Bu kedinin evii :)

Yok kedilerim öldü.. 1 sene önce çok tüy vardı butun koltuk yatak yorgan atıp yeniden aldım. şimdi köpeğim var

ayy yazıkk ( aman yaşasınlarda bız döşemecı yollarına razıyız :=))
görmüştüm köpeğinizi ben bahçede sandım çok guselmıs Allah ona uzun ömürr versinn:)

Canım Evinee Bayıldımm ❤ Çok Güzel. Allah Evinden Huzurunu,Mutluluğunu Eksik etmesin. Allah nazarlardan Saklasınn siziManzaranaa Bittim Zatenn Harikaa Bişeyy. İzmir Zatenn Muhteşem Bir yerr ❤ Evindee Kocamann at bile koşturursun valahii Köpeğindee Çok Tatlıı. Sendee Çook Tatlısınnn ❤ Eeee Dahaa Ne Olsunnn

Ayy canımm çok saoll daha güzelleri siznn olsunnn :) buyur gel bekelerimm

Çeyiz derdinden kurtulmuşuz Ev çok güzelll ba yıl dım, Allah içinize sindirsin cnm ya, dügün ne zaman ?

evin çok güzel maşallah..
sağlıkla mutlulukla oturun...

Çeyiz derdinden kurtulmuşuz Ev çok güzelll ba yıl dım, Allah içinize sindirsin cnm ya, dügün ne zaman ?
Olurmu ya çeyizdnen kurtulmak hala çeyiz düzüyorum annemin evinde.. Bunalar evlenen kadar olucak evlenirken dhaa güzel özel Eşyalar olucak Allh kısmet ederse 1-2 sene var
evin çok güzel maşallah..
sağlıkla mutlulukla oturun...

Çok saol Allah sizde versin dha güzelerini

Kızlar yatak odam için komıdın aldı bırde çok hoş yatak örtüsü onalrla çekip koycam bayram gunu

Evine,manzarana,eşyalarına,dekoruna bayıldım doğrusu.Güle güle otur canım.

evinde hiç eşya olmasadaolur manzarası eyter hihihi

şaka tabii
evin çok ferah az eşya ile sade ve güzel duruyo ama dediğim gibi en güzel yeri evinin balkonu
güle güle otur

evinde hiç eşya olmasadaolur manzarası eyter hihihi

şaka tabii
evin çok ferah az eşya ile sade ve güzel duruyo ama dediğim gibi en güzel yeri evinin balkonu
güle güle otur
saol cnij. Kiz az esya yok aslnda ev sikş tepiş olmasn die skiştirmadim evi yoksa evede cok buyuk meblada esyalara para idediki
ama evde buyuk birde mink ivir zivir yok ama onlari alnca braz daha rnkLencek
sağolasın canım benim aminn inşallah

:16

Son düzenleme:
manzaraya bittim
eviniz de çok zevkli döşenmiş
köpeğinize bayıldımm
çok sevdim ben tarzınızı ya evde klasikten öte sevdiğiniz şeyleri yapamaya odalar ayırmanız da ayrıca hoş

Ohh evin keyfine bak. İlk defa bu sitede birinin evine imrendim. Kocaman, bakımlı, güzel balkonlu, manzaralı, bahçeli ve benim için en önemlilerinden biri çift banyo... Daha ne olsun.
Maşallah deyim... İlgilenirsen bir kaç önerim var. Salonda uzun koltukları halıya biraz daha yaklaştırmalısın. Mesela salonda balkon çıkıntısı var ya, koltuğun kolunu oraya dayamışsın, işte orayı da o çıkıntıya dayama bence. O çıkınıdan kurtar yani biraz ortaya iterek. Diğer önerim masanın arkasındaki duvara küçük bir konsol yapıp doldurabilirsin. Daha göz doldurur. Diğer önerim de yatak odasındaki yatağın şekli. Yatağı cama dayaman yerine tv nin karşı duvarına sırtını verirsen o pencereyi kapama görüntüsünü düzeltirsin diye düşünüyorum. Sanırım orada bir kolon var. Ama yine de orada olursa şimdiki halinden daha iyi olur diye düşünüyorum. Zaten oraya koyduğunda da camlı duvara dayama. Geçiş payı olsun bir komodin koyulabilecek genişlikte. Bir diğer önerim salonda tekli koltuğun yanındaki iki gözlü dolap tv için bence daha uygun. Biraz alçak olur sanırım. Onu da bir ev marketten ayak alıp monteleyerek halledebilirsin. İçine de ıvır zıvır yerine birkaç aksesuar koyabilirsin. Şimdiki tv dolabından daha şık olur. Bir başka öneri, mutfakta kurutma rafı var ya, ne deniyor bilmiyorum, bulaşıkları ona koymak yerine oraya koymaya uygun aynı zamanda halı kaydırmasın diye de kullanılan süngerimsi şeyler var. Onların kalınından alırsan tezgahın daha iyi durur. O plastik şey gerçekten kötü duruyor. O bahsettiğim şeyi bulaşığın olmadığında elinde bez gibi sıkıp kaldırabilirsin kolayca. Mutlulukla otur. Umarım en kısa zamanda nikahlanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…