Tonigi yuzunuzde en fazla 5 dk bekletip yikayin. Daha sonra kremi cok hassaslik ve kuruluk olursa yatmadan surersiniz. Gunduz bakiminizda da once gunes kremi daha sonra cildin kurumasina veya hassaslasmasina gore kullaanirsiniz. Istediginjz sonucu alirsiniz insallah. Gulsuyu veya soda ben bir fark olacagini zannetmiyorum.Benim kargo yeni geldi.tonigi hazirladim.yuzume surdum ama durulamadim henuz.hafif yanma oldu ilk basta sonra gecti.simdi yumusak gibi cildim.ben maden suyunla degil gul suyunla karistirdim.umarim bozmamisimdir :)
% 20 laktik asit
% 25 glikolik asit
b3
gulsuyu
olarak hazirladim.
ben bunu ne zaman durulucam.ya da durulamadan krem mi surucem ?
bence super gidiyor uygulaman.lekeler epey azalmis.insallah bende de fayda eder bu tonik
Iyice yakindan cekiyorum ki lekelerdeki soluklasmayi gorebilin diye bugun 22. gun ilk sayfada verdigim tarifi ve uygulama seklini aynen uyguluyorum. Artik tonigi ve vitaminini lekeler istedigim kadar acilana kadar 1 ay daha haftada 3 gun seklinde kullancam. Kremide cok kurudugunda ve hassaslasirsa surerim. Daha sonra gidisata gore ne yaparsam buradan paylasirim arkadaslar.
Evet gerginlik oluyor. Tonigi kullandikca ciltte hiraz kuruluk ve incecik bi dokulme meydana geliyor. Ölü deri attikca alttan taze canli ve lekelerin hafifledigi bir cilt geliyor. Aksatmadan devam edin.. :)tonık cıldınde gergınlık yaptı mı?bugun cıldım daha aydınlık ve gergındı.sımdı ıkıncı uygulamayı yapıvcam
Madecassol leke yapma aksine lekeler uzerinde de etkili bir cilt yenikeyici krem. Gunduz cildim cok kuruyup gerildiginde kullaniyorum. Genelde tonikten ve c vitamininden sonra sabah yuzum gergin oluyo rahatlarmak ve yenilemek icin sabahlari 1 defa kullaniyorum. Yarim saat sonra falanda gunes koruyucuyu kullaniyorum mutlakaMedacasolu gece gunduz mu kullaniyorsun?
Gunduz kullanimda leke yapar mi?
Evet madecassolun icindeki bi madde hem leke acarken hemde yara iz gibi yerlerin iyilesmesini sagliyormus e vitaminiyle guzel ikili oldular bence gunluk bakim kremi olarak bir cok probleme karsi kullanilabilir.Dun aksam medacassol ve e vitwminini karistorip surdum.gercekten o kabuklanmalara iyi geldi.acisini da aldi.daha cabuk atiyor kabugu.
Tamam bekliyorum. O kabuk ben biraz acele ettim seffaf bi kabuktu kaldirmaya calistim derinmis megerse kizarti soyuldu bu sefer yara kabugu olustu. Etraftakilerde farkediyolar artik cok belli lekelerin gitmis diyolar.Sudocremi geceleri kullan.bi de burun ustune cok surme.gozenekleri tikamasin.bunlara dikkat edersen kabuklanmalara cok fayda sagliyor.
senin resminde de gordum.kirmizi bi kabuk olan bolge vardi yanaginda.aynisi bende de oldu.sabah baktim.hic belli olmuyordu.iki yanagimda da vardi.gecmis.
fotograf da atarim.aslinda 1 hafta once ceitigim foto var.aksam ayni isikta bi foto daha cekip ikisini bi atarim
Haa birde bu kremi haftalik bakim maskesi gibi tum yuze bembeyaz uygulayip sabaha yikayanlar varmis sen nasil kullaniyorsun sudocremi P petunyamSudocremi aldirdim dun gece yatmadan kullandim yara olan kizaeik olan yerlere pullanan yerlere surdum az az sabaha kizariklar gitmis yaralar kurumus pullanan yerlerde daha bi kabarmis ama daha kolay atack gibi guzel bi kremmis gercekten bi aklik olusmus yuzumdede ekstradan :)