Ben geçen kış savaş açmıştım kazanamadım
Bu kış yine uğraşacağım bakalım
Gelişmelerden haberdar edin olurmu
Siz tca yaptınız ve memnun kalmadınız mi
Glikolik %60'i direk kullanmak buyuk sıkıntılar yaratabilir. Ben bana verilen tarife gore glikolik asiti bir sise ictigimiz sodayla (gazi kacirilmis olacak) karistirarak kullandim. Tonik gibi kullaniyorum.Urunleri doa kimyadan aldim.benim de yüzümde güneş lekelerim var, sizin yazınızı okudum ve en kısa zamanda uygulamak istiyorum, doakimya dan mı aldınız tüm ürünlerinizi, ayrıca %60 oraninda glikolik asit kullanmak ciltde herhangibir sıkıntı yaratır mı? yardımlarınızı bekliyorum...
Hangi karışımı uyguladın peki?biraz daha iyi gibi görünüyor diğer resim.Arkadaskar telefondan yukledigim resimler bi turlu goruntulenmedi bende direk link vermekte buldum çareyi sol resim daha uygulamaya baslamadan once ki hali sag taraftaki 1 hafta sonraki hali pek fark yok gibi dursada lekeler daha bi kucuk cilt tonum ve genel goruntu daha taze duruyor. Fotografta ancak bukadar anlasiliyor. :)
http://hizliresim.com/mEQy3y
Ilk mesajimda tarifini verdigim tonik ve kremi kullandim. Yapimida uygulamasida cok basit direk cilti haşat edip yanmis gibi degilde mikropeeling yapiyor ince ince dokuyor ölü deriyi.. Sevindim az da olsa farkedildigine :)Hangi karışımı uyguladın peki?biraz daha iyi gibi görünüyor diğer resim.
Daha onceden bu tarz denemelerin oluyor muydu?Yazın tekrar çıkıyormuş ya.Ilk mesajimda tarifini verdigim tonik ve kremi kullandim. Yapimida uygulamasida cok basit direk cilti haşat edip yanmis gibi degilde mikropeeling yapiyor ince ince dokuyor ölü deriyi.. Sevindim az da olsa farkedildigine :)
Daha once bi kac kez tca %15 uygulamam oldu. Fakat cok duzensiz ve ozensiz yaptigimdan basarili bir sonuc alamamistim. Yazin gunes lekelerimin koyulasmasi birazda benim gunes kremini ihmalimden dolayi oldu.Eger lekeye meyilli bir cilt varsa korumasi lekeyi gidermekten daha zor. Bukadar kararli ve uzman kisilerin fikirleri dogrultusunda ve uzun vadede ilk kez lekelere yonelik bir uygulama yapiyorum diyebilirim. Bu tonigi bu kis boyu 1 aylik rutini bitirdikten sonra haftada en az 2 kere kullanmayi planliyorum. Tabi 1 ay sonra sonuca gore baska bir uygulama onerirlerse onuda ek olarak uygulicam. Genel olaral lekeli ciltler icin guzel bi tonik oldu memnunum.Daha onceden bu tarz denemelerin oluyor muydu?Yazın tekrar çıkıyormuş ya.
Evet tamamini bir sise gazi kacmis sodaya ekledim.canım tekrar merhaba, bir konuda bilgi istiyorum, glikolik asitin hepsini mi sodanın içine katıyoruz, belirli bir ölçüsü var mı? yarı yarıya mı konacak bilgi alabilir miyim