- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
Yazikk valla ne diyimdimi ama işte çok doğru bir yorum, öyle olduğumu düşünenler asıl burada yorum üstüne yorum yaptılar anlamsız yani bencede kendi halimle kalayım :)
he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazikk valla ne diyimdimi ama işte çok doğru bir yorum, öyle olduğumu düşünenler asıl burada yorum üstüne yorum yaptılar anlamsız yani bencede kendi halimle kalayım :)
siz de benim arkamdan konuşamassınız gereksiz şeyler söyleyemessiniz haddinizi bilin.ay böyle yazdıktan sonra 1000 tane yorum yaptınız rica ederim yazmayın artık madem niyetim öyle bana bu hazzı yaşatmayın değil mi?
Ayrıca benim derdim buydu ve buraya açtım ve konum taşınmadığına göre doğru yerdeyim.
SİZE SORACAK DEĞİLİM ANLAYIN ŞUNU ARTIK LÜTFENN
Bana göreeeSizin uslupla,cvp veriyim iyyy hopp iade ettim lafinizi
agzim bozukmus bnm kime goree neye goree
Sizin psikolojik sorunlariniz,vae biz bise diyomuyuz
Suan onca kisi size kiziyo bana degil acin konularima bakin bi canim benim
Tamammi ortmenim.
oo itiraf eder mi o zaman bozulur herşey birazdaha eğlenip kafa bulmaya devam etsin bakalım insanlarla.Hadi itiraf edin de rahatlayın artık,kafa buluyorum deyin,uçakta eşinizle yan yana şu anki halinizden eser yoktu,öz güven tavan yapmış...
nasıl da yönetime oynayan yazılar bunlarben karar vermedim zaten..
siz burdaki insanlarla resmen dalga geçiyorsunuz amacınız ve niyetiniz belli
bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. eglenmeye devam edin
ama burası eglenme yeri değil.
sizin konunuza derdinize laf söyleyen yok ..nasıl da yönetime oynayan yazılar bunlar
yahu benim konum bu derdim bu sorunum bu ve yazdım hepsi bu
size göre burası değil bana göre burası yazmayın madem zorluyor muyum?
Sizde renk kattiniz bayan tripBana göreee
böyle devam renk kattınız :)
niye uzuluyorsun?
arkadan konuşmak? pardon nerede yapmışım öyle birşey?siz de benim arkamdan konuşamassınız gereksiz şeyler söyleyemessiniz haddinizi bilin.
siz kafa bulmaya ve kendi capınızda eğlenmeye devam edinnasıl da yönetime oynayan yazılar bunlar
yahu benim konum bu derdim bu sorunum bu ve yazdım hepsi bu
size göre burası değil bana göre burası yazmayın madem zorluyor muyum?
kendime o kadar ezilmeyi yakıştıramadıysam demekki bilmiyorumHadi itiraf edin de rahatlayın artık,kafa buluyorum deyin,uçakta eşinizle yan yana şu anki halinizden eser yoktu,öz güven tavan yapmış...
Bilemem artik dediginz gibidir belki konu fakee belki kisii belki yalan hersey :)Hadi itiraf edin de rahatlayın artık,kafa buluyorum deyin,uçakta eşinizle yan yana şu anki halinizden eser yoktu,öz güven tavan yapmış...
ay bak hala..oo itiraf eder mi o zaman bozulur herşey birazdaha eğlenip kafa bulmaya devam etsin bakalım insanlarla.
ünvanıma layık olmaya çalışacağım :)Sizde renk kattiniz bayan tripEki Görüntüle 2069769 bu benim unvanimda sana veriyorunm
birazdan sizi tahrik edecek cevap gelecektir hiç polemiğe girmeyinHadi itiraf edin de rahatlayın artık,kafa buluyorum deyin,uçakta eşinizle yan yana şu anki halinizden eser yoktu,öz güven tavan yapmış...
niye isinize gelmeyen yorumlari gözardi ediyorsunuz. size hakvermistim halbukibence cok haklisin. beş para etmez, agzi bozuk bir kocan var. aranizda saygi yok. ve iliskiniz berbat ötesi... Boyle bir evlilikte saniye durmazdim.. bana saygi duyan ve kendisine saygi duyacagim bir adamla birlikte olurum...sizde ne saygi var ne sevgi..