Bu kedinin evii :)

güle güle ağız tadı ile otur inşallah
burası bostancı tarafı falan mı?

nişanlım ve ailesiyle yasıorummm bende çok özendimmm sizeeee yah suan dublex evimiz üst kat ev gibi bir artı bir banyomuzda var ama insanın kendi evi gibisi yok :) :) güle güle oturun tatlım

nişanlım ve ailesiyle yasıorummm bende çok özendimmm sizeeee yah suan dublex evimiz üst kat ev gibi bir artı bir banyomuzda var ama insanın kendi evi gibisi yok :) :) güle güle oturun tatlım

Daha güzelleri senın olsun :)

Saol canımm

güle güle otur çok beğendim evini
yalnız yuvarlak halılarını nerden aldın onu merak ettim ben
bulamadım da ben

güle güle otur çok beğendim evini
yalnız yuvarlak halılarını nerden aldın onu merak ettim ben
bulamadım da ben

Saol canım Çok saol

Ya o gördüğün yuvarlak halılar yatak odasındakı yolluk höldeki yollukalrın hepsi aynı kumaş altı kaymaz Hafif kalın birşey. Bizim burda Bir halıcan almıştık herhangim bir markası yok ama adına ne dendiini Bulurum söylerim sana

Benim eşsiz İzmirim...

Canım benim o manzara verken senin evde içinde isterse hiç eşya olmasın güzel benim için Zaten ben senin yerinde olsam balkondan içeri girmem Çok özledim memleketimi. İzmirin ve o güzel manzaranın tadını çıkar. Bayıldım güle güle otur tatlım.

Son düzenleme:

İzmir çok özel benm içinde

Ya belli bi yerden sonra almıyo kafam cadde araba sesleri anomm kapatıyorum kapıları ama boydan boya cam oldugu için evin içindende İzliyorum denizi

eviniz çok hoş canım mutlulukla huzurla oturun

Son düzenleme:
Kızlar Küçük bir iki şey adlıktan sonra tekrar koyarım fotoları evimi böyle sade şık seviyroum çok modern gözüküyor bence

Hepinize allah kat kat güzllerini varsin

oohh ne güüsel cok modern,sadece feraahh helekı manzaraya bayıldımm ( bende egelıyım cok özledım (
bu arada bende ıkı kedı anneıs olarak sızzınkı o kolukları nasıl cırmadan durmus :) bız başedemıoruz valla yesyenıı sandalyeler rendelendı :))

Yok kedilerim öldü.. 1 sene önce çok tüy vardı butun koltuk yatak yorgan atıp yeniden aldım. şimdi köpeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…