Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gorunmuyor resimler. Hizli resimden upload edip oyle ekliyorum bende anca oyle oluyorSiyah badiyle cekildillerim dun aksamdan.kazakla cekildigim 1 hafta onceki.tonigi kullanmamistim daha.
Superr piril piril olmus cildiniz tonikten sonra expigmentten sonra mi oldu bu etki masallah diyim zaten cok problemli bi cildiniz yoktu benim lekelerim cillerim baya ugrastirdi beni yillardir.[photo=medium]1248579[/photo]
kab7k olmayan yerler de soyuldu.lekeler belli olmuyor bile
Bana expigment verildiginde bana gunes koruyucuda vermisti doktor o donemler bunlar cok gereksiz urunler gibi goruldugunden annemlerde almamislar biraz pahali gelmis sanirim korumasiz kullaninca da ektra ektra lekeler ve koyulasmalar yasamistim bilincsizlik diyelim:) Laktik asitten sonra bakalim neler olacak belki devam tedavisi gibi en son expigmentide denerim. Lekelerim belirgin sekilde soldular bazi yerlerde yuzeysel olan lekeler gitti. Ama benim istedigim oranda degillerExpigmentin ne zararini gordun ki?
Ayrica cok soyup cildi inceltmekten de korkuyorum aslinda.
Petunyam bende dun b3 vitamini aldim doadan glikolik asitli tonige 10 gramlik tozun nekadarini kullandin. Suan elimde bor su bardagi kadar tonik var nekadar eklemeliyim arayip sormak istedim fakat cok yogunlar bi turlu ulasamadim. Aklima sen geldin.Ben de doa kimyayi aradim.uzmanla gorustum.cildim kuru deyince laktik asit de ekledi.
cinkoya grrek yok dedi.
yani bana uygun gordugu formul soyle
1 maden sodasi
% 25lik glikolik asit
% 20lik laktik asit
b3 vitamini.
dedigin gibi haftada en fazla 3 kere kullan dedi.
ben de gemen siparis verdim.bakalim insallah iyi gelir.
Hamile oldugunuz kesinlestigi an kremleri kullanmayi birakin..Kizlar slm ben de yaklasik bir aydir dr un verdigi karisimi suruyorum lekelerim acildi gibi ama biraz var hala subat ayinda hamilelik dusunuyorum da bir test sonucumu bekliyorum bildigim kadariyla da bu ilaclar hamilelikte olumsuz etkisi var arkadasima hamileligi dusunuyorsan ya da emziriyorsan kullanma demis ne kadar onceden birakmak gerek bu kremleri bu arada karisimda expigment var esim eczaneden aldigi için orada karisimi yapip vermisler isimlerini bilmiyorum sadece expigmenti soyledi