• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanan kişiyi engelledim ve pişman hissediyorum, bunun için ne yapabilirim?

Gecelere kadar muhabbet varsa flört oluyor zaten? İstanbul Ankara buluşmak çok kolay. Ama o sizi ne için engelledi tam anlayamadım. Zaten engellemek çok çocukça. Konuşmak mı istemiyormuş artık?
Bana sevdiğini söylediği için önce ben engelledim daha doğrusu engellemeden önce ben ona bana süre vermesini istedim ama o belirsizliğe dayanan bir yapıda değişim diyip üst üste yazılar yazdı ben de spam gelmesin diye engelledim sonra geri açınca ulaşamadım

Bana sevdiğini söylediği için önce ben engelledim daha doğrusu engellemeden önce ben ona bana süre vermesini istedim ama o belirsizliğe dayanan bir yapıda değişim diyip üst üste yazılar yazdı ben de spam gelmesin diye engelledim sonra geri açınca ulaşamadım
Daha oturup bir yemek yemeden üst üste yazılar yazmak da çok arabesk değil mi? Içiniz sıkıldıysa ondan engellemişsinizdir. Bence bu işten bir şey çıkmaz.

Beni sevdiğini hissediyordum ama anlam veremiyordum çünkü sonuçta gerçek hayatta buluşup görüşmediğimiz için bana garip geliyordu böyle ilişki mi başlar diyordum defteri kapatmıştım ama ne yalan söyleyeyim her derdimde bana yardım etmişti, kötü hissettiğimi her söylediğimde geri mesaj yazmadan direkt arardı beni neşelendirmeye çalışırdı neden boşluğa düştüm bilmiyorum ben tipten öte karaktere önem veren biriyim ama bu devirde birini internetten tanıyabileceğimizi sanmıyorum
Aynilarini yasadim diyorum ya bu yasta beni el ustunde tuttu tuttttu tepelere cikardiiii sonra bianda pat diye birakti , ne oldun? Olan bana oldu uzuntulerim gozyaslarim kar kaldi, o yuzden diyorum okuluna kariyerine bak bir erkeğin pesinden kosma birak onlar senin pesinden kossun ,dogru olani elbet zamani gelince hissedeceksin ,bunu denizde dalga olarak dusun geldi gecti gitti,toparlanman uzun surmez merak etme yeterki odak alanini degistir.

Aynilarini yasadim diyorum ya bu yasta beni el ustunde tuttu tuttttu tepelere cikardiiii sonra bianda pat diye birakti , ne oldun? Olan bana oldu uzuntulerim gozyaslarim kar kaldi, o yuzden diyorum okuluna kariyerine bak bir erkeğin pesinden kosma birak onlar senin pesinden kossun ,dogru olani elbet zamani gelince hissedeceksin ,bunu denizde dalga olarak dusun geldi gecti gitti,toparlanman uzun surmez merak etme yeterki odak alanini degistir.
Başkalarını tanıyınca bu duruma düştüm aslında. Onunla konuşurken hiç beni rahatsız edecek şeyler söylemezdi, hep beni arıyordu ve ne olup bittiğini soruyordu, hatta ben daha ona cinsellik konusunda hiçbir konu açma dememişken kendisi önceden rahatsız olursan hiçbir şey konuşmayız her şeyimizi ailelerimiz bilsin öyle olsun dedi, sonradan çok değişti her şey. Öfke problemi gibi bir şey var ve oyun oynarken sinirlendiğinde eğer ben bir mesaj atmışsam bana sinirleniyordu, dil ve edebiyat okuyordu hem yks'ye gireceğim hem de çift ana dal sınavlarına hazırlanacağım diye hedef koymuştu kendine çok fazla yükleniyordu aşırı mükemmelliyetçi ve kalbi kırıktı inanın karışık hissediyorum acaba fazla mı tepki vermiştim diye

Back