- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Solentayi doktor onerisiyle almistim. Yapisi guzel kirec gibi bembeyaz degil kolay emiliyor. La Roc Posay'in lekeli ciltler icin olani dikkatimi cekti. Onu da doktor onermisti fakat biraz pahali geldigi icin suan elimdekileri bitirene kadar arastiricam. Resimdeki farki gormene sevindim.Ben tonikte de kararsizdim ama resimlerini gorunce kullanmaya kararverdim.cunku iki resimdeki fark bariz belli.tenin acilmis.umarim bana da faydasi dokunur :)
Solanteyi hic denemedim ama gozume takiliyor.surekli goruyorum.la roche posay da guzel.sebamedi sevemedim.bi dahakine solantyi deneyebilirim belki.
Doa kimyanin iletisim numaralari var kendi sitelerinde orayi arayarak cilt problemime uygun hangi urunleri kullanabilirim derseniz sizin probleminize uygun bi tonik krem tarifi veriyorlar. Yine kendi sitelerinden edinebilirsiniz soyledikleri malzemeleri zaten genelde cilt tipinize uygun bi asit turuyle tonik ve sonrasinda kullanmaniz gerekliyse krem tarifi vereceklerdir. Tesekkur ederim :)Cildiniz gercekten baya canlanmis.cok guzel bende istiyorum benimde lekeli ve solgun bir cildim var nasil olacak nereyi ariyicam bilgilendirirmisiniz.cok uzagim bu tur seylere
Kabuklanma degildi aslinda oralar kupkuru kurudu. Seffaf bi kuruluktu ben onun dokulmesini bekleyemeden tirnagimda kaziyinca maalesed boyle oldu aslinda kendi haline biraksam kendiliginden dokulecekti. Diger yanagimda oyle bi sorunum yok mesela ellemiyorum. Bu yanagimi hep cekiyorum cunku en cok bu tarafta cillerim var. birde dogusta gamze gibi bi cukurum var belki onuda hafifletir diye farki daha iyi gormek icin o taraftan cekiyorumBence lekeler acilmis leke olmayan yerler de daha aydinlik duruyor.
ama kabuklanma neden oldu?tonik kabuklanma yapiyor mu?
Sana oyle gelmiyo bence ciddi bir canlilik ve acilma var cok guzel bariz belli
Sol taraf tonikten onceki sag tarag suan cekilmis oldugum uygulamanin 13. günü arkadaslar fark var mi bana mi oyke geliyor.. Kendimi kandirmakta istemiyorum. Yorum sizin
Not: Soyulan yerleri kendim soymaya calistigim icin minik yaraciklar olusturdum. Kendi haline biraksaydim boyle olmayacakti. Siz ellemeyin pullanan yerlerinizi sakin
Guneste koyulasip kisin cok gunese maruz kalmadigimda soluyor kuculuyor. Ayrica bebekken yokmus cocukluk cagimda cikmaya baslamis ve zaman icerisinde yuzume yerlesip kalmislar :) ama duzenli bakimla azalacaga benziyorlarSizin ki çil sanki öyle duruyor
Tesekkure ederim cok sagolun moral oluyor banaCildiniz gercekten baya canlanmis.cok guzel bende istiyorum benimde lekeli ve solgun bir cildim var nasil olacak nereyi ariyicam bilgilendirirmisiniz.cok uzagim bu tur seylere
Sana oyle gelmiyo bence ciddi bir canlilik ve acilma var cok guzel bariz belli
Ayni acidan cekmeye dikkat ediyorum isigi karsima aliyorum her iki fotodada isik karsidan vuruyordu daha net cikmasi acisindan ayni yakinlikta cekmeye dikkat ediyorum bakalim esimde adanali bilirim adananin gunesini nemini gunes kremleriyle sapkalarla gezsen yine kar etmez. Klimali kabine girip gezmek lazimFotğraflarda daha ilk haftadan harika bir değişim görünüyor ama direk karşı açıdan ve aynı uzaklıktan aynı ışık karşısında çekki farkı tam olarak anlayalım.
Adana da kış güneşi pek parlak, bizlerin kışı 2 ayda bitiyor nasıl yapceeez bizz?
Ayni acidan cekmeye dikkat ediyorum isigi karsima aliyorum her iki fotodada isik karsidan vuruyordu daha net cikmasi acisindan ayni yakinlikta cekmeye dikkat ediyorum bakalim esimde adanali bilirim adananin gunesini nemini gunes kremleriyle sapkalarla gezsen yine kar etmez. Klimali kabine girip gezmek lazim
Benim kargo yeni geldi.tonigi hazirladim.yuzume surdum ama durulamadim henuz.hafif yanma oldu ilk basta sonra gecti.simdi yumusak gibi cildim.ben maden suyunla degil gul suyunla karistirdim.umarim bozmamisimdir :)Arkadaslar tonikten yapip kullanan oldumu kullanmak isteyen arkadaslar vardi. Deneyimleyen olursa bizide haberdar edin lutfen