• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kedinin evii :)

çok güzel bir ev :) manzarası, sadeliği muhteşem.

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.:31:

Son düzenleme:
eviniz çok güzelmiş canım güle güle oturun :) bu arada aklıma takıldı daha evlenmenize 2 sene varmış sanırım, ailen nasıl müsade ediyor beraber yaşamanıza merak ettim dogrusu ?? :16:

Aay beğendim evii, çok büyük. Güzel günlerde otur inşallah :nazar:

2 şey sormak istiyorum sadece

Kaç yaşındasın? Yatak odasını beraber mi kullanıyorsunuz? :44:

Maddiyatlamı evleniliyormuş ? ilk defa duydum.

Ben daha istemiyorum. zamanı var :ssz:

Yok genelde samanlık seyran oluyor evlenenlere maddiyatla evlenen olur mu hiç yanlış yazmışım (!)

Tabi aile yapınız buna müsade ediyorsa böyle free free daha rahat. Nikahına mı aldın beni diyiverirsin kızınca felan fistan..

Yok genelde samanlık seyran oluyor evlenenlere maddiyatla evlenen olur mu hiç yanlış yazmışım (!)

Tabi aile yapınız buna müsade ediyorsa böyle free free daha rahat. Nikahına mı aldın beni diyiverirsin kızınca felan fistan..

Nikahına mı aldın beni diyiverirsin kızınca felan fistan Niye böyle birşey diyeyim?.. Saçmalıktan başka birşey değil bence bu söz Oda istiyor ailemde istiyor ama bence vakti zamanı var :34:

Nikahına mı aldın beni diyiverirsin kızınca felan fistan Niye böyle birşey diyeyim?.. Saçmalıktan başka birşey değil bence bu söz Oda istiyor ailemde istiyor ama bence vakti zamanı var :34:

Kızınca diyeceksin zaten. Yatak odanı paylaştığın biri için vakitte zamanda paylaştığın gün biter. Geçmiş ola..

Son düzenleme:
Ben bu kullanıcının fake olduğunu düşünüyorum, söylenenlere aşırı tepki veriyor, kendisiyle barışık değil, olmaya çalıştığı kişi ve olduğu kişi arasında ciddi bir fark var sanırım. benden söylemesi...

Ben bu kullanıcının fake olduğunu düşünüyorum, söylenenlere aşırı tepki veriyor, kendisiyle barışık değil, olmaya çalıştığı kişi ve olduğu kişi arasında ciddi bir fark var sanırım. benden söylemesi...
Fakemi :1::1:

Susayımmı herkeze karşımdaki kımıkı susucam burda da bu moda oldu susan kazanır :8:

Gaytte barışık bir insanım olmasam hayatımı açmam buralara :34:

O senın düşüncen ilk defa birinde fake duydum. Niye başkasıın hayatına özeneyim Benim hayatım zaten güzel :16:

Çok kızdım ama böyle cahilce birşey hiç demedim :34:

Hayatıma takık kalmışsın anlaşılan seni İlgilendirmez güzelim :34:

Evet ben cahilim onu demek istiyorsun sen bana ben diyim kasma kendini. Ama nikahsız yaşıyacak kadar değil.

Evet hayatına takık kaldım. Ama senin kadar değil milletin sex anılarını merak etmiyorum.

:3::3:

Back
X