Çok saol canım arkadaşımmçok güzel bir ev :) manzarası, sadeliği muhteşem.
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Çok saol canım arkadaşımm
Allah daha güzelini sna versin :)
Biraz zor oldu ama oldu :)eviniz çok güzelmiş canım güle güle oturun :) bu arada aklıma takıldı daha evlenmenize 2 sene varmış sanırım, ailen nasıl müsade ediyor beraber yaşamanıza merak ettim dogrusu ??
saol canımAay beğendim evii, çok büyük. Güzel günlerde otur inşallah
2 şey sormak istiyorum sadece
Kaç yaşındasın? Yatak odasını beraber mi kullanıyorsunuz? :44:
Maddiyatlamı evleniliyormuş ? ilk defa duydum.Böyle bi evi düzecek maddiyatınız varsa neden evlenmiyorsunuz?
SAolaynı evde ayrı odadayız dese inanacakmıydık.allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
Maddiyatlamı evleniliyormuş ? ilk defa duydum.
Ben daha istemiyorum. zamanı var
Yok genelde samanlık seyran oluyor evlenenlere maddiyatla evlenen olur mu hiç yanlış yazmışım (!)
Tabi aile yapınız buna müsade ediyorsa böyle free free daha rahat. Nikahına mı aldın beni diyiverirsin kızınca felan fistan..
Nikahına mı aldın beni diyiverirsin kızınca felan fistan Niye böyle birşey diyeyim?.. Saçmalıktan başka birşey değil bence bu söz Oda istiyor ailemde istiyor ama bence vakti zamanı var
Çok kızdım ama böyle cahilce birşey hiç demedimKızınca diyeceksin zaten. Yatak odanı paylaştığın biri için vakitte zamanda paylaştığın gün biter. Geçmiş ola..
FakemiBen bu kullanıcının fake olduğunu düşünüyorum, söylenenlere aşırı tepki veriyor, kendisiyle barışık değil, olmaya çalıştığı kişi ve olduğu kişi arasında ciddi bir fark var sanırım. benden söylemesi...
Çok kızdım ama böyle cahilce birşey hiç demedim
Hayatıma takık kalmışsın anlaşılan seni İlgilendirmez güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?