Yok kedilerim öldü.. 1 sene önce çok tüy vardı butun koltuk yatak yorgan atıp yeniden aldım. şimdi köpeğim var
ayy yazıkk( aman yaşasınlarda bız döşemecı yollarına razıyız :=))
görmüştüm köpeğinizi ben bahçede sandım çok guselmıs Allah ona uzun ömürr versinn:)
güle güle oturun cnm sanırım izmir :)
Canım Evinee Bayıldımm ❤ Çok Güzel. Allah Evinden Huzurunu,Mutluluğunu Eksik etmesin. Allah nazarlardan Saklasınn siziManzaranaa Bittim Zatenn Harikaa Bişeyy. İzmir Zatenn Muhteşem Bir yerr ❤ Evindee Kocamann at bile koşturursun valahii Köpeğindee Çok Tatlıı. Sendee Çook Tatlısınnn ❤ Eeee Dahaa Ne Olsunnn
Olurmu ya çeyizdnen kurtulmak hala çeyiz düzüyorum annemin evinde.. Bunalar evlenen kadar olucak evlenirken dhaa güzel özel Eşyalar olucakÇeyiz derdinden kurtulmuşuzEv çok güzelll ba yıl dım, Allah içinize sindirsin cnm ya, dügün ne zaman ?
evin çok güzel maşallah..
sağlıkla mutlulukla oturun...
Saol canım benimgüzel bir ev bence
Evine,manzarana,eşyalarına,dekoruna bayıldım doğrusu.Güle güle otur canım.
Cok saol canim benimdaha guzeleri senin olsun "))
saol cnij. Kiz az esya yok aslnda ev sikş tepiş olmasn die skiştirmadim evi yoksa evede cok buyuk meblada esyalara para idedikievinde hiç eşya olmasadaolur manzarası eyter hihihi
şaka tabii
evin çok ferah az eşya ile sade ve güzel duruyo ama dediğim gibi en güzel yeri evinin balkonu
güle güle otur
sağolasın canım benim aminn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?