gbt yapılmışEvet ben cahilim onu demek istiyorsun sen bana ben diyim kasma kendini. Ama nikahsız yaşıyacak kadar değil.
Evet hayatına takık kaldım. Ama senin kadar değil milletin sex anılarını merak etmiyorum.
Kız alt tarafı konunun girişinde nişanlımla yaşadığımı bilirsiniz tarzında bir şey yazmış
Kızın üstüne bu kadar gitmenize anlam veremiyorum
Yaşar yada yaşamaz sizene bizene ?
İsteyen dilediği gibi yaşar
Kendinde güveni ve karşısındaki insana güveni tam ise istediği şekilde yaşar
Kız eviyle ilgili yorum istediğini üstüne basa basa söylüyor
Cinsellik bölümün de de açmış olduğu şey alt tarafı bir konu
Eğer siz her cinsellik bölümünde konu açan üyelere bu tarzda tepkiler göstereceksiniz ; yönetime gidip kapanması için talepte bulunalım yada orda tüm konulara üye yapan yada konu açan kişilere böyle davranalım
Şurda herkes birbirine saygı duymak zorunda
Aşağılamak yada yargılamak bizim işimiz değil
Ailesine kadar laf söylediniz kızın ,yapmayın .
Allah daha güzelini sana versinowww...kıskandım.kışss....kahkalarla.otur.......
Yoo.. Engelemedim kımse kımseden hoşlanmak zorunda değil zaten.Senden hoşlanmıyorum :/ özel mesaj atıp ,sonra da engellemişsinbenimle laf yarışına giremeyeceğini anladığın için yaptın sanırım
Neyse allah için evin güzel .
Saol canım
Aynen yaa!
Bu arada evin manzarası müthişmiş. Ev bomboş olsun manzarası yeter... :))
Saol canım Bukadar abartılacak birşey var yada yok ev hakında konuşalım dedikçe işte neyseKız alt tarafı konunun girişinde nişanlımla yaşadığımı bilirsiniz tarzında bir şey yazmış
Kızın üstüne bu kadar gitmenize anlam veremiyorum
Yaşar yada yaşamaz sizene bizene ?
İsteyen dilediği gibi yaşar
Kendinde güveni ve karşısındaki insana güveni tam ise istediği şekilde yaşar
Kız eviyle ilgili yorum istediğini üstüne basa basa söylüyor
Cinsellik bölümün de de açmış olduğu şey alt tarafı bir konu
Eğer siz her cinsellik bölümünde konu açan üyelere bu tarzda tepkiler göstereceksiniz ; yönetime gidip kapanması için talepte bulunalım yada orda tüm konulara üye yapan yada konu açan kişilere böyle davranalım
Şurda herkes birbirine saygı duymak zorunda
Aşağılamak yada yargılamak bizim işimiz değil
Ailesine kadar laf söylediniz kızın ,yapmayın .
canım daha güzeleri senın olsunnevde yasanmıyor gibi o kadar duzenli ki..hasret kaldım boyle duzenli eve :) iyi gunlerde oturmanı diliyorum
Evde kaybolmuyor musun?
Saol canım benimEv mis...
Güzelyalı sahili daha mis...
Güle güle oturun sevgilinizle beraber.
Sakın ola bu evi değiştirmeye kalkmayın, çıkacak, satacak(bilmiyorum sizin mi, o yüzden iki ihtimali de yazdım) olursanız da irtibatta olalım bu ev öyle yabancıya gitmemeli
Sizi ilgilendirmez. 3 senedir beraberiz 2 senedir aynı evdeyiz ailem bile evime gelip giderken size laf düşmezEv çok güzel, "sahibi" rahat rahat otursun diyelim. Yalnız 18 yaşında bir insan nasıl oluyor da 2-3 yıldır nişanlısıyla aynı evde yaşıyor???
Yasalarımıza göre reşit olmayan bir kızı alıkoymak suç değil mi? Siz burada şimdi nişanlınızı ihbar etmiş durumdasınız, farkındasınızdır umarım. Anlattıklarınız doğru ise eğer, o kişi 16 yaşında bir kızla nikahsız olarak (nikah kızın velisi aracılığıyla kıyılınca meşru olur) yaşamını birleştirmiş oluyor. Kimse şikayetçi olmasa dahi bu bir suçtur, üstünden zaman geçmiş olsa da suç sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?