.
23 yaşında kızın arkasından ağladığı hayata bakın ya. Çok çok üzgünüm ama biz kız cocuklarimiza hiçbir sey veremiyoruz . Hepsi aşağı yukari bu konuda bahsedilen kızın ayarında.
Arkadaşınız adamın ailesine bakınca adamın gözünde cok mu degerli olacak sanıyor. Yaşlılık maaşları vardir her ikisinde.bir bakıcı tutmak varken arkadasınızın kendini öne sürmesi garip.Kız dıyor kı bana ılgı göstersin benı sevsın ben aılesıne bakarım da dıyor. Bunları sorun yapmıyor
İleride aynı evde kalabılırler. Şuan yemegı falan hep cocuk yapıyor. Ama kızla evlenınce kız yapacak cogunuHayret ya. Niye yapmıyor. 23 yaşında kız neden kendine bunu yaptırıyor. 33 yasinda adam bakamiyor mu anasina. Hayret ya.
Kaynana kayınbaba anasına babasına benzemez, elti kayınco kardeşlerine benzemez, hiçbirşey görmediği çok belli o arkadaşının. İdeal gelin adayı o aile için.Kız dıyor kı bana ılgı göstersin benı sevsın ben aılesıne bakarım da dıyor. Bunları sorun yapmıyor
Bakıcı parası veremeyebılırler. Hem ev kırası falan var. Babası emeklı ama babası alkolık. Eve babası bakmıyor sanırımArkadaşınız adamın ailesine bakınca adamın gözünde cok mu degerli olacak sanıyor. Yaşlılık maaşları vardir her ikisinde.bir bakıcı tutmak varken arkadasınızın kendini öne sürmesi garip.
Ne bu ısrar yaaa çok zengin filan mı adam. Koca mı yok bu kıza?Ben gerekırse aynı evde yasayacagını falan zorlukları anlattım. Olsun onlar büyüğümüz bakarım ben, Temızlıgı ı de yaparım dedı. Mesela kirayı cocuk verıyor. Evlenince ıkı eve bakacak. Kız dıyor kı ben calısırım bızım ev kırasını verırım, o da o evın kırasını verır dıyor. Yaşı ufakta cıdden cok uzuluyor. Uzulme sebebı dindar iyi bırı de uzuluyor
Yok hıc sevgılısı bıle olmadı dogru duzgun. Tanıstırdıgım ıcın pişmanım. Ama bende bu kadar bılmıyorum aıle durumunu.Kaynana kayınbaba anasına babasına benzemez, elti kayınco kardeşlerine benzemez, hiçbirşey görmediği çok belli o arkadaşının. İdeal gelin adayı o aile için.
Aılesı yaslı hasta bısey olmaz dıyorAralarindaki yas farki garip kiz en azindan 25 olsa belki diyecegim ama 24 lerin enerjisi ve coskusu ile 33 yas olmaz ilgisiz bir erkekle hic olmaz
Simdiden birlikte yasamak bakmak fln cok buyuk kararlar degilmi.
Bu kız aklı başında bir kiz değil. Sakin ama sakin yapıcı olmayin. Sonra siz suçlu olursunuzBen gerekırse aynı evde yasayacagını falan zorlukları anlattım. Olsun onlar büyüğümüz bakarım ben, Temızlıgı ı de yaparım dedı. Mesela kirayı cocuk verıyor. Evlenince ıkı eve bakacak. Kız dıyor kı ben calısırım bızım ev kırasını verırım, o da o evın kırasını verır dıyor. Yaşı ufakta cıdden cok uzuluyor. Uzulme sebebı dindar iyi bırı de uzuluyor